Ετικέτες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

March Favourites!

Γεια σας beauties! Τι κάνετε; Σήμερα είμαι εδώ με ένα post αφιερωμένο στα αγαπημένα προϊόντα του μήνα που μας πέρασε. Ξέρω ότι το άργησα λίγο, αλλά λένε ''κάλιο αργά παρά ποτέ'', γι'αυτό είμαι εδώ την όγδοη μέρα του Απρίλη, για να σας δείξω τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα για τον Μάρτιο που μας πέρασε.



Ας αρχίσουμε λοιπόν και πάμε να τα δούμε ένα-ένα!


♥ Αρχίζοντας με κάποια προϊόντα περιποίησης που αγάπησα αυτό το μήνα, πρώτο δεν θα μπορούσα να μην βάλω το νεράκι Micellaire της Bioderma Sensibio Η2Ο. Είναι ένα προϊόν που δοκίμασα πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα, και πραγματικά με έκανε να βάλω στην άκρη όποιο άλλο προϊόν χρησιμοποιούσα για το ντεμακιγιάζ μου. Αυτό που με εντυπωσίασε, είναι η ευκολία στην αφαίρεση ακόμα και του ντεμακιγιάζ των ματιών. Επίσης, σας έχω ξανά πει, καθώς τον τελευταίο καιρό κάνω θεραπεία για την ακμή και το δέρμα μου είναι πολύ ξηρό, το συγκεκριμένο νεράκι βοηθάει στο να μην ερεθίζεται περαιτέρω το δέρμα μου, και περιορίζει αρκετά τις κοκκινίλες. Το λάτρεψα!



♥ Συνεχίζοντας με την περιποίηση προσώπου, ένα ακόμη προϊόν που χρησιμοποίησα αποκλειστικά όλο τον Μάρτιο είναι μία μάσκα αργύλου με λεβάντα από Blessings food for body (η συσκευασία της είναι σε μορφή σκόνης και την χρησιμοποιούμε αφού έχουμε βάλει και την ανάλογη ποσότητα νερού, δημιουργώντας μία πάστα). Η συγκεκριμένη μάσκα αργύλου με λεβάντα, καθαρίζει σε βάθος, καθώς περιποιήται και καταπραΰνει ταυτόχρονα και την επιδερμίδα χάρη στη λεβάντα που περιέχει. Επειδή ήθελα μία μάσκα που να καθαρίζει καλά το πρόσωπο μου, αλλά και λόγω της ευαισθησίας που έχει το τελευταίο διάστημα να μην με τσούζει και με ξηραίνει περισσότερο, ήταν η ιδανική επιλογή για μένα. Και να μην ξεχάσω να προσθέσω ότι το άρωμα της λεβάντας είναι τόσο χαλαρωτικό και υπέροχο! Δοκιμάστε την!


♥ Για την ενυδάτωση του σώματος, το προϊόν που με έκανε τις περισσότερες φορές να ξεχάσω ακόμα και τις αγαπημένες μου body lotion, είναι το hydrating body oil & massage με οlive και pistachio από την gaia. Είναι ένα λαδάκι σώματος με υπέροχο άρωμα από φιστίκι και ελιά. Είναι ένα προϊόν που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, και το άρωμα του κρατάει για ώρες. Η συσκευασία του είναι σε μορφή σπρέι και αυτό είναι κάτι επίσης θετικό, γιατί βολεύει στη χρήση. (Δεν σας λέω περισσότερα γι'αυτό το προϊόν  γιατί σύντομα θα έρθει και ένα review-post για αυτό και άλλα προϊόντα της gaia που δοκίμασα τον τελευταίο καιρό)



♥ Το προϊόν περιποίησης για τα μαλλιά που χρησιμοποίησα κατά κόρων όλο τον προηγούμενο μήνα είναι το 2 Phase Color Protect από την Kyana. Είναι ένα διφασικό σπρέι μαλλιών σε μορφή κρέμας, που υπόσχεται προστασία χρώματος, καθώς και ενυδάτωση σε ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Επίσης ξεμπερδεύει και πολύ εύκολα τα μαλλιά. Το θεωρώ εξαιρετικό προϊόν, και μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο εδώ!


♥ Το τελευταίο προϊόν περιποίησης που αγάπησα πολύ όλο τον Μάρτιο είναι το lip care με pink rose από Apivita. Τα Lip care από την Apivita είναι τα αγαπημένα μου για την απίστευτη ενυδάτωση που προσφέρουν. Το συγκεκριμένο όμως έγινε και το πιο αγαπημένο μου από τα ήδη αγαπημένα, και αυτό χάρη στο υπέροχο άρωμα του. Μυρίζει υπέροχα τριαντάφυλλο και πραγματικά χαίρομαι να το φοράω. Αν σας αρέσει το άρωμα του τριαντάφυλλου πρέπει σίγουρα να το τσεκάρετε!


♥ Τελειώνοντας με τα προϊόντα περιποίησης, πάμε στα καλλυντικά που αγάπησα τον προηγούμενο μήνα. Αρχικά για το μακιγιάζ των ματιών και συγκεκριμένα μιλώντας για σκιές, η παλέτα in the night από w7, έγινε η αγαπημένη μου επιλογή. Ήταν η μόνη παλέτα που έπιανα πάντα για το απογευματινό-βραδινό μου μακιγιάζ και πολλές φορές ακόμη και για το πρωινό μου μακιγιάζ (σε πιο ελαφρύ τόνους φυσικά). Η συγκεκριμένη παλέτα έγινε λατρεία και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή, καθώς και να δείτε τα swatches εδώ!


♥  Μία διαφορετική σκιά ματιών που αγάπησα επίσης όλο τον προηγούμενο μήνα είναι η Twist Eyeshadow από τον Κορρέ, στην απόχρωση 68 Golden Pink. Είναι μια κρεμώδη σκιά ματιών σε μορφή στικ-στυλό. Η απόδοση του χρώματος της είναι φοβερή, και επίσης είναι πάρα πολύ σταθερή και ανεξίτηλη για ώρες. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα ροζ-gold σατινέ, και είναι μία πολύ ζεστή απόχρωση για τα μάτια. Πολλές φορές τη φοράω σε όλο το κινητό βλέφαρο σαν βάση σκιάς, αλλά και μόνη της. Το θεωρώ ένα εξαιρετικό προϊόν, και θέλω να πάρω και άλλες αποχρώσεις!



♥ Το τελευταίο προϊόν για τα μάτια που αγάπησα τον προηγούμενο μήνα, είναι η μάσκαρα i love exreme από Essence. Μία πολύ-συζητημένη μάσκαρα, που είχα εδώ και καιρό στην συλλογή μου, αλλά άρχισα να την χρησιμοποιώ μέσα στον Μάρτιο. Η συγκεκριμένη μάσκαρα δίνει ένα πολύ έντονο μαύρο αποτέλεσμα, ενώνει λίγο τις βλεφαρίδες και δίνει spider εφέ. Εμένα επειδή δεν μου αρέσει να κολλάνε πολύ οι βλεφαρίδες μου, χρησιμοποιώ πολύ λίγη ποσότητα, και με λίγα περάσματα μίας ελαφριάς στρώσης, το αποτέλεσμα που  δίνει μου είναι αρκετό! Την λάτρεψα!



♥ Το κραγιόν που χρησιμοποιούσα σχεδόν συνέχεια τον προηγούμενο μήνα είναι από την Golden Rose, της velvet matte σειράς, το #09. Είναι μία έντονη ροζ-κοραλλί απόχρωση που φωνάζει ''Άνοιξη'' και ας έχει έξω το κρύο των Χριστουγέννων :P Το συγκεκριμένο το αγάπησα ακόμη περισσότερο τον Μάρτιο και ήταν σχεδόν πάντα το κραγιόν που επέλεγα για το μακιγιάζ μου. Περισσότερα για αυτό αλλά και για τα υπόλοιπα προϊόντα της Golden Rose που έχω στη συλλογή μου, μπορείτε να δείτε εδώ!



♥ Το τελευταίο προϊόν που λάτρεψα τον μήνα που μας πέρασε είναι ένα βερνίκι νυχιών από τον Κορρέ, το #13 Sweet Pink. Είναι ένα απαλό ροζ παστέλ χρώμα με απαλούς ιριδισμούς. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, και η διάρκεια του στα νύχια είναι εξαιρετική. Το συγκεκριμένο το αγάπησα από όλες τις απόψεις και ήταν ένα βερνίκι που τα νύχια μου δεν μπορούσαν να αποχωριστούν τις μέρες του Μαρτίου. 



Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Μάρτιο. Προϊόντα που ήταν νέες αφίξεις στην συλλογή μου μέσα στον προηγούμενο μήνα και άλλα παλιότερα που ''τίμησα'' μέσα τον Μάρτιο! Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό μου post.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;
Φυσικά θα χαρώ να μάθω, τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για τον μήνα που μας πέρασε.
Θα περιμένω τα σχόλια σας!

Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, να περάσετε υπέροχα αυτές τις μέρες με συγγενείς και φίλους!
Θα τα πούμε την ερχόμενη εβδομάδα με νέο post, αλλά μπορείτε και να με ακολουθήσετε στη σελίδα μου στο facebook  για να τα λέμε καθημερινά, καθώς και σε twitter και instagram.

Τέλος, μην ξεχνάτε τον ανοιξιάτικο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σε συνεργασία με το Inspiration by Alexia με δώρο δύο υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα, που τρέχει στο blog και στη σελίδα μου στο facebook. Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή=> ΕΔΩ


Μέχρι το επόμενο post,

Πολλά φιλιά,

Μαρία

27 σχόλια:

  1. Το νεράκι της Bioderma το χρησιμοποιώ εδώ και 4-5 χρόνια μετά από προτροπή της δερματολόγου μου και είναι απίθανο!
    (Να ξέρεις, δύσκολα θα βρεις κάτι ισάξιό του! Είναι έρωτας!)
    Όμορφα τα αγαπημένα σου!
    Καλό Πάσχα κ' Καλή Ανάσταση, κούκλα!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    ♥ ❤ ♥ ❤ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησα να απαντήσω στο σχόλιο, λόγω έλλειψη χρόνου! Χίλια συγνώμη!
      Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Ελπίζω να πέρασες όμορφες γιορτινές μέρες! ^_^
      Και εγώ όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ακόμα περισσότερο πόσο υπέροχο προϊόν είναι το Bioderma!
      Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!
      Πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου!!! Πολλά φιλιά και Καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
      Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Πολλά Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά πολλά αγαπημένα! Πολύ αναλυτικό ποστ, είχα κι εγώ το διφασικό σπρέι μαλλιών της Kyana και ήταν πραγματικά υπέροχο προϊόν. Το λαδάκι της Gaia το έχω, αλλά ακόμη δεν το χρησιμοποίησα, το κρατάω για το καλοκαίρι :P

    Καλό Πάσχα και καλά να περάσεις ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν τα αγαπημένα μου...
      Πολλά φιλιά κοριτσάκι μου! ♥

      Διαγραφή
  5. Τις twist eayshadow του κορρέ τις έχω λιώσει!! Νεράκι bioderma απλά αγαπημένο και εντάξει για τα velvet matte τα έχουμε πει τόσες φορές...Φιλάκια και καλό Πάσχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά γλυκιά μου!
      Και εγώ έχω λατρέψει τις twist eyeshadow και θέλω να πάρω και άλλες αποχρώσεις!
      Όσο για το bioderma και τα velvet matte όντως τα έχουμε πει τόσες φορές :P
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου!! μπορεις να ριξεις μια ματια στα δικα μου εδω http://mycolorsecrets.blogspot.com/2015/03/march-favorites.html :) φιλιαα & καλο Πασχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν!
      Χίλια συγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω στο σχόλιο, αλλά πραγματικά δεν είχα χρόνο!
      Πάω αμέσως να δω τα δικά σου αγαπημένα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. τέλειο post Μαρακι μου! τα περισσοτερα ειναι και δικα μου αγαπημένα οπότε ταυτίζονται κατα 99% οι απόψες μας! δεν έχω δοκιμάσει την παλέτα και την σκιά του korres αλλά για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω μαζί σου! Μας έβαλες και σε ανοιξιάτικο κλίμα μιας και ο καιρός δεν θέλει να συμβαδίσει! φιλάκια πολλά και καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!
      Χίλια συγνώμη για την τόσο καθυστερημένη απάντηση στο σχόλιο, αλλά ο χρόνος μου ήταν εξαιρετικά περιορισμένος!
      Χαίρομαι που τα περισσότερα είναι και δικά σου αγαπημένα!
      Αν πρέπει κάτι να σου προτείνω, αν τύχει δοκίμασε αυτές τις σκιές του Κορρέ!
      Είναι πραγματικά εξαιρετικές!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  8. αν σου πως τα βερνίκια του κορρέ, τα ενυδατικά στικ της apivita, το βιοδερμα, το kyana spray και τα velvet matte είναι υπέραγαπημένα μου προϊόντα????χαίρομαι που έχουμε τόσα κοινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α και εγώ χαίρομαι πολύ που έχουμε τόσα κοινά αγαπημένα!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Αγαπω αυτη την μασκαρα ειναι απο τις καλυτερες της essence!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Για μένα είναι και από τις καλύτερες μάσκαρες γενικά!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραία προϊόντα όλα! Οι twist eyeshadows του Κορρέ όπως και τα βερνίκια είναι υπέροχα! Και το Bioderma φυσικά λατρεμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν γλυκιά μου!
      Όντως οι twist eyeshadows και τα βερνίκια του Κορρέ είναι εξαιρετικά!
      Όσο για το Bioderma, έχει γίνει αγαπημένο!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. Το bioderma είναι κορυφή και σίγουρα θα τσεκάρω το lip care Apivita γιατί με έβαλε σε πειρασμό αυτό που είπες με το τριαντάφυλλο... Είμαι καινούρια blogger αν θες ρίξε μια ματιά... http://stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου... Πραγματικά αν σου αρέσει το άρωμα του τριαντάφυλλου, αυτό το lip care από Apivita, θα το αγαπήσεις!!
      Μόλις έκανα εγγραφή στο blog σου! Καλή αρχή!
      Θα τα λέμε συχνά, φιλάκια!

      Διαγραφή
  12. Ααα η Golden Bronze, είναι η επόμενη στην wish list μου!
    Έχω δει από tester αυτή την απόχρωση και την λάτρεψα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ' ευχαριστώ πολύ! Έκανα κι' γω εγγραφή! Θα τα λέμε λοιπόν! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή