Ετικέτες

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Body care by Korres!

Γεια σας beauties, τι κάνετε; Σήμερα είμαι εδώ με ένα post που ήθελα πολύ να κάνω εδώ και καιρό, το οποίο σχετίζεται με showergel και bodymilk από τον Κορρε, τα οποία έχω στη συλλογή μου, ένα post review λοιπόν ''Body care by Korres''. Θέλησα να σας μιλήσω για αυτά, καθώς έχω δοκιμάσει αρκετές από τις μυρωδιές του στα αφρόλουτρα και σε δύο από αυτά έχω και τα αντίστοιχα bodymilk. Πριν τα δούμε όλα αναλυτικά, θέλω να τονίσω ότι προσωπικά τα θεωρώ από τα καλύτερα (αφρόλουτρα και κρέμες σώματος) που έχω δοκιμάσει γενικά, όσο αναφορά την ενυδάτωση και την απαλότητα που προσφέρουν, καθώς και τις υπέροχες μυρωδιές τους.



Πάμε να τα δούμε αναλυτικά λοιπόν...

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

EMPTIES #1

Γεια σας beauties και καλή εβδομάδα με πολύ αισιοδοξία! Tι κάνετε; Σήμερα είμαι εδώ με το πρώτο μου post σχετικά με empties, προϊόντα δηλαδή που έχω τελειώσει και έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για αυτά. Θα σας πω ποια από αυτά μου άρεσαν πολύ, ποια θεωρώ μέτρια και ποια δεν μου άρεσαν, ώστε να μην θελήσω και να τα ξανά προτιμήσω. Έχω μαζέψει αρκετές άδειες συσκευασίες, και σίγουρα στο μέλλον θα ακολουθήσει και άλλο σχετικό post, απλά λόγω μετακόμισης ήταν επιτακτικής ανάγκης να πάνε κάποια από αυτά στην ανακύκλωση, οπότε θέλησα να διαμορφώσω και  το σημερινό post :)



Πάμε να τα δούμε ένα-ένα, πριν τα αποχαιρετίσω λοιπόν...

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

June Favorites!

Γεια σας beauties και καλό μήνα με πολύ αισιοδοξία! Σήμερα είμαι εδώ με τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα που μας πέρασε, προϊόντα που λάτρεψα και έβαλαν όλα τα υπόλοιπα ''στη σκιά'', κάνοντας 'μαι να τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση! Πριν αρχίσω με αυτά... Όπως είπα και σε μία δημοσίευση μου στη σελίδα μου στο facebook, περνάμε δύσκολες ώρες σαν χώρα, αλλά δεν πρέπει να πτοούμαστε, ούτε να χαλάμε την καθημερινότητα μας με καταστροφολογίες και παραποιημένες ειδήσεις, που δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας! (Φυσικά δεν είμαστε αναίσθητοι, και καταλαβαίνουμε την σοβαρότητα της κατάστασης!) Υπομονή και κουράγιο! Είμαστε Έλληνες και είμαστε δυνατοί! Εμένα αυτό είναι το μήνυμα μου προς όλους! Έτσι δεν πρέπει να χαλάμε την μέρα μας με απαισιοδοξία και άσχημες σκέψεις, ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι που τον ευχαριστεί ώστε να μην μας πάρει τόσο από κάτω... Γι'αυτό τον λόγο είμαι και εγώ εδώ σήμερα! Η ψυχοθεραπεία μου είναι η γραφή, όπως ξέρετε αγαπάω και την ομορφιά πολύ, οπότε αυτά τα δύο συνδυαστικά με κάνουν να νιώθω καλύτερα!

Πάμε λοιπόν να δούμε όμορφα χρώματα, υπέροχες μυρωδιές και αγαπημένα προϊόντα;