Ετικέτες

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

5 αγαπημένα προϊόντα περιποίησης χειλιών

Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι το νέο έτος να είναι μία δημιουργική χρονιά, γεμάτη αγάπη και ευτυχία για όλους μας! Το πρώτο μου post  για το  2015, επέλεξα να σχετίζεται με την περιποίηση των χειλιών μας, (ε γιατί πρέπει να δεχτούμε το νέο έτος με πολύ αγάπη και πολλά πολλά φιλιά :P για να είναι και αυτό καλό μαζί μας και να μας χαρίσει υπέροχες στιγμές! )

Θα σας μιλήσω για τα 5 πιο αγαπημένα μου lip butter, lip balm, lip care (όπως θέλετε πείτε τα :P )




© Αρχίζουμε με ένα πολύ αγαπημένο προϊόν για την προστασία των χειλιών μου από την Apivita, το lip care με cocoa butter,  organic beeswax & olive oil (=από φυσικό κερί μέλισσας και λάδι ελιάς). Πιο αναλυτικά αναφέρει ότι περιέχει: ελαιόλαδο, κερί, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ, λάδι αβοκάντο, καστορέλαιο, jojoba και αιθέριο έλαιο γερανιού. Για εμένα είναι από τα πιο καλά προϊόντα για την ενυδάτωση των χειλιών αλλά και για την προστασία τους. Κάνει βαθιά ενυδάτωση και είναι πολύ αποτελεσματικό στα ‘’σκασίματα’’ που προκαλεί ο χειμώνας. Ακόμη αναφέρει ότι έχει SPF20, που προστατεύει τα χείλη από την υπεριώδη ακτινοβολία. Με 90% φυσικά συστατικά. Δεν περιέχει : Parabens, Προπυλενογλυκόλη, Ορυκτέλαιο και Σιλικόνες.
 



© Στη συνέχεια, ένα ακόμη πολύ καλό lip butter, είναι πάλι της Apivita, το lip care με black Current (φραγκοστάφυλο), organic beeswax & olive oil (=από φυσικό κερί μέλισσας και λάδι ελιάς). Και αυτό αναφέρει ότι ενυδατώνει και αφήνει απαλά τα χείλη χάριν του ελαίου ελιάς, του μελισσοκεριού, του βούτυρου κακάο, του βούτυρου καριτέ, του ελαίου από αβοκάντο, του καστορέλαιου, των εστέρων jojoba και του ελαίου από φραγκοστάφυλο.  Είναι ένα εξίσου καλό προϊόν, που προστατεύει αποτελεσματικά και ενυδατώνει τα χείλη. Οι διαφορές που βρίσκω με το προηγούμενο είναι ότι αυτό δεν έχει SPF, και ότι αυτό έχει ένα έντονο κόκκινο χρώμα στη εφαρμογή του, ενώ το προηγούμενο είναι άχρωμο. Κατά τα άλλα είναι  και τα δύο εξίσου αγαπημένα ως προς αυτό που προσφέρουν. . Με 96% φυσικά συστατικά.  Και αυτό δεν περιέχει: Parabens, Προπυλενογλυκόλη, Ορυκτέλαιο και Σιλικόνες.
 



© Πηγαίνοντας στα lip balm, ένα πολύ καλό για μένα είναι από την Maybelline της σειράς baby lips το Pink Punch. Είναι αρκετά ενυδατικό, σίγουρα δεν παρέχει την προστασία που παρέχουν τα δύο προηγούμενα, αλλά κάνει μία αρκετά καλή ενυδάτωση. Αφήνει ένα απαλό ροζ ανοιχτό χρώμα και είναι ότι πρέπει για κάθε μέρα. Περιέχει Shea butter και Vitamin E. Το άρωμα του είναι φρουτένιο-λουλουδένιο, και είναι απλά υπέροχο!
 



© Ένα ακόμα lip balm, της Maybelline που αγάπησα, είναι της σειράς baby lips electro το Berry Bomb. Αφήνει μία τέλεια μοβ απόχρωση στα χείλη και ίσως είναι και αυτό που με έκανε να το επιλέξω.. .(ναι, ναι το χρώμα του). Το βρίσκω πιο ενυδατικό από το προηγούμενο και έχει εξίσου υπέροχο άρωμα που μοιάζει αρκετά και με το Pink Punch. Περιέχει και αυτό Shea butter και Vitamin E. Το συγκεκριμένο μπορώ να το φοράω από το πρωί ως το βράδυ :)
 



© Τέλος δεν θα μπορούσα να αφήσω έξω από τα αγαπημένα μου ‘’lip balm-lip care’’, ένα της Liposan. Το πιο ξεχωριστό για μένα, είναι το fruity shine με καρπούζι (ναι λίγο καλοκαιρινό, αλλά μόλις μάθατε και τον έρωτα μου με το καρπούζι :P, ναι το αγαπάω). Αναφέρει ότι περιέχει εκχυλίσματα φρούτων και ιριδίζοντα σωματίδια λάμψης. Αφηνει μία διακριτική γυαλάδα, είναι αρκετά ενυδατικό και έχει ένα υπερ-τελειο άρωμα… ‘’καρπουζάκιιι’’.
 


Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου προϊόντα για την περιποίηση χειλιών.
Ελπίζω να σας άρεσε το post.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας lip care προϊόντα;
Περιμένω τα σχόλια σας!

Και κάτι τελευταίο… Περάσαμε τους 100 αναγνώστες στο blog  μου και αυτό κάπως πρέπει να το γιορτάσω :D  
Γι’αυτό, σε λίγες μέρες έρχεται ο πρώτος μου διαγωνισμός για εσάς, με πραγματάκια που διάλεξα με πολύ αγάπη για να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την ενέργεια που μου δίνετε. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για να μην τον χάσετε!
Μέχρι τότε…
Πολλά φιλιά!

Μαρία ©

16 σχόλια:

  1. της apivita για μενα ειναι κορυφη!τελειο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Εννοείται, τα lip care της apivita είναι πάρα πολύ καλά! :)

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Μαράκι κι από εδώ!!! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω δίπλα μου το lip care τo βυσινί! ΄Έχει τόσο κρύο που ξεραίνονται τα χείλη και μέσα στο σπίτι! Φαντάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χριστίνα μου!
      Πω σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και εμένα τα χείλη μου, σε παρόμοια κατάσταση είναι.
      Ε με τόσο κρύο...

      Διαγραφή
  3. Ευτυχισμένο το νέο έτος!
    Υγεία, θετική σκέψη, έμπνευση και αγάπη!
    Όλα όσα γράφεις τα λατρεύω κι εγώ, με εξαίρεση τα baby, τα οποία ενώ τα έχω βάλει στο μάτι εδώ και μήνες, δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα...
    Καλή συνέχεια,
    Γιάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Καλή χρονιά, με υπέροχες στιγμές, γεμάτες δημιουργία και αγάπη!
      Όταν τα δοκιμάσεις, περιμένω την γνώμη σου :)
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Wow – I love the pictures! Want all this stuff, too. You’re making me jealous!
    Also the design of your whole blog is really pretty, girl! ♡
    I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going! ♡
    Adoorablee.blogspot.com ♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks so much for your wonderful words! <3
      I'm also following you via gfc and I really love your blog,it's so great!
      Keep in touch! <3

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία ιδέα για Ποστ. Τα baby lips είναι τα αγαπημένα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αααα, τα baby lips δεν τα γνώριζα! Θα τα αναζητήσω! ;)
    Καλή χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία εύχομαι!
    Φιλάκιααα! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Τα baby lips τα βρίσκω πολύ καλά! :)
      Τις καλύτερες ευχές μου για μία χρονιά, γεμάτη υγεία και υπέροχες στιγμές!
      Φιλιά ^_^

      Διαγραφή
  7. Αυτό της λιποζαν με καρπούζι δε μου άρεσε καθόλου..γυαλιζει πολύ και επειδή έχει χρώμα, λίγο να μου ξεφυγει όταν το βάζω εχω γίνει κλοουν 100%.. ούτε και το άρωμα ήταν κάτι το ιδιαίτερο..ένα που με βοηθάει πάντα με ξηρα και σκασμεα χείλη ειναι αυτό της Neutrogena το απλό κλασσικό που βρίσκεις στα φαρμακεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή