Ετικέτες

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

The Grateful Blogger Tag

Γεια σε όλους! Πως είστε φίλοι μου; Σήμερα σας ετοίμασα ένα tag, είναι το δεύτερο μου post σχετικό με tag, το οποίο ονομάζεται The Grateful Blogger Tag και μου έδωσε την ευκαιρία να το διαμορφώσω, προκαλώντας με η  Mery από το A fashionable Rendezvous και την ευχαριστώ πραγματικά από την καρδιά μου! Στο συγκεκριμένο tag καλούμαι να απαντήσω, αναφέροντας τα 10 πράγματα για τα οποία νιώθω ευγνωμοσύνη. Πάμε να τα δούμε λοιπόν!




1© Το πρώτο πράγματα για το οποίο νιώθω ευγνώμων, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο εκτός από τους γονείς μου! Έχω μεγαλώσει σε μία πολύ ιδιαίτερη, δεμένη και ''τρελή'' οικογένεια που σίγουρα έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου και της συμπεριφοράς μου. Εννοείται πως ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και είναι διαφορετικός, αλλά σίγουρα η μεγαλύτερη επιρροή, έρχεται μέσα από την οικογένεια και από τους γονείς μας! Τους είμαι πραγματικά ευγνώμων που τόσο χρόνια με συμβουλεύουν, με υποστηρίζουν και είναι πραγματικά δίπλα μου.

2© Το δεύτερο που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι πάλι ένα πρόσωπο και δεν μπορώ να μην το συμπεριλάβω… Είναι ο αγαπημένος μου παππούς που ίσως είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία μου. Έχω μεγαλώσει ‘’περίπου’’ μαζί του, καθώς το σπίτι της γιαγιάς μου και του παππού μου είναι κάτω από το πατρικό-μητρικό μου (=μπορεί να μην το λέμε έτσι ‘’μητρικό μου’’, αλλά από την ώρα που γεννήθηκα ξέρω πως ότι ανήκει στον μπαμπά μου, ανήκει και την μαμά μου εξίσου, αλλά και το αντίστροφο ακριβώς.) Πολυλογώ εε :P; Γυρνώντας και πάλι στον παππού μου, θυμάμαι από μικρή ότι ήταν ο άνθρωπος που μου άρεσε να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί του! Σίγουρα μου άρεσε πολύ να κάνω πράγματα και με την γιαγιά μου, αλλά σίγουρα την τρελή αδυναμία την είχα και την έχω στον παππού μου! Νιώθω ευγνωμοσύνη λοιπόν σε αυτό το πρόσωπο που κατά κάποιο τρόπο μεγάλωσα μαζί του.

3© Χμμ… Το τρίτο πράγμα-κατάσταση-πρόσωπο για το οποίο νιώθω ευγνώμων, είναι πάλι κατά κάποιο τρόπο ένα πρόσωπο, αλλά κατά κύριο λόγο είναι οι υπέροχες στιγμές που έχω περάσει μαζί του. Πιο αναλυτικά λοιπόν νιώθω αμέριστη ευγνωμοσύνη για τις στιγμές  που έχω περάσει με την κολλητή μου! Είναι ο άνθρωπος που θα πω τα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη, που θα την πάρω τηλέφωνο ή θα της στείλω μήνυμα αμέσως ότι και να γίνει. Είναι πολύ σημαντική για μένα, όσο και οι στιγμές που έχουμε περάσει μαζί. Δύσκολες στιγμές με στεναχώρια και κλάματα, υπέροχες και αξιομνημόνευτες εκδρομές σχολείου, λατρεμένα καλοκαίρια στο χωριό της, αστεία βράδια ‘’και καλά’’ ύπνου σπίτι της ή σπίτι μου, μικρές αποδράσεις στο Πήλιο (έτσι βρε παιδί για ένα καφέ διαφορετικά :P ) και πολλά-πολλά άλλα που αν θα σκεφτώ και επιχειρήσω να τα γράφω θα χρειαστώ σελίδες... Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτές τις υπέροχες στιγμές!

4© Για ένα ακόμη πράγμα που είμαι ευγνώμων, είναι το λατρεμένο μου κουνελάκι! Ήταν ένα δώρο του φίλου μου, πριν περίπου 2,5 χρόνια και μάλλον είναι  ότι πιο ωραίο θα μπορούσε να μου χαρίσει κάποιος, μια ψυχούλα! Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλει ένα κουνέλι, ήταν μία τρελή μου επιθυμία. Τα τελευταία 2,5 χρόνια νιώθω ‘’πιο γεμάτη’’ από παλιότερα. Δεν τον έχω σε κλουβί, από μηνών έχει μάθει να πηγαίνει στη τουαλέτα του (που του έχω μέσα στο δωμάτιο). Έχει ταξιδέψει πολλές φορές στη ζωή του, σε μία τσαντούλα για ζωάκια που παίρνω στον ώμο, και έχει κάνει ταξίδια πολλών χιλιομέτρων, Βόλο-Ηγουμενίτσα και αντίστροφα, και πολλές φορές από Βόλο προς Πήλιο στο χωρίο μου. Επίσης είναι απίστευτα παιχνιδιάρης και ζωηρός. Είναι λευκός, με μεγάλα αυτάκια, πανέμορφος με πολύ γλυκό προσωπάκι! Νιώθω απίστευτη ευγνωμοσύνη για αυτό το υπέροχο μου πλασματάκι!

5© Μία ακόμη κατάσταση που με κάνει να είμαι ευγνώμων είναι οι μαγειρικές ικανότητες του φίλου μου! Τρελαίνομαι να τρώω φαγητά από τα χεράκια του, επιχειρεί και δοκιμάζει φαγητά από διαφορετικές κουζίνες και χαίρομαι πολύ που είμαι κατά κάποιο τρόπο  η ‘’άμεση κριτικός’’ του :P Με ιδιαίτερη αδυναμία στη κινέζικη κουζίνα και αγαπώντας κυρίως τα πικάντικα πιάτα, είναι το καλύτερο μου να δοκιμάζω νέες συνταγές και ιδέες. Θεωρώ ότι έχει τεράστιο ταλέντο, και ξέρω ότι αυτό που κάνει το αγαπάει πραγματικά! Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφτείτε και το blog του, για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με την αγαπημένη ασχολία του, και αν σας αρέσει θα χαιρόμουν αν κάνατε μια εγγραφή στο blog του, καθώς είναι ακόμα νέο, για να μαθευτεί και σε περισσότερο κόσμο! 
=> Cooking with me

6© Το επόμενο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό και είναι υπεύθυνο για να νιώσω ευγνωμοσύνη είναι ο τόπος στον οποίο μεγάλωσα. Λατρεύω τον Βόλο και το Πήλιο και έχω περάσει υπέροχες στιγμές εκεί! Αρχικά ο Βόλος  είναι μία πόλη που συνδυάζει υπέροχες παραλίες με φανταστικά ορεινά τοπία. Το Πήλιο έχει πάρα πολλά γραφικά χωριά, άλλα μικρά και άλλα μεγαλύτερα και άλλα παραθαλάσσια και άλλα ορεινά. Έχω επισκεφτεί τα περισσότερα, και με έχει κερδίσει η ομορφιά του τόπου. Καθώς έχω και ένα εξοχικό σπίτι σε ένα χωρίο του Πηλίου, από μικρή σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο πηγαίναμε εκεί με την οικογένεια μου και θυμάμαι πόσο ωραία περνούσα, παίζοντας στη φύση, μέσα στις ελιές και τα λουλούδια! Οπότε συνδυαστικά ο Βόλος και το Πήλιο και πιο συγκεκριμένα το χωρίο μου είναι μέρη που με κάνουν να είμαι ευγνώμων που έχω περάσει τόσες στιγμές εκεί!

7© Επίσης είμαι ευγνώμων που υπάρχουν τα βιβλία! Λατρεύω να γράφω αλλά και να διαβάζω… Για αυτό τον λόγο με εξιτάρει η σκέψη ότι σε κάποιες σελίδες μπορεί να έχουν γραφτεί  ολόκληρες ιστορίες με πρόσωπα και καταστάσεις να διαδραματίζονται. Θεωρώ υπέροχο ότι ένα βιβλίο και μόνο μπορεί να σε κάνει να σκέφτεσαι συνέχεια, πλάθοντας  εικόνες, και διαμορφώνοντας μόνος σου τα πρόσωπα του βιβλίου. Αγαπάω όλη αυτή την ‘’διαδικασία’’ που σου χαρίζει ένα βιβλίο και είμαι ευγνώμων για αυτό!

8© Δεν θα μπορούσα να μην πω ότι νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχουν τα καλλυντικά! Ξέρουμε αν όχι όλες, αλλά οι περισσότερες γυναίκες από εμάς,  πόσο όμορφα νιώθουμε όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Έτσι και εγώ λατρεύω το μακιγιάζ, μου αρέσει να δοκιμάζω τεχνικές στο βάψιμο μου, να πειραματίζομαι με χρώματα και υφές, να δοκιμάζω νέα προϊόντα (εντάξει, χωρίς να το παρακάνω :P) Τα καλλυντικά, αλλά και γενικά τα προϊόντα περιποίησης με κάνουν να νιώθω ώρες ώρες πιο όμορφα μόνο και μόνο επειδή με χαλαρώνει η διαδικασία γενικά να περιποιηθώ τον εαυτό μου, οπότε είμαι ευγνώμων που υπάρχουν!

9© Χμμ προς το τέλος δεν θα μπορούσα να αφήσω απέξω την ευγνωμοσύνη που έχω στην ύπαρξη του blog μου! Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω από καιρό και όλο τα σκεφτόμουν μέχρι που πήρα την απόφαση να το διαμορφώσω! Επειδή αγαπάω το γράψιμο και είναι κάτι που μου δίνει χαρά και δύναμη, έτσι αγαπάω και το blog μου και αυτά που γράφω εδώ.


10© Τελευταίο αλλά και από τα πιο σημαντικά πράγματα που μου με κάνουν να νιώθω ευγνωμοσύνη είστε όλοι εσείς, οι αναγνώστες-μέλη του blog μου, που διαβάζετε τις αναρτήσεις μου και σχολιάζετε λέγοντας την άποψη σας! Μου δίνετε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω και σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτό! Χαίρομαι να ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν την προσπάθεια μου, αλλά και ενδιαφέρονται να διαβάσουν αυτά που γράφω! Χίλια ευχαριστώ σε όλους σας!

Κάπου εδώ τελειώνουν αυτά που είχα να γράψω και ακολουθούν τα 10 άτομα-blogs που πρέπει να κάνω εγώ tag (σύμφωνα με τους κανόνες) :


Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό μου tag-post και να μην σας κούρασα πολύ :P
Θα περιμένω τα σχόλια σας.
Θα τα πούμε στο επόμενο post! 
Μην ξεχνάτε το giveaway που τρέχει στο blog!

Πολλά φιλιά

Μαρία©


24 σχόλια:

  1. Βρε γιατί ελπίζεις να μην μας άρεσε η ανάρτηση; είναι πολύ ωραία! Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τόσους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή σου! Και ειδικά έναν καλό μάγειρα, εδώ έχεις πιάσει το λαχείο καλή μου!!! Τα φιλιά μου! Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κεκτημένη ταχύτητα Μαρίνα μου... :P Το ''μην'' ήταν λάθος, το διόρθωσα...
      Χαίρομαι που σου άρεσε και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! ^_^

      Διαγραφή
  2. Πολυ ομορφα ολα, και εγω πανω κατω τα ιδια θα ελεγα χιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!
      Μόλις ανακάλυψα το blog σου και έκανα εγγραφή.
      Θα τα λέμε ^_^

      Διαγραφή
  3. Όχι μόνο δεν μας κούρασες αλλά θα μπορούσα να διαβάζω τόσα κι άλλα τόσα!
    Πολύ μου άρεσαν οι "επιλογές" σου και ο τόπος που ξετύλιξες τις σκέψεις σου!
    Πολλά-πολλά φιλάκια ή αλλιώς.... ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Ο τόπος που ξετύλιξες τις σκέψεις σου, δεν ξέρω ποιος είναι! ΤΡΟΠΟΣ εννοούσα!
      :-p

      Διαγραφή
    2. χαχαχα σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα υπέροχα λογάκια σου!
      Με συγκίνησες :)
      Πολλά φιλιά <3

      Διαγραφή
  4. Διαβάζοντας σε Μαράκι κατάλαβα πως είσαι ένα πολύ γλυκό και καλοσυνάτο κορίτσι. Μπ΄ραβο σου! Χαίρομαι που ανακλάλυψα εσένα και το blog σου! Θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου! ^_^
      Εννοείται ότι θα τα λέμε...
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Εύχομαι αυτή η λίστα σου να μεγαλώσει Μαρία μου και να είσαι πάντα γεμάτη ευγνωμοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω σε ευχαριστώ πολύ! Να'σαι καλά!
      Το ίδιο εύχομαι και για σένα :)

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφό ποστ..έχεις κουνελακι??τι γλυκο..και γω πρόσφατα πήρα σκυλάκι και το λατρεύω,οποτε σε καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!
      Ναι έχω κουνελάκι ^_^... Αχ σκυλάκι, και εγώ θέλω να αποκτήσω κάποια στιγμή!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφη η ανάρτησή σου, γλυκιά και ειλικρινής!! Σ' ευχαριστώ πολύ για το tag! Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρη για το αν και πότε θα το κάνω γιατί το πρόγραμμά μου είναι πολύ φορτωμένο αυτό τον καιρό και δεν μου μένει πολύς χρόνος για το blog... Σ΄ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Πολλά φιλιά, Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρτίνα μου! Να'σαι καλα!
      Εννοείται, αν και όποτε μπορέσεις!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφο tag. Θα το κάνω κι εγώ, μόλις βρω χρόνο! Έχω κι εγώ κουνελάκι! Τα λατρεύω, είναι απίστευτες ψυχούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Αχ έχεις και εσύ κουνελάκι; Ναι είναι υπέροχες ψυχούλες!
      Όποτε βρεις χρόνο, θα περιμένω να δω και την δική σου ανάρτηση.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραίο blog..μόλις έγινα μέλος..αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου.
    alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Και εγώ μόλις μπήκα στο blog σου, και έκανα εγγραφή!
      Θα τα λέμε ^_^

      Διαγραφή
  10. Επειδή ξέρω πόσο σου αρέσει να γράφεις, σου χαρίζω αυτό το βραβείο γιατι το αξίζεις!
    Για να μάθεις περισσότερα κάνε μια βόλτα στο blog μου <3 http://cookingwithgiorgos.blogspot.gr/2015/01/liebster-award-discover-new-blogs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή