Ετικέτες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

8 favourite perfumes for Valentine's day

Γεια σε όλους! Τι κάνετε; Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα post με 8 επιλογές αρωμάτων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια μέρα που δείχνουμε λίγο παραπάνω την αγάπη μας στο φίλο/φίλη μας (αν και έχω ξανά πει και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι-όμως το κάνω :P πως ο έρωτας και η αγάπη γιορτάζουν κάθε μέρα). Εκείνη την μέρα όμως, όπως θέλουμε να κάνουμε ένα δωράκι στον φίλο μας, έτσι πρέπει να κάνουμε και οι ίδιες ένα δωράκι στον εαυτό μας, ότι και να 'ναι αυτό...




Αν επιθυμητέ να επιλέξετε ένα άρωμα που θέλετε να έχει την τιμητική του την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε πάμε να ρίξουμε μία ματιά στις προτάσεις μου! 




© Ένα άρωμα που θα πρότεινα για εκείνη την μέρα είναι το Love Story από Chloe. Είναι ένα λουλουδένιο και ρομαντικό άρωμα. Η νότα κορυφής του είναι το νερόλι, οι μεσαίες νότες του είναι τα άνθη πορτοκαλιάς και στεφανωτής και οι νότες της βάσης του είναι ο μόσχος και ο κέδρος. *Στο cosmopolitan Φεβρουαρίου η beauty editor, μας γράφει ότι αυτό το άρωμα της θυμίζει ''αγάπες, αγκαλιές και ξυπνήματα μαζί του''. Ε τι καλύτερο για εκείνη την μέρα λοιπόν;




© Στη συνέχεια, μία ακόμη λουλουδένια επιλογή είναι το Miss Dior Blooming Bouquet από τον Cristian Dior. Ένα άρωμα με νότα κορυφής το μανταρίνι Σικελίας. Οι μεσαίες νότες του είναι η ροζ παιώνια, το τριαντάφυλλο Δαμασκού, το βερίκοκο και το ροδάκινο. Η νότα της βάσης του είναι λευκός μόσχος. Ένα επίσης ρομαντικό άρωμα που και για το συγκεκριμένο *στο cosmopolitan Φεβρουαρίου η beauty editor, μας γράφει ότι ''είναι από τα αρώματα που ξυπνούν τη διάθεση για ρομαντικές στιγμές και βόλτες δίπλα σε ποτάμι''. Πρόκειται λοιπόν για ένα δελεαστικά ρομαντικό άρωμα! 




© Ένα ακόμη λουλουδένιο-φρουτένιο άρωμα είναι το MY NY από DKNYΟι νότες κορυφής  του είναι  το βατόμουρο, το  ροζ  πιπέρι και  το γάλβανο.  Οι μεσαίες νότες  του είναι  το Αιγυπτιακό γιασεμί,  η φρέζια και  το ρίζωμα ίρις. Οι νότες της βάσης  του είναι το πατσουλί, η βανίλια, ο  μόσχος και το  ζωϊκό Άμπερ. Ένα άρωμα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο!




© Επόμενη επιλογή, είναι ένα λουλουδένιο-ανατολίτικο άρωμα, το Fatale από Agent Provocateur. Οι νότες κορυφής του είναι το ροζ πιπέρι, το φραγκοστάφυλλο και το μάνγκο. Οι μεσαίες νότες του είναι η γαρδένια,το ρίζωμα ίρις και το πατσουλί. Οι νότες της βάσης είναι ο μόσχος, η ορχιδέα, η βανίλια, η σοκολάτα και το λάβδανο. Ένα άρωμα με πολλά λουλούδια αλλά παράλληλα και με εσάνς από Ανατολή. *Και για αυτό η beauty editor από το Cosmopolitan στο τεύχος Φεβρουαρίου  γράφει ότι είναι ''μια spicy εσάνς που, αν μη τι άλλο προκαλεί''. Δοκιμάστε το λοιπόν!



© Ένα γλυκό άρωμα που θα πρότεινα είναι το Candy από Prada. Περιέχει ένα κοκτέϊλ από φρούτα, musk και γενναιόδωρες δόσεις καραμέλας και βανίλιας. Η νότα κορυφής είναι μόσχος, η μεσαία νότα είναι Βενζόη και  η νότα της βάσης είναι καραμέλα και η βανίλια. Ένα άρωμα τόσο γλυκό όσο η αγάπη! Από τις καλύτερες επιλογές για εκείνη την ημέρα!



© Πηγαίνοντας τώρα στις πιο ανατολίτικες-πικάντικες αλλά και γλυκιές μυρωδιές, μία επιλογή είναι το Black Opium από Yves Saint Laurent.  Οι νότες κορυφής του είναι το ροζ πιπέρι, τα άνθη πορτοκαλιάς και το αχλάδι. Οι μεσαίες νότες του είναι ο καφές και το γιασεμί. Οι νότες της βάσης του είναι η βανίλια, το πατσουλί και ο κέδρος. Ένα άρωμα έντονο, spicy αλλά και γλυκό μαζί! Ένα υπέροχος συνδυασμός, κατάλληλος και εκείνη την ημέρα!



© Μία ακόμη spicy επιλογή, είναι το Red Musk από The Body ShopΗ νότα κορυφής του είναι το πιπέρι, η μεσαία του νότα είναι η κανέλα και οι νότες της βάσης είναι το ταμπάκο και ο μόσχος. Ένα χειμωνιάτικο και πικάντικο άρωμα που σαγηνεύει, αφήνοντας έντονες αναμνήσεις! Μήπως να το δοκιμάσετε;




© Και τέλος, δεν θα μπορούσα να μην σας προτείνω ένα υπέροχο άρωμα του Κορρέ, το Vanilla Freesia LycheeΟι νότες κορυφής του είναι το περγαμόντο και το τσάι. Οι μεσαίες νότες του είναι το γιασεμί, το σανδαλόξυλο, η φρέζια, το ροδάκινο και το λίτσι. Και οι νότες της βάσης του είναι ο μόσχος, το πατσουλί και η βανίλια. Είναι ένα ανατολίτικο άρωμα με έντονη την αίσθηση της ζεστής βανίλιας. Γλυκό και αισθησιακό λοιπόν!



Αυτές ήταν οι προτάσεις μου για αρώματα την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αρώματα ζεστά, γλυκά, πικάντικα... ανεξίτηλα! Όπως και αυτή η μέρα... 
Ελπίζω να σας άρεσαν οι επιλογές μου. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; 
Ποιο άλλο θα μου προτείνατε;
Θα περιμένω τα σχόλια σας!
Ακολουθεί σύντομα νέο post σχετικό με την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε stay tuned! :)

Πολλά φιλιά,

Μαρία©

22 σχόλια:

  1. Yeah!!! Δεν έχω δοκιμάσει κανένα!!!
    Party time!!!
    ;-)
    Πάντως εγώ είμαι σε φάση Lady Million by Paco Rabanne...
    Kαλό Σαββατοκύριακο, Μαράκι!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα... :) Καλό Σαββατοκύριακο... και Happy Valentine's Day φίλη μου!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει το Miss Dior!
    Πάντως εγώ θα πρότεινα και το αγαπημένο μου άρωμα (ή αλλιώς το άρωμα της Julia Roberts) "La Vie Est Belle" από την Lancome.
    Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσεις Μαρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχο το La Vie Est Belle από Lancome!
      Καλό Σαββατοκύριακο και Happy Valentine's Day γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  3. Έχω μυρίσει το Black Opium και μάλλον θα το αναζητήσω σε άρωμα τύπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ μόλις το μύρισα, αμέσως το αγόρασα σε άρωμα τύπου.
      Ονειρεμένα γλυκιά γεύση! :)

      Διαγραφή
  4. Έχω μυρίσει το Chloe , τo Dior,το Prada Candy και το Black Opium!!! Μου άρεσαν όλα.. Δεν εχω καταφέρει όμως να πάρω κάποιο ακόμη! Άτιμη ζωή ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα... Kαι εγώ θα ήθελα πολύ τα αυθεντικά από Candy και Black Opium αλλά προς το παρόν αρκούμαι στου τύπου! :)

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου! Τα έχω δοκιμάσει όλα και είναι υπέροχα, όμως έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στο Prada Candy! <3 <3 :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Αν σου αρέσουν τα έντονα ανατολίτικα αρώματα με αρκετή δόση βανίλιας, θα σου αρέσει και αυτό!

      Διαγραφή
  7. Πρεπει να ειναι τελεια, ωραιες επιλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο το red musk! Θέλω να μυρίσω του Κορρέ :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένα μου και τα δύο!
      Του Κορρέ έχει μια πιο γλυκιά γεύση από το red musk, αλλά είναι και τα δύο έντονα και ζεστά αρώματα!
      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  9. πολύ ωραίες οι προτάσεις σου, μου αρέσουν όλα τα αρωματάκια που προτείνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που σου άρεσαν οι προτάσεις μου!
      Πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραίο post!
    Λατρεύω τa Black Opium και MY NY!!!
    Επίσης σαγηνευτικά,ιδιαίτερα και δεν έχω λόγια αρώματα είναι τα Alien και Angel από Thierry Mugler! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, και για τα καλά σου λόγια αλλά και για τις προτάσεις σου, θα τα τσεκάρω σίγουρα!
      Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή