Ετικέτες

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

January Favourites!

Γεια σε όλους και καλό μήνα! :) Εύχομαι για όλους ο Φεβρουάριος να είναι ένας δημιουργικός μήνας, γεμάτος ωραίες στιγμές, αλλά και με πολύ αγάπη-καθώς είναι και ο μήνας που γιορτάζει ο έρωτας (αλλά έχω ξανά πει ότι ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, ίσως στις 14 Φεβρουαρίου να γιορτάζει λίγο παραπάνω :P )
Έτσι και το πρώτο μου post για τον Φεβρουάριο έχει να κάνει με την ''αγάπη'' και πιο συγκεκριμένα με τα αγαπημένα προϊόντα του ''χτες''... :P δηλαδή τα αγαπημένα του Ιανουαρίου! 



Πάμε να τα δούμε λοιπόν!



© Θα ξεκινήσω με τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης. Αρχικά, αυτόν το μήνα λάτρεψα το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος του Κορρέ  με βανίλια-καραμέλα. Το άρωμα του απλά φωνάζει ''ναι είναι Χειμώνας'' (έχω ξανά πει πόσο αγαπάω τον Χειμώνα-μην με κράξετε :P ) Έχει ένα απίστευτα γλυκό και ζεστό άρωμα και θες απλά να το φας! Το αφρόλουτρο προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση στο δέρμα και το άρωμα του διαρκεί. Στη συνέχεια όταν εφαρμόζω το γαλάκτωμα σώματος, είναι λογικό ότι το άρωμα διαρκεί πολύ περισσότερο στο δέρμα. Όσο για την ενυδάτωση, τα Body Milk του Κορρέ για μένα, ίσως είναι από τα πιο ενυδατικά γαλακτώματα που έχω δοκιμάσει! Τα αγαπώ και τα συστήνω! *Σύντομα θα έρθει και ένα πιο αναλυτικό post-review για προϊόντα του Κορρέ.



© Στη συνέχεια, ένα προϊόν που έσωσε τα χέρια μου από το απίστευτο ''σκίσιμο'' που μου δημιούργησε το πολύ κρύο, είναι μια βαζελίνη με σοκολάτα από την Dalon-Biokal cosmetics. Πραγματικά αυτό το προϊόν μπορώ να το ονομάσω ''σωτήριο'', έτσι είναι και το πιο αγαπημένο μου προϊόν! Προέρχεται από μία ελληνική εταιρία (στηρίζουμε ελληνικές εταιρίες), και είναι μία αγνή βαζελίνη, εμπλουτισμένη με πολλά ενυδατικά συστατικά και ένα λατρεμένο άρωμα σοκολάτας. Να μην ξεχάσω να προσθέσω ότι είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν. 
*Σίγουρα θα έρθει και ένα αναλυτικό post-review και για το συγκεκριμένο προϊόν.



© Τώρα ας πάμε μια βολτίτσα στο πρόσωπο, και πιο συγκεκριμένα στο καθαριστικό προσώπου και την ενυδατική που χρησιμοποίησα όλο τον Ιανουάριο (και τον Δεκέμβριο βέβαια) αλλά και θα εξακολουθώ να χρησιμοποιώ. Είναι και τα δύο από την Mey (Dekaz A.E) και μου τα σύστησε ο δερματολόγος μου. Καθώς αυτή την περίοδο περνάω μία έξαρση ακμής, και κάνω μία συγκεκριμένη θεραπεία με προϊόντα, το δέρμα μου τείνει να ξεραίνετε απίστευτα και έτσι ο δερματολόγος από την αρχή μου σύστησε το Mey Vital Sanon Liquide για τον καθαρισμό του προσώπου μου. Είναι ένα σαπούνι καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά αναφέρει ότι είναι κατάλληλο και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, καθαρίζει πολύ καλά αλλά και ενυδατώνει. Πηγαίνοντας στην ενυδατική κρέμα, είναι η Mey Calomosin Cream και είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν με καταπραϋντική-ενυδατική δράση. Να τονίσω ότι την εφαρμόζω στις περιοχές του προσώπου μου που εμφανίζεται η μεγαλύτερη ξηρότητα και όχι πάνω στα σπυράκια. Προσφέρει την μέγιστη ενυδάτωση στο ξυρό μου δέρμα και την αγαπάω!



© Μιλώντας τόση ώρα για την ενυδάτωση, δεν μπορώ να μην μιλήσω σε αυτό το post με τα αγαπημένα του μήνα, για ένα ακόμη προϊόν που με ''έσωσε''. Αυτό είναι το Bio Oil ένα πολύ γνωστό προϊόν στους περισσότερους, το οποίο είναι στη κατοχή μου εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει πολύ. Αναφέρει ότι είναι για πολλές και διαφορετικές χρήσεις. Εγώ το χρησιμοποίησα όλο τον Ιανουάριο (και εξακολουθώ), σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου μου που εμφάνιζαν ξηρότητα και ειδικά στο λαιμό μου, και πραγματικά με την πρώτη χρήση διαπίστωσα ότι το δέρμα που έπαψε να είναι κοκκινισμένο και αφυδατωμένο. Το αγάπησα! 



© Το τελευταίο προϊόν περιποίησης (ίσως και μακιγιάζ) το οποίο χρησιμοποιούσα συνέχεια μέσα στον Ιανουάριο είναι από Apivita το lip care με black currant (φραγκοστάφυλλο). Είναι ένα πάρα πολύ ενυδατικό lip balm, με υπέροχο άρωμα. Επίσης, το συγκεκριμένο, που είναι με φραγκοστάφυλλο, αφήνει ένα έντονο και βαθύ κόκκινο χρώμα στα χείλη. Έτσι, προσωπικά εγώ μπορώ να το ονομάσω εκτός από προϊόν περιποίησης, αλλά και προϊόν μακιγιάζ, γιατί σίγουρα μπορεί να φορεθεί μαζί με το υπόλοιπο μακιγιάζ σας, όλη την διάρκεια της μέρας, καθώς έχει έντονη απόδοση χρώματος για lip balm. Και σίγουρα η ενυδάτωση του είναι μοναδική! (για το συγκεκριμένο έχω κάνει και αναλυτικό review εδώ)



© Περνώντας στα προϊόντα μακιγιάζ, το foundation που χρησιμοποίησα όλο τον προηγούμενο μήνα, είναι επίσης μία συμβουλή του γιατρού μου, το Fluid foundation corrector από την Avene. Ένα ελαφρύ foundation, χωρίς καμία λιπαρότητα (που είναι ότι πρέπει για να μην εντείνει το πρόβλημα σε επιδερμίδα με ακμή) και δίνει μέτρια κάλυψη. Το έχω στην απόχρωση 02 Naturel και μπορώ να πω ότι έχει ταιριάξει ακριβώς με το χρώμα της επιδερμίδας μου.



© Αγαπημένο προϊόν για το μακιγιάζ των ματιών, δεν θα μπορούσα να μην πω την αγαπημένη μου μάσκαρα, που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και τώρα είναι στα ''τελειώματα'' της, οπότε όλο τον μήνα είχε την τιμητική της. Είναι η falsies feather look από Maybelline New York. Υπάγεται στην κατηγορία Volum' Express mackara, και δίνει πολύ όγκο και έντονο μαύρο αποτέλεσμα. Έχει επίσης ένα εύκαμπτο και τρίχινο βουρτσάκι. Είναι πραγματικά all time classic-αγαπημένη μάσκαρα!



© Πηγαίνοντας στα χείλη, αλλά παραμένοντας στην Maybelline, το επόμενο αγαπημένο προϊόν είναι το color drama lip pencil στην απόχρωση 110 pink so chic. Για μένα είναι ένα κραγιόν-μολύβι, με υπέροχη υφή και αρκετά σταθερό! Όσο για το συγκεκριμένο χρώμα, είναι μία σκούρα φούξια-μοβ απόχρωση, που πηγαίνει προς το μπορντό. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση!


© Δύο ακόμη αγαπημένα προϊόντα για τα χείλη, είναι από την Golden Rose το velvet matte lipstick στην απόχρωση 23 και το waterproof lipliner στην απόχρωση 57. Αρχικά, γνωρίζουμε οι περισσότερες την σειρά velvet matte, και ξέρουμε πόσο ποιοτική είναι. Εγώ προσωπικά έχω άλλες 3 αποχρώσεις της ίδιας σειράς. Το νούμερο 23, ίσως είναι το πιο υπέροχο σκούρο μπορντό που έχω δει, και συνδυαστικά με την υπέροχη υφή του, αλλά και την τεράστια διάρκεια του, είναι το Νο1 κραγιόν για μένα από όλες της πτυχές! Το lipliner που ανέφερα είναι επίσης σε μπορντό χρώμα και το φοράω συνδυαστικά με το Νο 23 από velvet matte, αλλά και με το προηγούμενο της Maybelline. Είναι ένα πολύ σταθερό lipliner, καθώς αναφέρει ότι είναι αδιάβροχο, αλλά και αρκετά κρεμώδες με αποτέλεσμα να απλώνεται πολύ εύκολα.

 

© Και φτάνοντας στο τέλος, παραμένοντας στα χείλη, το τελευταίο αγαπημένο, είναι ακόμη ένα κραγιόν, από την Golden Rose πάλι, από την μαύρη-χρυσή συσκευασία στην απόχρωση 116. Είναι μία nude ροζ-μοβ απόχρωση. Η σύνθεση του είναι πολύ ενυδατική, αλλά έχει και αρκετά καλή διάρκεια. Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω και το υπέροχο άρωμα του, που θυμίζει λουκούμι τριαντάφυλλο, και πραγματικά μόνο για αυτό χαίρομαι να το φοράω :)

 

Τα αγαπημένα μου φτάσανε στο τέλος τους. Eλπίζω να σας άρεσε το σημερινό μου post! 
Εσάς ποια ήταν τα αγαπημένα σας για τον μήνα Ιανουάριο; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;
Θα περιμένω τα σχόλια σας!
Μέχρι το επόμενο post, πολλά φιλιά!

Μαρία©

24 σχόλια:

  1. Καλό μήνα!! Το bio oil το έχεις χρησιμοποιήσει σε ραγάδες για να μου πεις αν έχει αποτέλεσμα; Λατρεύω το χρώμα που έχεις από color drama maybelline! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα γλυκιά μου! Όχι δεν το έχω χρησιμοποιήσει για ραγάδες, αλλά ξέρω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θέλει εφαρμογή τουλάχιστον 3 μήνες.
      Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα, Μαράκι!
    Όμορφα φαίνονται τα αγαπημένα σου!
    Εγώ μόνο τη μάσκαρα έχω δοκιμάσει!
    ;-)
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλό μήνα!!!πολύ όμορφα όλα τ προιόντα που έδειξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο μηνα υπεροχα ολα, το αφρολουτρο το εχω και εγω και το λατρευωωωω οπως και την μασκαρα ειναι η αγαπημενη μου ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι...αγαπημένο αφρόλουτρο με τέλεια μυρωδιά. Όσο για την μάσκαρα τα λόγια είναι περιττά, είναι αγαπημένη :)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Καλό μήνα! :)
    Κι εγώ αγαπώ το lip balm της apivita, το bio oil και τα velvet matte κραγιόν της Golder Rose. Παλιότερα μου άρεσε πολύ και το foundation της avene. Επίσης η βαζελίνη της dalon μυρίζει κολασμένα! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήναα! :) Χαίρομαι που σου άρεσαν, και ναι η βαζελίνη από dalon μυρίζει θεϊκά! :)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. πόσο ωραία χρώματα τα κραγιόν και τα μολύβια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο το γαλακτωμα του κορρε ειναι ερωτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ κούκλα μου!
      Το lip balm της apivita είναι όντως από τα καλύτερα! :)
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Το lip balm είναι το μόνο που δεν μου άρεσε από την σειρά της apivita..αρχίζω να πιστεύω ότι μου έτυχε ελαττωματικό.. :(
    Την βαζελίνη της dalon την έχω κι εγώ και πραγματικά είναι φοβερή και δεν τελειώνει και με τίποτα!! Φιλάκια (mikela's beauty blog)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο lip balm δεν σου άρεσε ή γενικά όλη η σειρά;
      Η βαζελίνη της dalon είναι πραγματικά υπέροχη!
      Πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  10. Μικρή ξεμυαλίστρα(!) είμαι κι εγώ φαν του χειμώνα! Μόλις πρόσθεσα στην wishlist μου τα αγαπημένα σου! Αφρόλουτρο και κρέμα σώματος με άρωμα βανίλια-καραμέλα, μα πως μου είχε ξεφύγει!! Την βαζελίνη της Dalon την γνωρίζω σαν προϊόν, αλλά δεν είχα ασχοληθεί παραπάνω, μετά το post σου όμως, θέλω να την γνωρίσω περισσότερο. Περιμένω με ανυπομονησία το review σου! Όσο για τα κραγιόν, απλά θα πω πως οι αποχρώσεις είναι υπέροχες και αγαπημένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου, σε ευχαριστώ πάρα πολυυυ :) Και χαίρομαι που σου άρεσαν!
      Σύντομα θα κάνω ένα review για προϊόντα Κορρε.
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Μου άρεσαν όλες οι επιλογές σου για τα χείλη και τις θέλω!! Το αφρόλουτρο του Κορρέ δεν το έχω μυρίσει, αλλά από την περιγραφή σου πρέπει να μυρίζει ωραία :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!
      Ναι το αφρόλουτρο του Κορρέ μυρίζει τέλεια (αν σου αρέσουν οι γλυκιές-ζεστές μυρωδιές!)
      Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  12. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! :)
    Αυτό το #23 από τα velvet matte δεν μπορώ να το βρω ΠΟΥΘΕΝΑ & το θέλω κολασμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Ναι το #23 από velvet matte είναι έρωτας! Εύχομαι να το βρεις.
      Πιστεύω ότι είναι must για τον Χειμώνα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή