Ετικέτες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Lavera - one brand review

Γεια σας beauties! Σήμερα σας έχω ετοιμάσει ένα post review με προϊόντα της εταιρίας Lavera, η οποία είχε την καλοσύνη να μου στείλει να δοκιμάσω κάποια προϊόντα της. Αφού τα χρησιμοποίησα, θέλησα να σας γράψω την γνώμη μου για αυτά, καθώς κάποια απλά τα λάτρεψα! Τα φυσικά, οργανικά και βιολογικά συστατικά που περιέχουν αλλά και η αποδοτικότητας τους σαν προϊόντα με κάνουν να εκτιμώ απεριόριστα αυτή την εταιρία!


(Μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στις εικόνες, για να σας ανοίγουν και να βλέπετε καλύτερα τα προϊόντα.) Πάμε να αρχίσουμε λοιπόν;

© Το πρώτο προϊόν που δοκίμασα ήταν το τονωτικό τζελ καθαρισμού προσώπου με ginkgo και βιολογικό σταφύλι, το οποίο απευθύνεται σε μικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Η δική μου επιδερμίδα είναι μικτή, και το συγκεκριμένο προϊόν ταίριαξε πολύ με το δέρμα μου. Καθαρίζει καλά το πρόσωπο από ρύπους αλλά και από το μακιγιάζ και το δέρμα μένει πολύ δροσερό καθώς νιώθεις την τόνωση που προσφέρουν τα συστατικά που περιέχει. Κάνει ικανοποιητικό αφρό και έχει αναζωογονητικό και αρκετά έντονο άρωμα (όσοι αγαπάτε τα άοσμα και σας ενοχλεί το έντονο άρωμα, ίσως να μην σας αρέσει από θέμα μυρωδιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει άσχημο άρωμα, εμένα π.χ. μου αρέσει πολύ-είναι καθαρά θέμα γούστου). Αν οι ανάγκες της επιδερμίδας σας συμβαδίζουν με αυτά στα οποία προσφέρει, σας το συστήνω!




© Το δεύτερο προϊόν, της ίδιας σειράς με το προηγούμενο που δοκίμασα, είναι η λοσιόν καθαρισμού προσώπου με ginkgo και βιολογικό σταφύλι. Μία λοσιόν καθαρισμού με τα ίδια συστατικά όπως και το προηγούμενο καθαριστικό για το οποίο μίλησα, απευθύνεται και αυτό σε μικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, προσφέρει έξτρα δροσιά και θεωρώ ότι είναι εξαιρετική λοσιόν για τον πρωινό μας καθαρισμό προσώπου, καθώς κάνει το δέρμα φρέσκο και αναζωογονημένο! Αν σας αρέσουν οι καθαριστικές λοσιόν και η επιδερμίδα σας είναι μικτή ή λιπαρή, πρέπει να τη δοκιμάσετε!


© Πηγαίνοντας στην ενυδάτωση προσώπου, το τρίτο και από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα είναι η εξισορροπητική κρέμα προσώπου για ματ όψη, με βιολογική
καλέντουλα και βιολογικό τζίντζερ. Μια κρέμα που απευθύνεται σε κανονικές-μικτές επιδερμίδες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απόλυτα ματ όψη στην επιδερμίδα. Είναι εξαιρετικά καταπραϋντική σε κοκκινίλες του δέρματος καθώς περιέχει καλέντουλα, και νιώθεις το δέρμα σου βελούδινο αμέσως μετά την εφαρμογή της! Το άρωμα της είναι υπέροχο έως ερωτεύσιμο θα έλεγα (μου θυμίζει έναν συνδυασμό λουλουδιών με εσπεριδοειδή). Ταίριαξε και αυτή στην επιδερμίδα μου και την λάτρεψα!  Αν οι απαιτήσεις της επιδερμίδας σας ταιριάζουν με αυτά που προσφέρει, δοκιμάσετε την!


© Παραμένοντας στην ενυδάτωση προσώπου, ένα άλλο προϊόν που δοκίμασα είναι η ενυδατική κρέμα προσώπου με βιολογική jojoba και βιολογική αλόη της σειράς Basis sensitiv. Είναι μία ενυδατική κρέμα που απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χάρη στο έλαιο jojoba και στην αλόη. Παρόλο την βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει δεν είναι καθόλου βαριά σαν κρέμα και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα. Είναι μία εξαιρετική κρέμα για επιδερμίδες που χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση.


© Πηγαίνοντας τώρα στην ενυδάτωση του σώματος και το τελευταίο προϊόν περιποίησης που δοκίμασα, είναι η κρέμα σώματος Lavender Secrets με βιολογική λεβάντα & βιολογική αλόη. Αρχικά να σας πω ότι λατρεύω το άρωμα της λεβάντας (εντάξει και το χρώμα της, purple is all around, όπως βλέπετε :P ) Επανέρχομαι λοιπόν στο άρωμα της, ένα χαλαρωτικό και ζεστό άρωμα που σου θυμίσει το άνθος την λεβάντας ακριβώς. Η ενυδάτωση που προσφέρει η συγκεκριμένη κρέμα είναι μοναδική, καθώς το δέρμα αποκτά αμέσως απαλότητα και επίσης ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Την λάτρεψα και θέλω να δοκιμάσω και άλλες κρέμες σώματος της Lavera, έχουν μοναδικές και ιδιαίτερες μυρωδιές!


© Τέλος, ένα προϊόν μακιγιάζ που δοκίμασα είναι το απαλό μολύβι ματιών (Soft Eyeliner) στην απόχρωση Brown 02. Τα συγκεκριμένα μολύβια περιέχουν βιολογικό κερί μέλισσας και η απόδοση του χρώματος τους είναι εξαιρετική και με μεγάλη διάρκεια. Έχει μαλακή υφή και γράφει με μεγάλη ευκολία στην περιοχή του ματιού. Το θεωρώ εξαιρετικό προϊόν και θα ήθελα να δοκιμάσω πολλά προϊόντα μακιγιάζ από την Lavera!


Επίσης μου έστειλαν πολλά  δειγματάκια από διάφορα προϊόντα για να δοκιμάσω. Σε αυτά δεν έχω αρχίσει ακόμα τις δοκιμές, αλλά θα σας ενημερώσω όταν αρχίζω να τα δοκιμάζω λέγοντας σας τις εντυπώσεις μου μέσω τις σελίδας μου στο facebook (εδώ)
By the way, καθώς στη σελίδα μου στο facebook πλησιάζουμε τους 500, και πρέπει να το γιορτάσουμε, έρχεται νέος διαγωνισμός με βερνίκια νυχιών από 3 αγαπημένες εταιρίες σε χρώματα με άρωμα... Άνοιξης! Μείνετε συντονισμένοι!

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post και να το βρήκατε ενδιαφέρον!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω ή κάποιο άλλο προϊόν αυτής την εταιρίας;
Πως σας φάνηκε; Περιμένω τα σχόλια σας!

Μέχρι το επόμενο post, 
Πολλά φιλιά

Μαρία©

19 σχόλια:

  1. Eγώ έχω την ενυδατική με το μέλι και το γάλα και είναι επίσης τέλεια!!
    Το μόνο που δεν με ξετρέλανε ήταν το τζελ καθαρισμού!θα θελα να ναι πιο καθαριστικό...για μένα πάντα!
    Ωραίο review!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θέλω και εγώ να δοκιμάσω αυτή την ενυδατική με το μέλι και το γάλα!
      Χαίρομαι που σου άρεσε, σε ευχαριστώ πολύ :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτησή σου και τα προϊόντα φαίνονται πολύ καλά!
    Ευχαριστούμε για την ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το review Μαράκι!!! Καλημέρααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα, αλλά το review σου ήταν εξαιρετικό!
    ;-)
    Καλημέρα, Μαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!
      Αν σου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσεις, είναι εξαιρετικά προϊόντα!
      Πολλά πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  5. Ωραίο review!!! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο Lavera αλλά φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα τα προιόντα που δοκίμασες ειδικά για μένα που έχω και εγώ μεικτό δέρμα. Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε!
      Είναι πολύ καλά προϊόντα και στα συστήνω ανεπιφύλακτα :)

      Διαγραφή
  6. δεν έχωδοκιμάσει τίιιποτα από αυτή την εταιρία αλλά φαίνονται πολύ ωραίααα!! με γεια σου και να τα χαρείς :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου κορίτσι, σε ευχαριστώ πολύ, να'σαι καλά!
      Πολλά φιλιά! <3

      Διαγραφή
  7. Η κρέμα σώματος είναι πραγματικά πολύ καλή. εγώ έχω αυτήν με μέλι και γάλα! Σου προτείνω να δοκιμάσεις το scrub προσώπου με ginkgo & jojoba pearls! Πολύ ωραία παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτή με το μέλι και το γάλα, την έχω βάλει καιρό στο μάτι :P
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Και εγω δεν εχω δοκιμασει κατι, φαινονται ωραια, πολυ καλο review!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!
      Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! ^_^

      Διαγραφή
  9. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΟΗ 👌👌👌👌👌❤❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόλις παράγγειλα κάποια προϊόντα από την Lavera, ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή