Ετικέτες

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

EMPTIES #1

Γεια σας beauties και καλή εβδομάδα με πολύ αισιοδοξία! Tι κάνετε; Σήμερα είμαι εδώ με το πρώτο μου post σχετικά με empties, προϊόντα δηλαδή που έχω τελειώσει και έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για αυτά. Θα σας πω ποια από αυτά μου άρεσαν πολύ, ποια θεωρώ μέτρια και ποια δεν μου άρεσαν, ώστε να μην θελήσω και να τα ξανά προτιμήσω. Έχω μαζέψει αρκετές άδειες συσκευασίες, και σίγουρα στο μέλλον θα ακολουθήσει και άλλο σχετικό post, απλά λόγω μετακόμισης ήταν επιτακτικής ανάγκης να πάνε κάποια από αυτά στην ανακύκλωση, οπότε θέλησα να διαμορφώσω και  το σημερινό post :)



Πάμε να τα δούμε ένα-ένα, πριν τα αποχαιρετίσω λοιπόν...



♥ Πρώτο προϊόν που τελείωσα είναι το gel καθαρισμού για λιπαρές/ μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη και κίτρο της Apivita. Πρόκειται για ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή gel, το οποίο καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπο και έχει μια πολύ δροσιστική και αναζωογονητική μυρωδιά. Η δική μου επιδερμίδα είναι μικτή, και έμεινα πολύ ικανοποιημένη από αυτό το καθαριστικό, απλά πιστεύω ότι προορίζεται αποκλειστικά για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες και όχι για ξηρές ή κανονικές γιατί σίγουρα σε αυτές θα προκαλέσει κάποια ξηρότητα. Κάποιες φορές ένοιωσα και εγώ αυτή την αίσθηση να ''με τραβάει το πρόσωπο μου'', γι'αυτό και το χρησιμοποιούσα μόνο για τον πρωινό μου καθαρισμό και το βράδυ επέλεγα κάποιο άλλο. Σίγουρα το προτιμάω για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, ειδικά το καλοκαίρι που όσο να'ναι έχουμε μια παραπάνω λιπαρότητα στο πρόσωπο. Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα ξανά προτιμήσω.



♥ Επόμενο, είναι ένα αφρόλουτρο της Le petit Marseiliais με ροδάκινο και νεκταρίνι. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν μου  άρεσε σχεδόν καθόλου. Το μόνο που θα μπορούσα να πω ότι λάτρεψα ήταν το άρωμα του, και αυτός ήταν και ο λόγος που το είχα αγοράσει. Δεν πρόσφερε καμία ενυδάτωση στο δέρμα όπως άλλα αφρόλουτρα, το άρωμα του έφευγε αμέσως και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη. Γενικά δεν έχω μείνει ικανοποιημένη από τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από την Le petit Marseiliais και σε επόμενο post με empties θα σας μιλήσω και για ένα ακόμη προϊόν από Le petit Marseiliais που με απογοήτευσε.



♥ Στη συνέχεια, τελείωσα δύο συσκευασίες από το διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών από την L'oreal Paris. Το συγκεκριμένο υπόσχεται ότι απομακρύνει αδιάβροχο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ. Προσωπικά το θεωρώ ένα πολύ καλό προϊόν που όντως αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ από τα μάτια, και με λίγο παραπάνω τρίψιμο και την αδιάβροχη μάσκαρα. Με άφησε πολύ ικανοποιημένη σαν προϊόν, αλλά το τελευταίο διάστημα δοκιμάζω και κάποια άλλα παρόμοια διφασικά άλλων εταιριών για να μπορώ να αποφασίσω ποιο από όλα προτιμώ περισσότερο. Πάντως το συγκεκριμένο το θεωρώ ικανοποιητικό!



♥ Επόμενο προϊόν που τελείωσα, είναι ένα ξηρό σαμπουάν με γάλα βρώμη της Klorane που προορίζεται για όλους τους τύπους μαλλιών. Μου άρεσε αρκετά το συγκεκριμένο ξηρό σαμπουάν, έκανε πολύ καλή δουλειά όταν το χρειαζόμουν σε στιγμή ανάγκης, για να ανανεώσω λίγο τα μαλλιά μου όταν άρχιζαν να βγάζουν κάποια λιπαρότητα. Δεν μπορώ να πω ότι μου έδινε κάποιον ιδιαίτερο όγκο, πάντως σίγουρα δεν μου άφηνε ασπράκια στα μαλλιά. Το βρήκα αρκετά καλό, και τώρα τελειώνω και ένα άλλο της Klorane, οπότε σε επόμενο post με empties θα σας μιλήσω για εκείνο και θα σας πω και πιο μου άρεσε περισσότερο.



♥ Στη συνέχεια, κάτι ακόμη που τελείωσα είναι το βιολογικό διάλυμα πρόπολης της Apivita. Πρόκειται για ένα διάλυμα που χρησιμοποιείται για εξωτερική χρήση σε σπυράκια, αμυχές κ.α. Αλλά και για εσωτερική χρήση διαλύοντας κάποια ποσότητα σε νερό, κάνοντας γαργάρες, όταν υπάρχει κάποια ενόχληση στο λαιμό, καθώς η  πρόπολη προσφέρει αντισηπτική δράση. Το συγκεκριμένο προϊόν το είχα επιλέξει για να εφαρμόζω τοπικά σε σπυράκια. Έκανε αρκετά καλή δουλεία, καθώς τα ξέραινε αρκετά γρήγορα . Το είχα χρησιμοποιήσει όμως και ένα διάστημα που με πονούσε ο λαιμός προς τα τέλη του Χειμώνα, διαλύοντας κάποια ml σε νερό και κάνοντας γαργάρες. Πραγματικά ο λαιμός μου σταμάτησε να με πονάει μετά από δύο μόνο εφαρμογές. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που σίγουρα θα ξανά πάρω.



♥ Επίσης τέλειωσα τρεις μάσκες/κρέμες σε φακελάκια από Apivita. Η πρώτη είναι η μάσκα για νεανική λιπαρή επιδερμίδα με πρόπολη. Είναι μία μάσκα που περιέχει πρόπολη και έλαιο λεμονιού τα οποία έχουν στυπτικές ιδιότητες και βελτιώνουν ατέλειες. Η συγκεκριμένη μάσκα εξισορροπεί την λιπαρότητα του δέρματος και την θεωρώ ιδανική για λιπαρά προβληματικά δέρματα αλλά και για μεικτά που θέλουν βαθιά καθαριότητα και αντισηπτική δράση. Επόμενη είναι η κρέμα βαθιάς απολέπισης με ελιά. Είναι μία απολεπιστική κρέμα προσώπου που περιέχει κόκκους από κουκούτσια ελιάς και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα. Είναι ένα πολύ δυνατό απολεπιστικό που σίγουρα καθαρίζει πολύ καλά, αλλά αν κάποιος δεν προτιμάει το δυνατό scrub σίγουρα δεν θα του αρέσει το συγκεκριμένο. Εγώ λόγω ακμής, πολύ καιρό τώρα δεν κάνω απολέπιση γιατί δεν μου το επιτρέπει ο δερματολόγος μου, αλλά αν κάποια στιγμή ξανά κάνω θα επιλέξω κάποιο για πιο ήπια απολέπιση. Το τελευταίο φακελάκι που τελείωσα είναι η μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες με ginkgo biloba. Πρόκειται για μία δροσιστική μάσκα ματιών που τονώνει τα μάτια. Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με μαύρους κύκλους για να τεστάρω τι δουλειά κάνει σε αυτό, αλλά τα πρηξιματάκια στα μάτια μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα βελτιώνει αισθητά.



♥ Επόμενο προϊόν που έφτασε στο τέλος του, είναι τα αναβράζοντα δισκία του Κορρέ με Ginseng, Vitamins & Minerals. Έχω δοκιμάσει αρκετές τέτοιου είδους βιταμίνες του Κορρέ και με άλλα συστατικά, αλλά μπορώ να πω ότι οι συγκεκριμένες με Ginseng μου άρεσε περισσότερο και με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες. Έχουν γεύση μανταρίνι. Όταν ήταν προγραμματισμένο ότι θα περνούσα μια δύσκολη και έντονη μέρα με πολλές δουλείες και υποχρεώσεις, έπαιρνα ένα δισκίο και ένιωθα περισσότερη αντοχή. Σίγουρα κάποια στιγμή θα επιλέξω πάλι τις συγκεκριμένες.



♥ Φτάνοντας προς το τέλος αυτού του post, τα τελευταία προϊόντα που τελείωσα είναι σχετικά με μακιγιάζ και είναι δύο eyeliner. Το πρώτο είναι το master precise liquid eyeliner της Maybelline New York. Είναι ένα pen eyeliner με σφούγγινο απλικατέρ, το οποίο έχει μία αρκετά λεπτή μύτη, ώστε να είναι βολικό και σε λεπτές γραμμές, αλλά και σε πιο χοντρές. Το συγκεκριμένο έκανε πολύ καλή δουλειά και το είχα πολύ καιρό χωρίς να μου ξεραθεί. Απλά άρχισε να φθείρεται η μύτη του οπότε ήταν δύσκολη και εφαρμογή του και έπρεπε να το πετάξω. Είναι πολύ βολικό και ειδικά για κοπέλες που δεν έχουν εξασκηθεί με το eyeliner, απλά γενικά βρίσκω λίγο μείον αυτό με την μύτη του. Επόμενο είναι το eyeliner pen extra longlasting της Essence. Και αυτό είναι ένα eyeliner σε μορφή στυλό, το οποίο έχει πολύ σταθερή εφαρμογή για ώρες. Παρόμοια με το προηγούμενο, ούτε αυτό μου ξεράθηκε, ενώ το είχα καιρό ανοιχτό, αλλά έπαθα το ίδιο με την μύτη του, άρχισε να ξεφτίζει. Το τελευταίο διάστημα άρχισα να προτιμώ eyeliner με πινελάκι για να μην έχω το θέμα της ''φθαρμένης μυτούλας'' :P  Πάντως τα δύο παραπάνω προϊόντα τα θεωρώ ισοδύναμα, πολύ καλά και πολύ εύχρηστα, αλλά μάλλον δεν θα τα ξανά προτιμήσω για τον λόγο που σας εξήγησα.



Αυτά ήταν λοιπόν τα δικά μου empties, προϊόντα που τελείωσα και πριν πάνε στην ανακύκλωση, θέλησα να σας πω την γνώμη μου για αυτά. Κάπως έτσι τελειώνει το πρώτο μου post σχετικό με τις εντυπώσεις μου από τις δικές μου άδειες συσκευασίες και σίγουρα στο μέλλον θα ακολουθήσουν και επόμενα!


Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post και θα περιμένω να ακούσω ποια προϊόντα τελειώσατε εσείς τον τελευταίο καιρό, ποια σας άρεσαν και ποια όχι. Μήπως έχετε δοκιμάσει και κάποιο από τα παραπάνω να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας; 
Θα περιμένω από κάτω τα σχόλια σας!

Σας περιμένω στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί, μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.

Σύντομα έρχεται νέο post, 
μέχρι τότε...

Πολλά φιλιά,

Μαρία

12 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια empties ;) Αυτο με τη προπολη οτι ειναι και για το πονολαιμο δεν το ξερα και η αληθεια ειναι οτι και τωρα το Καλοκαιρι με τα κρυα νερα κτλ ποναει συχνα ο λαιμος μας οποτε φαινεται χρησιμο!!!
    Επισης εμαθα οτι μετακομισες κι εσυ,ετσι;ελπιζω ολα να ναι καλα!!!
    ΑθΑΝΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κοριτσάκι μου γλυκό!

      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Ναι έχω μετακομίσει εδώ και λίγες βδομάδες και είμαι ακόμα σε φάση προσαρμογής.
      Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον :)

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. τι ωραία empties!!! έχω δοκιμάσει τα πιο πολλά και τώρα με έβαλες στον πειρασμό να πάω να κάνω beaute στο πρόσωπό μου με μάσκα από apivita!! χαχ!! το σαπουνάκι από apivita δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Το είχα δοκιμάσει από μια φίλη μου και νομίζω δεν μου άρεσε :( βασικά δε βρήκα να κάνει κάποια δουλειά στην αφαίρεση του μακιγιάζ, όπως ισχυρίζονται πολλές κοπέλες. Ακόμα και η φίλη μου πιστεύει ότι κάνει καλό ντεμακιγιάζ. :Ρ Τι να σου πω. Ίσως θέλω να τρίζει το πρόσωπο από καθαριότητα :Ρ Το scrub από Apivita το λατρεύω αλλά τώρα δοκιμάζω αυτό με βερίκοκο και μου αρέσει εξίσου.
    φιλάκια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκό μου Εφάκι! :)

      Το συγκεκριμένο σαπουνάκι, το βρίσκω πολύ καλό, αλλά προσωπικά ούτε εγώ το θεωρώ το πλέον κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Για την συγκεκριμένη δουλειά αγαπημένο μου είναι αυτό της apivita με ελιά και λεβάντα! Κάνει εξαιρετική δουλειά στο ντεμακιγιάζ!
      Ααα θέλω και εγώ να δοκιμάσω το scrub με βερίκοκο ^_^

      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Τελειο post!!!! Χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο διαλυμα προπολης απο τον μελισσοκομο της περιοχης μου που ειναι εκατο τοις εκατο γνησιο και φυσικο και πραγματικα ειναι μια θεραπεια που μας προσφερει απλοχερα η φυση για πολλες παθησεις.μονο καλο μπορεις να δεις απο αυτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ γλυκιά μου που σου άρεσε το post μου! ^_^
      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το διάλυμα πρόπολης! Είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν!

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. το διάλυμα πρόπολης και το διφασικό της Loreal τα χρησιμοποιώ και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη! δεν τα αλλάζω με τίποτα!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου!
      Και τα δύο τα θεωρώ πολύ καλά προϊόντα!

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Πολυ ωραια empties!! το καθαριστικο της apivita και το διαλυμα προπολης θα τρεξω ν τα παρω!! το αφρολουτρο της le petit ουτε μενα μου αρεσε :/ φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Αν τύχει και τα δοκιμάσεις, περιμένω εντυπώσεις! :)

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Nice post! thanks for sharing your thoughts..
    I want to try the pen eyeliners as I am not very good at applying eyeliner with brush so I think it will be a good option for me..:)
    www.shanysaidso.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή