Ετικέτες

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

My favorite lipsticks for ♥Autumn & Winter♥

Γεια σας beauties! Τι κάνετε; Βρισκόμαστε στα τέλη του Οκτώβρη και ο Νοέμβρης σε λίγες μέρες θα κάνει την εμφάνιση του. Εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να σας κάνω αυτό το post, αλλά λόγω δουλειάς τον τελευταίο μήνα, θα χαρακτήριζα τον χρόνος μου πια από περιορισμένο ως και ανύπαρκτο...  Όμως παρόλα αυτά, σήμερα είμαι εδώ με πολύ φθινοπωρινή διάθεση αλλά και πολύ φθινοπωρινά χρώματα, και θα μιλήσουμε για κάτι που είναι αδυναμία των περισσότερων γυναικών... Για κραγιόν! 




Αν αγαπάτε λοιπόν και εσείς πολύ τα κραγιόν, μείνετε εδώ για να δούμε μαζί τις δικές μου αγαπημένες φθινοπωρινές αποχρώσεις! Τι λέτε, πάμε να αρχίσουμε;


♥ Ξεκινάω με μία nude απόχρωση. Συγκεκριμένα το Super Stay 14hr της Maybelline, στην απόχρωση #610 Beige For Good. Πρόκειται για ένα κραγιόν με πολύ ενυδατική σύσταση αλλά παράλληλα και με πολύ καλή διάρκεια στα χείλη. Η απόχρωση του είναι κάτι μεταξύ μπεζ και καφέ. Eίναι μία πολύ καλή επιλογή για ένα φθινοπωρινό/χειμωνιάτικο πρωινό μακιγιάζ ή και για ένα βραδινό αν επιλέξετε smokey eyes και θέλετε κάτι ''ήσυχο'' στα χείλη. Επίσης δοκιμάστε το σίγουρα αν αγαπάτε τις nude αποχρώσεις!
♥ Στη συνέχεια πάμε σε μία αρκετά πιο έντονη απόχρωση. Θα μιλήσουμε για το Smooth Rich Color από Lovie, στην απόχρωση #10. Είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο χρώμα, κάτι μεταξύ κόκκινου και καφέ θα έλεγα, δηλαδή και ''σάπιο μήλο'' θα μπορούσα να το πω :P 
(η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία δεν το αποδίδει ακριβώς όπως είναι, στη πραγματικότητα είναι λίγο πιο σκούρο και πιο καφέ). Έχει φανταστική απόδοση χρώματος, είναι ενυδατικό αλλά παρόλα αυτά, μετά από λίγο γίνεται ματ και έχει πολύ καλή διάρκεια στα χείλη. Είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα, και αν αγαπάτε τέτοιες αποχρώσεις πρέπει σίγουρα να το τσεκάρετε!
♥Τώρα πάμε σε ροζ μονοπάτια :P ...  Θα μιλήσουμε για το Matte Lipstick της Nyx στην απόχρωση MLS11 Tea Rose. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η έννοια του dusty pink. Ένα έντονο και σκούρο ροζ λοιπόν. Η υφή του είναι ματ και είναι αρκετά σταθερό στα χείλη. Αν αγαπάτε λοιπόν τις ροζ αποχρώσεις και δεν θέλετε να τις αποχωριστείτε τους χειμερινούς μήνες, αυτό θα είναι το χειμερινό σας ροζ κραγιόν!
♥Στην συνέχεια θα σας πάω σε μία έντονη απόχρωση. Πρόκειται για το Colordrama από την Maybelline, στην απόχρωση #110 Pink So Chic. Είναι ένα έντονο berry χρώμα, κατάλληλο για τις φθινοπωρινές και χειμερινές μέρες. Είναι πολύ σταθερό στα χείλη, και πολύ εύχρηστο καθώς είναι χοντρό μολύβι και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το περίγραμμα σας. (Εξτρα σχολιασμός: Χωρίς να θέλω να τα διαφημίσω, τα Colordrama είναι εξαιρετικά και έχω ήδη τρεις αποχρώσεις. Αν δεν έχετε δοκιμάσει κάποιο, σίγουρα τσεκάρετε τα και βρείτε την απόχρωση που θα σας αρέσει περισσότερο!)

- Τα swatches εδώ- =>





♥ Τώρα πάμε σε πιο μπορντό αποχρώσεις. Αρχικά ας μιλήσουμε για της Jordana (από την ενυδατική σειρά), το #005 Blackberry. Είναι ένα βαθύ μπορντό χρώμα πολύ αγαπημένο για τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα βράδια. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και η υφή του είναι εξαιρετικά ενυδατική, -κάτι που το κάνει ευκολοφόρετο, σαν αίσθηση πάνω στα χείλη-. Παρόλα αυτά έχει αρκετά καλή διάρκεια. Και όταν αρχιζει να φεύγει αν πιειτε ή φάτε, φευγει ομοιομορφα αφήνοντας ένα stain στα χείλη. Αν αγαπάτε τα ενυδατικά κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσετε!
♥ Παραμένουμε σε τέτοιες αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο για το οποίο θα μιλήσουμε τώρα, έχει αρκετά παρόμοια απόχρωση με το προηγούμενο, -ίσως να κοκκινίζει λίγο περισσότερο-. Λόγος γίνεται για το Velvet Matte από την Golden Rose στην απόχρωση #23. Ένα επίσης έντονο και βαθύ μπορντό χρώμα. Η υφή του -όπως οι περισσότερες θα γνωρίζετε- είναι αρκετά βουτυρένια και τελείως ματ. Η διάρκεια του είναι εξαιρετική όπως η απόδοση του χρώματος του! Ένα εξίσου αγαπημένο κραγιόν, όσο αγαπημένη μου και γενικά η σειρά Velvet Matte της Golden Rose. 
♥Τώρα πάμε σε ένα ελαφρώς πιο vampy χρώμα. Πρόκειται για το Matte Lipstick της Seventeen στην απόχρωση #22. Ένα σκούρο μπορντό χρώμα πιο ψυχρό από τα προηγούμενα έχοντας και μοβ υποτόνους. Ένα ματ κραγιόν, πολύ σταθερό με φοβερή απόδοση χρώματος. Από τις πιο ιδανικές επιλογές για ένα φθινοπωρινό/ χειμωνιάτικο βράδυ!
♥ Τέλος, θα κλείσω με μια επίσης vampy απόχρωση. Θα μιλήσουμε για το long lasting lip gloss της Menow στην  απόχρωση #22. Ένα lip stain με ματ υφή σε μία πολύ σκούρα και αρκετά ψυχρή μπορντό-μοβ απόχρωση. Το συγκεκριμένο καθώς το εφαρμόσεις, παίρνει 2 λεπτάκια μέχρι να στεγνώσει και μετά γίνεται ανεξίτηλο για πολλές ώρες. Σίγουρα δεν είναι τόσο ευκολοφόρετο, και για όσες κοπέλες δεν θέλουν να νιώθουν ότι φορούν κάτι στα χείλη τους δεν θα το συνιστούσα, αλλά είναι απίστευτα σταθερό αν θέλεις να φορέσει κατι για ώρες και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα φύγει. Αν ζητάτε κάτι τέτοιο από ένα κραγιόν, σίγουρα δοκιμάστε το!

 - Τα swatches εδώ- =>




Αυτές ήταν λοιπόν οι δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις για τα χείλη για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Χρώματα αρκετά έντονα, με ένταση και βάθος! Εσείς ποιες αποχρώσεις επιλέγετε για αυτές τις εποχές του χρόνου; Προτιμάτε τα έντονα χείλη ή τις πιο nude αποχρώσεις? Θα περιμένω τις εντυπώσεις σας από κάτω στα σχόλια, καθώς και τα δικά σας αγαπημένα κραγιόν! 

Σας περιμένω στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί, μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.

Σύντομα έρχεται νέο post, 
μέχρι τότε...

Πολλά φιλιά,

Μαρία

31 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο! Είναι όλα υπέροχα!!! Τέλειες οι προτάσεις σου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Μαράκι! Αγαπώ τα ματ κραγιονάκια γενικά, τα βρίσκω πιο μοντέρνα.
    Σου έχω ένα βραβείο ομορφιάς εδώ, όποτε μπορέσεις έλα να το παραλάβεις. Καλή συνέχεια κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κορίτσι μου γλυκό!
      Σε ευχαριστώ παααρα πολύ για το βραβείο!

      Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Φανταστικά όλα τα χρώματα και άκρως φθινοπωρινά! Αγαπώ τα βαθιά χρώματα των μούρων για αυτή την εποχή! Πολύ ωραίο post! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Χαίρομαι που σου άρεσε το συγκεκριμένο post :)

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα όλα! Μου άρεσαν πολύ τα 4 τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο! Είναι υπέροχα όλα!
    Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίες όλες οι προτάσεις!
    Τα Menow που τα βρίσκουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Τα Menow τα είχα πάρει από ebay.
      Aν θέλεις μπορώ να ψάξω να βρω και τον πωλητή...

      Διαγραφή
  7. Φανταστικές αποχρώσεις! Κάποια τα έχω κι εγώ και συμφωνώ με όσα έγραψες.Το colordrama που έδειξες,μου έκλεψε το μυαλό! Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!
      Τα colordrama είναι γενικά αγαπημένα, και αυτή είναι μία από τις πιο όμορφες αποχρώσεις!

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. Τι όμορφα κραγιονάκια Μαράκι μου! Εξαιρετικές επιλογές όλες. Κι εγώ αγαπώ πολύ τα Nyx, τα Colodrama και τα ματ της Seventeen. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν οι επιλογές μου!

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  9. Πολυ ωραια ολα!!!!
    Το Φθινοπωρο ειναι η τελεια εποχη για αλλαγη και ανανεωση στο μακιγιαζ!!!!
    Φιλακια!!!
    Αθανασια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αθανασία μου!
      Και συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου! :)

      Διαγραφή
  10. Υπεροχα ολα, το 23 της golden rose αγαπημενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!
      Όντως το 23 είναι πολύ αγαπημένο ^_^

      Διαγραφή
  11. Πολύ όμορφα όλα!! το 23-golden rose είναι ότι πρέπει για αυτην την εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφα χρώματα Μαράκι μου, ειδικά τα μπορντώ! Θέλω να ψάξω το 23 από τα velvet matte γιατί πέρυσι δεν κατάφερα να το βρω. Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι όμορφο!
      Αναζήτησε το, είναι εξαιρετικό!

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. Αυτο το ποστ ειναι σταθμος στη ζωη μου!! Πηγα και πηρα τα ίδια ακριβως :Ρ (εκτος απο το long lasting lip gloss της Menow)
    Ειναι όλα τέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου κορίτσι μου γλυκό!

      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή