Ετικέτες

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

♥Pharmacy Haul♥ (from HEALTHYhabit.gr)

Γεια σας beauties! Τι κάνετε; Σήμερα είμαι εδώ, με ένα post το οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Πιο συγκεκριμένα, η σημερινή ανάρτηση σχετίζεται με μια παραγγελία από το online φαρμακείο HEALTHYhabit.gr , το οποίο αρχικά το επέλεξα για να αγοράσω κάποιες βιταμίνες που χρησιμοποιώ εγώ και η οικογένεια μου εδώ και καιρό. Οι τιμές που είχε ήταν από τις χαμηλότερες της αγοράς και έτσι μέσα στο καλάθι μου έβαλα και κάποια άλλα πράγματα...



Πάμε να τα δούμε όλα πιο αναλυτικά λοιπόν;

Αρχικά θα σας μιλήσω κάπως σύντομα για τις βιταμίνες που επέλεξα. Επειδή βέβαια δεν έχω τις γνώσεις ενός γιατρού, αλλά κάποιες βασικές από πράγματα που έχω διαβάσει και που έχω ακούσει, δεν θα εμβαθύνω σε αυτό το θέμα, αλλά θα σας μεταφέρω τις πληροφορίες των προϊόντων αυτών, από αυτά που είναι γραμμένα στη σελίδα του φαρμακείου. 
♥  Αρχικά, επέλεξα από Life Extention τις βιταμίνες Complete Β-Complex Βιταμίνες Β (από healthyhabit...) ''Βιταμίνες για την ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού. Οι βιταμίνες Β μας βοηθούν να αμυνθούμε κατά του στρες, ενώ έχουν σπουδαίες αντιγηραντικές ιδιότητες...'' Περισσότερα=> εδώ 
 Επίσης, επέλεξα τις Vitamin C With Dihydroquercetin  (Life Extention). (από healthyhabit...) ''Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό...'' Περισσότερα=> εδώ
♥Ακόμη,από Doctor's Formulas επέλεξα τη Magnesium Formula (από healthyhabit...) ''To Μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την δημιουργία του ATP (το ενεργειακό μόριο του σώματος...'' Περισσότερα=> εδώ
♥ Τέλος από Health Aid επέλεξα το Osteoflex Plus(από healthyhabit...) ''Ενισχυμένη σύνθεση για την διατήρηση της υγεία των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των οστών...'' Περισσότερα=> εδώ




♥ Στη συνέχεια διάλεξα από τον Κορρέ τις καραμέλες για τον λαιμό, με ευκάλυπτο και μέντα. Αναφέρει πως ανακουφίζουν τον ερεθισμένο λαιμό και διευκολύνουν την αναπνοή. Πρόκειται για ''δοκιμασμένες'' καραμέλες, καθώς τις είχα πάρει και στο παρελθόν. Είναι οι κατάλληλες για τις πρώτες ενοχλήσεις του λαιμού σε κάποιο κρυολόγημα.



♥ Τώρα, περνώντας στα προϊόντα περιποίησης που επέλεξα, θα αναφερθώ στο Lactacyd intimate lotion, μία λοσιόν λοιπόν για την προστασία και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, εμπλουτισμένη με L-γαλακτικό οξύ. Ένα προϊόν που επίσης έχω ξανά χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και με είχε ικανοποιήσει πολύ.

♥ Επίσης, πήρα και το αγαπημένο Bioderma Sensibio H2O, καθώς μου τελείωνε το προηγούμενο που είχα. Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το νεράκι καθαρισμού, μιας και έχω ξανά γράψει για αυτό στο παρελθόν. Είναι το καλύτερο νεράκι που έχω χρησιμοποιήσει και σίγουρα θα το παίρνω και θα το ξανά παίρνω!


♥ Τέλος, έχοντας δοκιμάσει αρκετές από τις μάσκες της apivita, αυτή την φορά διάλεξα κάποια που δεν την είχα ξανά χρησιμοποιήσει, και ίσως είναι αυτή που έχει ανάγκη το πρόσωπο μου το τελευταίο διάστημα. Διάλεξα την μάσκα με μέλι, ενυδάτωσης και τροφής. Καθώς το δέρμα μου έχει ξερά σημεία αυτή την περίοδο, την δοκίμασα ήδη μια φορά. Αφήνει το πρόσωπο πολύ μαλακό και ενυδατωμένο και πιστεύω ότι με πιο τακτή χρήση βοηθάει πολύ στο δέρμα. Θα το διαπιστώσω εν καιρώ με τις εφαρμογές.


Το φαρμακείο μου έστειλε πολλά δείγματα για δοκιμή, καθώς και προϊόντα σε travel size, αλλά και ένα προϊόν σε full size, tester για να το δοκιμάσω... Μπορείτε να τα δείτε στην φωτογραφία παρακάτω.
Σχετικά με το προϊόν σε full size, -tester-(πρόκειται για το Hydrance Optimale από Avene) Μία εξαιρετικά ενυδατική κρέμα με διακριτικό χρώμα που εφαρμόζει υπέροχα στο πρόσωπο. Είμαι εδώ και μία βδομάδα σε διαδικασία δοκιμής και μου αρέσει πάρα πολύ! Η Avene είναι αγαπημένη μου εταιρία, και έχω ξεχωρίσει πολλά της προϊόντα. Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω και το συγκεκριμένο προϊόν.



Αυτά ήταν λοιπόν τα πράγματα που επέλεξα από το Healthyhabit.gr. Ένα online φαρμακείο που με άφησε όχι απλά ικανοποιημένη, αλλά ενθουσιασμένη! Τόσο όσο αναφορά τις τιμές, τα προϊόντα, την εξυπηρέτηση, την επικοινωνία, όλα! Η επόμενη μου παραγγελία από αυτό το φαρμακείο προγραμματίζεται στο άμεσο μέλλον (και πιστέψτε με, δεν μπήκα καν στην διαδικασία να σκεφτώ αν θα προτιμήσω αυτό ή κάποιο άλλο φαρμακείο), με άφησε τόσο ικανοποιημένη που σίγουρα θα είναι η πρώτη επιλογή σε online φαρμακείο!

Εσείς έχετε κάνει κάποια αγορά το τελευταίο διάστημα από online φαρμακείο. 
Τι πράγματα επιλέξατε; Το συγκεκριμένο φαρμακείο έχει τύχει να το επιλέξετε;
Θα περιμένω τα σχόλια σας από κάτω για ότι σας κίνησε το ενδιαφέρον! 

Σας περιμένω στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί, μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.

Σύντομα έρχεται νέο post, 
μέχρι τότε...

Πολλά φιλιά,

Μαρία

16 σχόλια:

  1. Καλημέρα Μαρία!

    Πολύ ενδιαφέρουσες η επιλογές σου! :)
    Σίγουρα θα δοκιμάσω την μάσκα από Apivita & ενδεχομένως τις καραμέλες, γιατί κάποιες ενοχλησούλες τις έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα!
      Αν δοκιμάσεις κάτι από αυτά, περιμένω τις εντυπώσεις σου!

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Να τα χαρείς όλα! Τελευταία πήρα κάτι lip balm από Korres... Ήταν 1+1 δώρο... Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εσύ εύχομαι να τα χαρείς!
      Τι lip balm (με τι γεύση δηλαδή;)

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. εχω παρει κι εγω πραγματακια απο το συγκεκριμενο φαρμακειο και ειχε ελαχιστα δειγματακια ουτε καν full size και γενικα θεωρω ασχημο το γεγονος να πρεπει να τους λες ορι εισαι beauty blogger για να σου βαλουν κατι μεσα....ας παραδειγματιστουν απο αλλα φαρμακεια οπως το box pharmacy που δεν κανει διακρισεις και σε καθε παραγγελια εχεις δειγματα και full size δωρα...ετσι θα κρατησουν τους πελατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκιά μου!

      Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι έχω ψωνίσει και από το box pharmacy και είχα μιλήσει μαζί τους και γνώριζαν ότι είμαι beauty blogger. Έτσι μίλησα και με το HEALTHYhabit και το γνώριζαν και αυτοί.
      Δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένη από το box pharmacy, αλλά σίγουρα προτίμησα το HEALTHYhabit, γιατί βρήκα τις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς, αλλά μου άρεσε τόσο και η εξυπηρέτηση όσο και η γενναιοδωρία τους ώστε να μου δωρίσουν κάποια προϊόντα να τα δοκιμάσω και να γράψω για αυτά! Δεν μου έχει συμβεί με άλλο online φαρμακείο αυτό, οπότε σίγουρα εντυπωσιάστηκα με την κίνηση τους, και το ότι είχε τόσο οικονομικές τιμές, σίγουρα θα με κάνει να το προτιμώ από τα περισσότερα.

      Διαγραφή
  4. Να τα χαρεις Μαρακι !αγαπω bioderma νερακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολυυυ κούκλα μου!
      Και εγώ το υπερλατρεύω το νεράκι bioderma!

      Διαγραφή
  5. Αγαπημένο bioderma! Πολύ ωραίες αγορές Μαρακι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια Μαράκι μου γλυκό! Λατρεμένο Bioderma! Παίρνω κι εγώ βιταμίνη C, αλλά από Power Health τα αναβράζοντα δισκία, είναι απαραίτητη τώρα με τόσες ιώσεις που κυκλοφορούν! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Το bioderma είναι όντως κορυφή ♡♡♡♡
      Συμφωνώ απόλυτα για τις βιταμίνες! Είναι απαραίτητες τέτοια εποχή.

      Φιλάκια!

      Διαγραφή