Ετικέτες

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

♥15 favorites of 2015♥

Γεια σας beauties! Αν και άργησα πολύ(...) Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός, παραγωγικός και να σας δημιουργήσει τις καλύτερες αναμνήσεις!

Σήμερα είμαι εδώ για να σας μιλήσω για τα δικά μου 15 αγαπημένα προϊόντα του 2015. Προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που σήμερα είμαι εδώ για να τους δώσω το βραβείο του ''αγαπημένου'' για όλη την περσινή χρονιά.




Τι λέτε; Πάμε να ξεκινήσουμε;
Θα αρχίσω με προϊόντα περιποίησης...


1 Μέσα στο 2015, δοκίμασα πολλά αφρόλουτρα, αγαπημένα μου γίνανε τα shower gel του Κορρέ. Οι μυρωδιές που επέλεγα εναλλάσσονταν ανάλογα με την εποχή. Έχω δοκιμάσει το το άρωμα βανίλια-κανελα, γιασεμί, κίτρο και πολλά άλλα... (Φυσικά δοκίμασα αφρόλουτρα και από άλλες εταιρίες όλο αυτό τον καιρό.) Αγαπημένα μου όμως έγιναν αυτά της σειράς του Κορρέ, και αν πρέπει να επιλέξω ένα άρωμα, θα πω αυτό που χρησιμοποιούσα το τελευταίο διάστημα του 2015, το αφρόλουτρο με την βανίλια - δαμάσκηνο . Ένα πολύ γλυκό άρωμα, υπέροχο για τους κρύους μήνες. Ένα αφρόλουτρο που προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση στο δέρμα, μια ενυδάτωση που την αισθάνεσαι σαν να απλώσεις κρέμα σώματος. Τέλος το άρωμα του μένει για ώρες στην επιδερμίδα. **Περισσότερα για τα αφρόλουτρα του Κορρέ, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

2 Αφού μιλήσαμε για ενυδάτωση, πάμε στη κρέμα σώματος που ξεχώρισα. Όπως και με τα αφρόλουτρα, έτσι και με τις κρέμες σώματος δοκίμασα διάφορες όλο το 2015. Αγαπημένο μου έγινε το body milk από Fresh Line στο άρωμα Mojito. Πρόκειται για μία λεπτόρρευστη λοσιόν η οποία είναι κατάλληλη για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, καθώς δεν παρέχει την πλούσια ενυδάτωση που χρειαζόμαστε τον χειμώνα, αλλά την ενυδάτωση-δροσιά που θέλουμε το καλοκαίρι. Το άρωμα του είναι απίστευτα δροσερό και αναζωογονητικό και συγκεκριμένα το μοσχολέμονο είναι μία ιδιαίτερα αγαπημένη μου μυρωδιά. Το αγάπησα όλο το καλοκαίρι!

3 Έπειτα, ας δούμε το αγαπημένο μου προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου μου. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Bioderma Sensibio H2O. Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρώ το μακιγιάζ από το πρόσωπο μου. Είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες (και μιλάω εκ πείρας). Μαγνητίζει το μακιγιάζ και καθαρίζει χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα, αντίθετα προσφέρει και ενυδάτωση. Αγαπημένο!

4 Ας περάσουμε στα χείλη και στο αγαπημένο μου ενυδατικό χειλιών. (Καιρό τώρα, αγαπημένα μου ήταν της Apivita και εννοείται πως συνεχίζω να τα θεωρώ από τα καλύτερα). Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην ονομάσω αγαπημένο του 2015 το Lip Therapy με σοκολάτα της Fresh LineΑν και έγινε δικό μου προς το τέλος του 2015, το ξεχώρισα αμέσως και το έχω φτάσει ήδη στο τέλος του.  Είναι απίστευτα ενυδατικό, με υπέροχο άρωμα σοκολάτας, αφήνει ένα απαλό χρώμα και μία όμορφη γυαλάδα στα χείλη. Λατρεμένο!

5 Και φτάνοντας προς το τέλος με τα προϊόντα περιποίησης, τo αγαπημένο προϊόν μαλλιών όλου του 2015, είναι το Color Protect  2 phases από Kyana. (Ένα προϊόν που δυστυχώς έφτασε στο τέλος του, γι΄αυτό και στη φωτογραφία είναι άδειο) Πρόκειται για ένα διφασικό σπρέι και συγκεκριμένα για το καλύτερο προϊόν που έχω χρησιμοποιήσει στα μαλλιά μου. Προσφέρει ενυδάτωση, παρατείνει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών, δίνει λάμψη και τα ξεμπερδεύει πανεύκολα. Ένα προϊόν που σίγουρα θα ξανά προτιμήσω. **Περισσότερα για αυτό μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ




6 Τώρα ας πάμε στο αγαπημένο άρωμα του 2015 και συγκεκριμένα το αγαπημένο του χειμώνα... Λόγος γίνεται για το Black Opium του YSL. Ένα πολύ γλυκό και ζεστό άρωμα, με νότες κορυφής το ροζ πιπέρι, τα άνθη πορτοκαλιάς και το αχλάδι, μεσαίες νότες τον καφέ και το γιασεμί και νότες βάσης την βανίλια, το πατσουλί και τον κέδρο. Το άρωμα έρωτας, το άρωμα εθισμός! 




7 Και ήρθε η ώρα να περάσουμε στα προϊόντα μακιγιάζ, και για αρχή στο αγαπημένο μου foundation του 2015, το fluid foundation Couvrance από Avene. Μέσα σε όλη την προηγούμενη χρονιά ήταν το μόνο foundation που χρησιμοποίησα. Ο λόγος που το είχα επιλέξει πρώτη φορά ήταν βασισμένος στην συμβουλή του δερματολόγου μου, καθώς μία περίεργη ακμή έκανε τότε για πρώτη φορά την εμφάνιση της στο πρόσωπο μου. Και η συγκεκριμένη επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη καθώς πρόκειται για το καλύτερο foundation που έχω χρησιμοποιήσει ever. Τώρα χρησιμοποιώ την τρίτη κατά σειρά συσκευασία και σίγουρα θα το επιλέγω για χρόνια...

8 Ας πάμε τώρα στο μακιγιάζ των ματιών και συγκεκριμένα στη μάσκαρα που ξεχώρισα το 2015. Πρόκειται για την Lash Sensational της Maybelline. Ήταν η μάσκαρα που χρησιμοποιούσα συνέχεια και συνεχίζω να χρησιμοποιώ. Την αγάπησα για τον όγκο, αλλά κυρίως για την καμπύλη που προσφέρει όλη μέρα! Λατρεμένη μάσκαρα!

9♥ Επόμενο προϊόν που ξεχώρισα γα το μακιγιάζ των ματιών είναι το long lasting μολύβι ματιών από Eccence στην απόχρωση #18 berry merry. Είναι ένα πολύ σταθερό μολύβι που διαρκεί όλη μέρα. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ιδιαίτερο και το επιλέγω όταν θέλω να βάλω λίγο χρώμα στο μακιγιάζ μου. Πραγματικά ιδιαίτερα αγαπημένo όλης της προηγούμενης χρονιάς!

10 Τώρα ας δούμε το eyeliner που ξεχώρισα. Γενικά, αυτά που χρησιμοποιούσα περισσότερο είναι των Dust+Cream το καφέ και το μπλε. Λίγο περισσότερο αγάπησα την μπλε απόχρωση και ήταν αυτή που φορούσα πολύ την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα υγρό eyeliner με τρίχινο απλικατέρ (υπάρχει και εκδοχή με σφούγγινο απλικατέρ, αλλά τα τρίχινα τα βρίσκω πιο ανθεκτικά). Ένα eyeliner που παραμένει ανεξίτηλο για ώρες!

11 Τελευταίο προϊόν για το μακιγιάζ των ματιών είναι η παλέτα σκιών από w7 ''In the night''. Ήταν ένα απόκτημα του περσινού Χειμώνα. Η συγκεκριμένη παλέτα έχει πολύ αγαπημένες μου σκιές σε αποχρώσεις του μοβ, του ροζ αλλά κυρίως πιο ψυχρά χρώματα. Όταν θέλω να δώσω ένταση στο μακιγιάζ των ματιών είναι η πρώτη που επιλέγω. Οι σκιές έχουν μέτρια προς καλή απόδοση και ''χτίζονται''. Πραγματικά αγαπημένη!




12 Και φτάνοντας προς στο τέλος θα μιλήσουμε για τα χείλη και συγκεκριμένα για τα δύο αγαπημένα μου κραγιόν και δύο αγαπημένα μου μολύβια χειλιών. Πρώτο αγαπημένο μου κραγιόν είναι το #22 από την matte σειρά της Seventeen, μία vampy απόχρωση (σκούρο μπορντό-μοβ). Το συγκεκριμένο ήταν και είναι η λατρεμένη επιλογή για τις περισσότερες χειμωνιάτικες βραδινές εξόδους μου συνδυαστικά με ένα πιο απαλό μακιγιάζ ματιών. Ένα πολύ σταθερό κραγιόν με υπέροχη απόδοση χρώματος.

13 Τώρα ας δούμε το αγαπημένο μου καθημερινό κραγιόν. Το Honeylove από MAC είναι το απόλυτο nude κραγιόν για μένα. Το απέκτησα το φθινόπωρο και έγινε το αγαπημένο της καθημερινότητας μου. Επειδή τις περισσότερες φορές μου αρέσει να δίνω κάποια ένταση στο μακιγιάζ των ματιών, το συγκεκριμένο κραγιόν ήταν και είναι η καλύτερη επιλογή για να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο μακιγιάζ. Πολύ σταθερό και με υπέροχη απόδοση χρώματος!

14 Ας δούμε τώρα τα δύο πολυφορεμένα μολύβια χειλιών μου για το 2015. Πρώτο είναι από Nyx το #801 Auburn, μία μπορντό σκούρα απόχρωση που συνδυάζεται με τα περισσότερα μπορντό-σκούρα κόκκινα κραγιόν μου. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, γράφει εύκολα αν και δεν είναι ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σκληρό και είναι απίστευτα σταθερό. Ένα εξαιρετικό μολύβι χειλιών!

15 Και για τέλος ας δούμε το αγαπημένο μου nude μολύβι  χειλιών το οποίο είναι το ''hey macadamia ahey'' από Catrice. Ένα nude μπεζ-ανοιχτό καφέ χρώμα που ταιριάζει υπέροχα με τα περισσότερο nude κραγιόν μου. Ένα πολύ οικονομικό μολύβι χειλιών αλλά με εξαιρετική ποιότητα. Αγαπημένο για όλο το 2015!



Αυτά ήταν λοιπόν για μένα τα 15 αγαπημένα προϊόντα για το 2015. Προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που αγάπησα ιδιαίτερα μέσα στη προηγούμενη χρονιά και τα ξεχώρισα από πολλά άλλα. 
Το 2015 λοιπόν εδώ και περίπου 23 μέρες μας αποχαιρέτισε και το 2016 έκανε την εμφάνιση του. Ένα νέο έτος που ήρθε για να μας φέρει νέες στιγμές, εικόνες, εμπειρίες... ήρθε για να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις!

Εύχομαι μία υπέροχη νέα χρονιά σε όλους με δύναμη, αισιοδοξία, υγεία και αγάπη!

Σας περιμένω στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί, μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.


Σύντομα έρχεται νέο post, 
μέχρι τότε...

Πολλά φιλιά,


Μαρία

11 σχόλια:

  1. Συμφωνώ τόσο πολύ για το Bioderma! Είναι και στα δικά μου αγαπημένα που θα ανέβουν σύντομα! Την μάσκαρα θα την ανοιξω επιτέλους και εύχομαι να την αγαπήσω όσο εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμένα μου άρεσε πολύ ένα αφρόλουτρο του Κορρέ, που δοκίμασα, αλλά δεν θυμάμαι τη μυρωδιά, όπως επίσης & το Mojito από Fresh Line! :)
    Τώρα αν σου πω, ότι έχω ματ κραγιόν της ΝΥΧ με την ίδια ονομασία, όμως τα χρώματα δεν έχουν καμία σχέση, θα με πιστέψεις? Ένα ροζουλί είναι!

    Καλό βραδάκι Μαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ η μάσκαρα είναι και δική μου αγαπημένη <3 τώρα έχω και το bioderma που δοκιμκάζω και αρχίζω και το εκτιμώ πολύ! καλή χρονιά να έχουμε γλυκιά Μαρία :) :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το bioderma όπως επίσης και η μάσκαρα και το μολύβι χειλιών από nyx ειναι και δικά μου αγαπημένα!! Καλή χρονιά και σε εσένα Μαρία :)
    http://www.studyaboutfashion.com/2016/01/the-flirting-outfit.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά με Υγεία και Αγάπη! Το Bioderma είναι και δικό μου αγαπημένο!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά Μαρία μου, το Black Opium το λατρεύω σαν άρωμα, είναι πραγματικά υπέροχο!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ... Για ποιο να πρωτομιλήσω! Για το Honey Love; για τα κραγιόν από Seventeen; για τα μολύβια από Nyx; είναι όλα υπέροχα. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η παλέτα από w7. Δεν έχω την συγκεκριμένη αλλά γενικά δεν μου έχουν κάτσει καλά άλλες παλέτες που έχω δοκιμάσει. Τη Lash Sensational θέλω πάρα πολύ να τη δοκιμάσω! Τέλειο το άρθρο σου και υπέροχα τα προϊόντα! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά! Έχουμε ένα κοινό και είναι το Bioderma!Το είχα κι' γω μέσα στα καλύτερα του 2015 (http://www.stroumfitasmurf.blogspot.gr/2015/12/2015.html). Όμορφα και τα υπόλοιπα αγαπημένα σου... πολλά θέλω να δοκιμάσω όπως τα μολύβια από NYX... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bioderma και Black Opium απλά <3 !! Φιλιάα!

    Εύα x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Black opium for the win!!!! <3 Το αγαπώ!
    Επίσης θα συμφωνήσω για το merry berry και ανεξάρτητα από αποχρώσεις τα μολύβια της nyx και της catrice αλλά και τα matte κραγιόν της seventeen είναι πολυαγαπημένα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραία όλα τα αγαπημένα σου! Θα μείνω στο color protect της Kyana γιατί κι εγώ πέρυσι το γνώρισα και το λάτρεψα. Κάνει απίστευτα απαλά τα μαλλιά. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή