Ετικέτες

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

dulgon hand creams • REVIEW • by A beauty

 Γεια σε όλους, τι κάνετε, πως είστε; 
Νέο άρθρο σήμερα, αρκετά επίκαιρο και αφιερωμένο στον κρύο καιρό και στις ανάγκες που μας δημιουργεί. Αρχίσαμε όλοι λοιπόν να φοράμε τα πλεκτά μας, τα φούτερ μας, τα ζεστά μας ρούχα γενικά, γιατί όλο μας το σώμα ''φωνάζει'' ότι έξω έχει κρύο. Τι γίνεται όμως με τα χέρια μας, που είναι το πρώτο σημείο του σώματος μας, που θέλει ειδική περιποίηση για να αντισταθεί στις κακές καιρικές συνθήκες;

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, θα μιλήσουμε για κρέμες χεριών της εταιρίας dulgon μιας γερμανικής εταιρίας, που μπορούμε να βρούμε εύκολα και οικονομικά στο A beauty Θα δούμε τρεις διαφορετικές κρέμες χεριών αυτής της εταιρίας και ας μιλήσουμε για την κάθε μία αναλυτικά. 

• Ξεκινάω με την oliven (με τις πράσινες λεπτομέρειες στην συσκευασία) που φυσικά λόγω του ονόματος της, είναι μία κρέμα χεριών με προσθήκη ελαιόλαδου, αλλά περιέχει και πανθενόλη. Είναι μια κρέμα που απευθύνεται σε ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Στην συσκευασία αναγράφεται πως απορροφάται άμεσα και προσφέρει μαλακή υφή. Καθώς ήταν η πρώτη που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ, μπορώ με βεβαιότητα να πω πως απορροφάται πραγματικά άμεσα, προσφέρει απαλή υφή στα χέρια και τα ενυδατώνει. Επίσης, έχει ένα ευχάριστο άρωμα που παραπέμπει σε μυρωδιά καθαριότητας. 

• Στη συνέχεια, η δεύτερη που χρησιμοποίησα είναι η kamille (με τις κίτρινες λεπτομέρειες στην συσκευασία) η οποία έχει άρωμα χαμομηλιού. Είναι μία κρέμα που υπόσχεται ότι προστατεύει και καταπραΰνει τα χέρια και προσφέρει καλύτερη κατάσταση στη περιοχή των νυχιών, επίσης, περιέχει αλλαντοΐνη. Το συγκεκριμένο προϊόν θα έλεγα είναι κατάλληλο για χέρια που δεν έχουν υποστεί σοβαρή ξηρότητα, αλλά παρόλα αυτά, θέλουμε να τα προστατέψουμε. Έχει ένα ευχάριστο και απαλό άρωμα χαμομηλιού, που όσο περνάει η ώρα γίνεται πιο διακριτικό. 

 Και η τρίτη και τελευταία  είναι η regenerierende (με τις μπεζ-καφέ λεπτομέρειες στην συσκευασία) η οποία είναι και η πιο ''δυνατή'' στο θέμα της ξηρότητας των χεριών. Περιέχει πανθενόλη και έλαιο νυχτολούλουδου. Υπόσχεται ότι βοηθάει τα χέρια που έχουν υποστεί μεγάλη ξηρότητα, τα ενυδατώνει σε βάθος και τα προστατεύει παράλληλα. Θα πω με βεβαιότητα, πως είναι η πιο αποτελεσματική κρέμα στο θέμα της ενυδάτωσης και της ανάπλασης, σε σχέση με τις άλλες δύο. Αναζωογονεί το δέρμα, ενώ παράλληλα αποκαθιστά την απαλή υφή των χεριών.  Το άρωμα της είναι απαλό και παραπέμπει σε μυρωδιά πούδρας. Εσείς ποια από αυτές θα διαλέγατε; Ποια είναι η καλύτερη κρέμα χεριών που έχετε χρησιμοποιήσει; Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον αυτό το άρθρο, και φυσικά θα περιμένω να μοιραστείτε μαζί μου, τα δικά σας tips για απαλά χέρια. Μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο προϊόν από την dulgon, μπορείτε εύκολα να το βρείτε στο A beauty

Σύντομα θα είμαι πίσω με νέο άρθρο, μέχρι τότε μπορείτε να με βρείτε σε YoutubeInstagram και Facebook. Τα λέμε καθημερινά από εκεί.

Να προσέχετε τον εαυτό σας, και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Πολλά φιλιά,
Μαρία♥

1 σχόλιο: