Ετικέτες

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Kyana - one brand review

Γεια σε όλους! Σήμερα είμαι πάλι εδώ και σας έχω ένα review για την εταιρία Kyana, μία ελληνική εταιρία με επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου. Έχει διάφορες σειρές προϊόντων, όπως ενδεικτικά η  Evo Zen, η Life Box, η Herboria MAX, η Salon Professional και άλλες. Η κάθεμία απευθύνεται σε διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών. 




Πάμε να δούμε αυτά που δοκίμασα εγώ; 

© Αρχικά από την σειρά Evo Zen, μία σειρά προϊόντων styling και θεραπείας, δοκίμασα, το Shampoo «Volume Now». Αναφέρει ότι είναι ένα σαμπουάν ιδανικό για λεπτά, ευαίσθητα και άτονα μαλλιά και σημειώνει ότι είναι parabens free προϊόν. Σύμφωνα με την γνώμη μου είναι ένα πολύ καλό σαμπουάν που καθαρίζει καλά τα μαλλιά, και προσφέρει εμφανή όγκο στα μαλλιά μου. Τα μαλλιά μου είναι τελείως ίσια, με πολύ λεπτή τρίχα και έναν όγκο πάντα τον χρειάζομαι. Δίνει λοιπόν, όγκο στην ρίζα και δεν μου βαραίνει καθόλου τα μαλλιά. Έχει έντονο-βαρύ άρωμα (θα έλεγα ότι μου θυμίζει αντρικό άρωμα), εμένα προσωπικά μου αρέσει αλλά για όσους δεν προτιμάνε τα έντονα αρώματα ίσως να μην το ''βολευτούν''. Αν έχετε λεπτά τρίχα και χωρίς ιδιαίτερο όγκο στα μαλλιά σας, σας προτείνω να το δοκιμάσετε.
Είναι στα 12,20€


© Στη συνέχεια, ένα άλλο προϊόν αυτής της σειράς που δοκίμασα (Evo Zen) και πραγματικά που άρεσε πολύ σαν προϊόν, είναι η Revitalizing Mask for Dyed Hair. Αναφέρει ότι είναι μία μάσκα αναδόμησης που φροντίζει τα βαμμένα μαλλιά, προσδίδοντας τους φυσική γυαλάδα λάμψη και ζωντάνια. Σύμφωνα με εμένα, είναι μία εξαιρετική μάσκα μαλλιών που θρέφει τα μαλλιά μου, χωρίς να τα βαραίνει και να τα κάνει λιπαρά και προσφέρει λάμψη και απαλότητα. Έχω βαμμένα μαλλιά σε μαύρο-μπλε χρώμα, αλλά τα βάφω αρκετά αραιά (συνήθως όταν περνάνε 3 η και 4 μήνες) η ρίζα μου είναι σκούρα καφέ, αλλά καθώς ξεθωριάζει το χρώμα δεν φαίνεται έντονη διαφορά. Η συγκεκριμένη μάσκα δίνει έξτρα λάμψη στο χρώμα των μαλλιών μου και ξεμπερδεύει εύκολα της τρίχες. Δεν μπορώ να μην σας μιλήσω και για το υπέροχο γλυκό και φρουτένιο άρωμα που έχει, το λατρεύω. Σας την συστήνω σίγουρα!
Τα 250ml είναι στα 9,00€


© Το τελευταίο προϊόν που δοκίμασα από αυτή την σειρά (Evo Zen) είναι ένα προϊόν styling το Sculpting Mousse extreme. Αναφέρει ότι είναι ένας αφρός φορμαρίσματος με προβιταμίνη Β5, προσφέρει ενυδάτωση, δυνατό κράτημα και όγκο μεγάλης διάρκειας με φυσικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την γνώμη μου, είναι ένας αφρός που προσφέρει όγκο στα μαλλιά και δυνατό κράτημα. Βέβαια, γενικά  δεν χρησιμοποιώ προϊόντα styling στα μαλλιά μου, παρά μόνο σπάνια λακ. Τις λίγες φορές που τον χρησιμοποίησα μου άρεσε ο όγκος που πρόσφερε στην ρίζα των μαλλιών μου, αλλά και το άρωμα που έχει. Βέβαια δεν μπορώ να σας κρύψω ότι είναι ένα προϊόν που λάτρεψε ο φίλος μου και σίγουρα χρησιμοποίησε πολύ περισσότερο από μένα (και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί :P ) Του αρέσει πολύ ο όγκος σε συνδυασμό με το κράτημα που προσφέρει στα μαλλιά του. Αν αγαπάτε τα προϊόντα styling ρίξτε του μία ματιά!
Είναι στα 9,20€


© Περνώντας τώρα σε ένα άλλο προϊόν που δοκίμασα από μία άλλη σειρά, την Life Box, είναι το Color Protect 2phases, πρόκειται για μια ελαφριά κρέμα σε μορφή spray και είναι ένα διφασικό προϊόν. Αναφέρει ότι αναδομεί ξηρά/αδύναμα και κατεστραμμένα μαλλιά, καθώς δρα σε βάθος της τρίχα, αναπληρώνοντας τα χαμένα  συστατικά της και χαρίζει υγεία και λάμψη. Σύμφωνα με μένα, είναι το πιο ιδιαίτερο προϊόν που δοκίμασα και έγινε το αγαπημένο μου. Προσφέρει στα μαλλιά μου εύκολο ξεμπέρδεμα, βαθιά θρέψη και ενυδάτωση και όταν τα στεγνώνω η λάμψη τους είναι ορατή. Σύντομα θα βάψω τα μαλλιά μου, μιας και είναι στο πρόγραμμα και θα το χρησιμοποιώ εντατικά για την προστασία χρώματος. Το άρωμα του είναι ελαφρύ και λουλουδάτο, μου αρέσει πολύ! Το συγκεκριμένο προϊόν σας το προτείνω σίγουρα!
Τα 100ml είναι στα 8,50€


© Και τέλος πηγαίνοντας στην σειρά Salon Professional, το προϊόν που δοκίμασα είναι το Shampoo Raspberry. Αναφέρει, ότι περιέχει εκχυλίσματα βατόμουρου με μαλακτικά συστατικά για απαλότητα και λάμψη και σύμπλεγμα βιταμινών Α, Ε, και F προστατεύει την τρίχα από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική μόλυνση. Απευθύνεται σε βαμμένα μαλλιά. Σύμφωνα με την άποψη μου, είναι ένα πολύ καλό σαμπουάν το οποίο προσφέρει λάμψη στα μαλλιά, καθαρίζοντας τα σε βάθος. Έχει ένα αξιολάτρευτο άρωμα βατόμουρου που μένει για ώρες στα μαλλιά. Όπως και το προηγούμενο προϊόν που απευθύνεται σε βαμμένα μαλλιά, σύντομα που θα βάψω τα μαλλιά μου, θα χρησιμοποιώ και το συγκεκριμένο σαμπουάν συστηματικά για να τεστάρω την παράταση χρώματος που προσφέρει. Αν έχετε βαμμένα μαλλιά και θέλετε ένα σαμπουάν για χρώμα με λάμψη και υπέροχο άρωμα που μένει, σας το προτείνω!
Τα 250ml είναι στα 6,00€


Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που δοκίμασα από την Kyana και ομολογώ ότι έχω μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένη! Και τώρα κάτι για εσάς... :) Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο προϊόν μπορείτε να μπείτε στη σελίδα τους (εδώ) και χρησιμοποιώντας τον κωδικό 4531, θα έχετε έκπτωση 10% στη παραγγελία σας. Ένας κωδικός αποκλειστικά για εσάς! Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα αξιόλογα προϊόντα της εταιρίας, αναζητώντας πάντα προϊόντα που βασίζονται στις ανάγκες σας και βέβαια αφού μπορείτε να επωφεληθείτε με την συγκεκριμένη έκπτωση! Μην ξεχνάτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε σε κάθε σας παραγγελία τον παραπάνω κωδικό.

Εσείς έχετε δοκιμάσει λοιπόν κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα ή προϊόν άλλο προϊόν από την Kyana; Πως σας φάνηκε;
Θα περιμένω τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας!

Μέχρι το επόμενο post,
Πολλά φιλιά

Μαρία©

12 σχόλια:

  1. Δεν ήξερα ότι ήταν ελληνική εταιρία! Δοκιμάζω συνέχεια μάσκες μαλλιών τελευταία και θα τσεκάρω σίγουρα την συγκεκριμένη. Θυμάσαι τιμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ ήθελα να βάλω τις τιμές και το ξέχασα!
      Το διορθώνω αμέσως και θα μπορείς να δεις όλες τις τιμές από τα προϊόντα ! :)

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Τα συγκεκριμένα που δοκίμασα είναι πολύ καλά προϊόντα!
      Αν οι ανάγκες των μαλλιών σου συμβαδίζουν με τα παραπάνω προϊόντα, στα συστήνω ανεπιφύλακτα!

      Διαγραφή
  3. έχω ακούσει καλά λόγια για τα προϊόντα της kyana!
    θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πριν τα δοκιμάσω είχα ακούσει και καλά αλλά και κακά λόγια!
      Τα συγκεκριμένα που δοκίμασα εμένα με άφησαν πλήρως ικανοποιημένη!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα λοιπόν!
    Δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο την ΚΥΑΝΑ . Θα την έχω στο νου μου για μελλοντικές αγορές!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ καλώς σε βρήκα!
      Τα προϊόντα που δοκίμασα εγώ με άφησαν εξαιρετικά ικανοποιημένη!
      Αν δοκιμάσει κάτι στο μέλλον, θα περιμένω τις εντυπώσεις σου! :)
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Η δικιά μου σχέση πάντως δεν ξεκίνησε καλά με την kyana. Ελπίζω τα επόμενα προϊόντα που θα δοκιμάσω να είναι καλύτερα. Φιλάκια Maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα. Έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες ότι δεν τους ταίριαξαν κάποια προϊόντα.
      Μακάρι κάποιο επόμενο να σου αρέσει! Τι δοκίμασες και δεν σου άρεσε;

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραιο review ^^ το μονο που εχω ειναι ενα λαδι και μου αρεσει πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή