Ετικέτες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

♥NYX♥ Review

Γεια σας beauties! Τι κάνετε; Έχουμε αρκετές μέρες να τα πούμε, και για αυτό φταίει  η ''κυρία'' εξεταστική (αλλά που θα πάει θα τελειώσει). Σήμερα όμως είμαι εδώ με ένα post review, ένα post με πολλά χρώματα, ένα post με καλλυντικά της Nyx. Θα σας μιλήσω για τέσσερα προϊόντα που έχω στην συλλογή μου από Nyx, και θα δούμε και τα swatches τους.



Τα προϊόντα που έχω στην συλλογή μου είναι:

- Spring Fling Palette
- Butter Gloss - Red Velvet
- Matte Lipstick - Tea Rose
- Mega Shine Lip Gloss - Sponge Cake



Πάμε να τα δούμε ένα-ένα;

Πρώτο προϊόν, είναι η  Spring Fling Palette, μια παλέτα που περιέχει σκιές ματιών, blusher και lip gloss. Πιο συγκεκριμένα, χωρίζεται σε δύο μέρη, στο πάνω μέρος περιέχει πέντε αποχρώσεις από σκιές ματιών και στο κάτω μέρος που ανοίγει σαν συρταράκι περιέχει δύο αποχρώσεις blusher, δύο σκιές και δύο lip gloss. Πριν μιλήσω για την ποιότητα της παλέτας, δεν μπορώ να μην τονίσω την υπέροχη της συσκευασία, -είναι ροζ και έχει ένα κλαδί ανθισμένης αμυγδαλιάς, είναι πραγματικά ένα στολίδι για το boudoir μου!



Όσο αναφορά το περιεχόμενο της, οι σκιές είναι σε φωτεινές ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές αποχρώσεις, πιο αναλυτικά έχει αποχρώσεις του μοβ, έχει κάποια έντονα χρώματα όπως λαχανί, γαλάζιο, ένα κλασσικό ματ μαύρο κ.α. Κάποιες σκιές είναι ματ και κάποιες άλλες έχουν ένα ελαφρύ shimmer. Σε γενικές γραμμές η απόδοση του χρώματος είναι μέτρια προς καλή, (κάποιες έχουν πιο έντονη απόδοση και κάποιες άλλες όχι τόσο). Η διάρκεια τους όταν εφαρμοστούν στο μακιγιάζ είναι πολύ καλή και τα περισσότερα χρώματα τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και μου αρέσουν πολύ. Μπορείτε παρακάτω να δείτε τα swatches.




Στο δεύτερο μέρος της παλέτας (αυτό που ανοίγει σαν συσταράκι) περιέχει δυο ματ  σκιές ματιών, μία μαύρη και μία άσπρη, οι οποίες έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος αλλά και διάρκεια στα μάτια και αναμιγνύονται πολύ καλά με άλλες σκιές. Επίσης έχει δύο blusher, ένα κοραλί και ένα φούξια. Το κοραλί δεν έχει καλή απόδοση χρώματος, ενώ το φούξια έχει πολύ έντονη απόδοση. Επίσης η παλέτα περιέχει και δύο lip gloss, το ένα σε φούξια χρώμα και ένα πιο nude. Τα συγκεκριμένα τα έχω δοκιμάσει μόνο μία φορά, το χρώμα τους δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως σίγουρα δεν κολλάνε στα χείλη. Παρακάτω σας έχω swatches από τις δύο σκιές (από τα blusher δεν σας έχω swatches γιατί το κοραλί δεν φαίνεται καθόλου, αλλά το φούξια έχει έντονη απόδοση και είπα μην σας δείξω μόνο το ένα...) Τα lip gloss προσφέρουν μόνο μια γυαλάδα και ελάχιστο χρώμα, οπότε ούτε από αυτά σας έχω swatches...



Επόμενο προϊόν που έχω στη συλλογή μου, είναι το butter gloss στην απόχρωση Red Velvet. Τα butter gloss είναι μία σειρά της Nyx με glosses τα οποία έχουν πολύ έντονη απόδοση χρώματος, δεν κολλάνε καθόλου, αντιθέτως είναι πολύ άνετα στα χείλη, προσφέρουν μια έντονη γυαλάδα και γενικά η αίσθηση αλλά και η απόδοση χρώματος είναι σαν να φοράτε ένα ενυδατικό κραγιόν με λίγη παραπάνω γυαλάδα. Η συγκεκριμένη απόχρωση που έχω είναι ένα έντονο κόκκινο κερασί, ένα χρώμα που λάτρεψα και φόρεσα πολύ μέσα στον χειμώνα. Όπως είπα και πριν, είναι πολύ άνετο στα χείλη, η απόδοση του χρώματος του είναι φοβερή και έχει και αρκετά καλή διάρκεια στα χείλη. Επίσης έχει μια πολύ όμορφη και γλυκιά μυρωδιά. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα κορίτσι των gloss, το συγκεκριμένο προϊόν είναι από τα αγαπημένα μου!



Ένα ακόμη προϊόν που έχω στη συλλογή μου από την Nyx είναι ένα κραγιόν από την matte σειρά στην απόχρωση Tea Rose. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα dusty ροζ ή απαλό μοβ θα το έλεγα. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, και ματ τελείωμα, παρόλα αυτά δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη, και στην εφαρμογή του έχει βουτυρένια αίσθηση. Η διάρκεια του στα χείλη είναι πολύ καλή. Θέλω να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις από την ματ σειρά γιατί μου αρέσει πολύ η σύσταση αυτού του κραγιόν.



Τελευταίο προϊόν που έχω από την Nyx είναι ένα lip gloss, της σειράς Mega Shine Lip Gloss στην απόχρωση Sponge Cake. Είναι μία πορτοκαλί απόχρωση που τονίζει τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται ζουμερά, προσφέροντας και υπέροχη γυαλάδα. Σαν lip gloss δεν κολλάει στα χείλη και είναι πολύ άνετο στην εφαρμογή του. Επίσης να μην ξεχάσω να πω ότι έχει ένα υπέροχο άρωμα που θυμίζει κεράσι. Είναι ένα πολύ αξιόλογο προϊόν, και αν αγαπάτε τα lip gloss σίγουρα σας προτείνω να το δοκιμάσετε. (Το συγκεκριμένο προϊόν, επειδή το έχω διπλό, δηλαδή έχω δύο συσκευασίες το ίδιο, το δεύτερο που δεν το έχω χρησιμοποιήσει το έχω σε πολύ καλή τιμή στο Blog Sale, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, ΕΔΏ -και άλλα πολλά προϊόντα επίσης!-)



Αυτά είναι λοιπόν τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει εγώ από την  Nyx. Πραγματικά την θεωρώ πολύ αξιόλογη εταιρία και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της! Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι, σίγουρα σας προτείνω κάποιο κραγιόν από την matte σειρά, ή κάποιο από τα butter gloss. Είναι απίστευτα προϊόντα!


Ελπίζω να σας άρεσε  το σημερινό post και θα περιμένω κάτω στα σχόλια να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάτι και εσείς από την Nyx και τι θα ήταν αυτό που θα μου προτείνατε να δοκιμάσω:)

Να σας θυμίσω τον διαγωνισμό που τρέχει με 3 προϊόντα μακιγιάζ της Golden Rose, μπορείτε να πάρετε μέρος ΕΔΩ! Και επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον Blog Sale, με προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μπορούν να γίνουν δικά σας, και μπορείτε να τα τσεκάρετε ΕΔΩ!

Σας περιμένω στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί, μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.

Σύντομα έρχεται νέο post, 
μέχρι τότε...

Πολλά φιλιά,

Μαρία

16 σχόλια:

  1. Ω, τί όμορφα πραγματάκια!!!
    Η παλέτα είναι όνειρο!!! Πολύ χαρούμενα χρωματάκια!!!
    Και το red velvet... wow!!! Σαγηνευτικό!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ όμορφα φωτεινά χρώματα :)
      Χαίρομαι που σου άρεσαν γλυκιά μου!

      Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το review σου Μαρία! :)
    Από τη ΝΥΧ έχω αρκετά πραγματάκια & αν έπρεπε να προτείνω κάποιο, σίγουρα θα ήταν τα μολύβια χειλιών! Τα θεωρώ εξαιρετικά!
    Τα ματ κραγιόν τα θεωρώ καλά, αλλά όχι τέλεια, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να αναδείξουν σκασιματάκια (ή & να δημιουργήσουν) στα χείλη, ενώ τις σκιές τις βρίσκω αρκετά καλές.

    Καλό βραδάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το review! :)
      Μολύβια χειλιών από NYX δεν έχω δοκιμάσει, αλλά θέλω πολύ!
      Εμένα προσωπικά τα ματ κραγιόν δεν μου ξεραίνουν τα χείλη, αλλά φυσικά αυτό από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρει!

      Πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  3. Μα πόσο όμορφα χρώματα!!! σε ότι έχω πάρει απο ΝΥΧ έμεινα πολύ ευχαριστημένη! φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ φωτεινά και όμορφα χρώματα! :)
      Θέλω και εγώ να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα από ΝΥΧ!

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Όντως πολύ καλή εταιρία η nyx. Το tea rose το λατρεύω χειμώνα-καλοκαίρι. Πολύ όμορφη συσκευασία έχει η παλέτα. Πραγματικά στολίδι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το tea rose και εγώ το φόρεσα αρκετά τον χειμώνα, και μου αρέσει πολύ και για καλοκαίρι! :)
      Η συσκευασία της παλέτας πραγματικά είναι υπέροχη!

      Φιλάκια Μαίρη μου! ^_^

      Διαγραφή
  5. τα butter glosses είναι σίγουρα κάτι που θέλω να δοκιμάω. ωραία ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα butter glosses είναι πραγματικά εξαιρετικά προϊόντα! Και με πολύ όμορφες αποχρώσεις!
      Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ανάρτηση μου! :)

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το review!
    Σίγουρα σου προτείνω να δοκιμάσεις προϊόντα από NYX! Συγκεκριμένα για τα χείλη, αν αγαπάς τις matte υφές δοκίμασε κάποιο από την matte σειρά, αν πάλι προτιμάς τις πιο ενυδατικες υφές, τα butter gloss θα τα λατρέψεις!

    Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η παλέτα έχει όμορφες αποχρώσεις αλλά δεν με ενθουσίασε αφού δεν αποδίδουν όλες τόσο καλά. Το κραγιόν φαίνεται υπέροχο και σαν ποιότητα και σαν απόχρωση. Πολύ ωραίο και αναλυτικό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ κούκλα μου που σου άρεσε το post μου.
      Ευχαριστώ πολύ!

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Great review!!!
    Thank you so much for your visit!!! I follow you with GFC now!!!
    Have a wonderful weekend!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή