Ετικέτες

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

June Favorites!

Γεια σας beauties και καλό μήνα με πολύ αισιοδοξία! Σήμερα είμαι εδώ με τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα που μας πέρασε, προϊόντα που λάτρεψα και έβαλαν όλα τα υπόλοιπα ''στη σκιά'', κάνοντας 'μαι να τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση! Πριν αρχίσω με αυτά... Όπως είπα και σε μία δημοσίευση μου στη σελίδα μου στο facebook, περνάμε δύσκολες ώρες σαν χώρα, αλλά δεν πρέπει να πτοούμαστε, ούτε να χαλάμε την καθημερινότητα μας με καταστροφολογίες και παραποιημένες ειδήσεις, που δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας! (Φυσικά δεν είμαστε αναίσθητοι, και καταλαβαίνουμε την σοβαρότητα της κατάστασης!) Υπομονή και κουράγιο! Είμαστε Έλληνες και είμαστε δυνατοί! Εμένα αυτό είναι το μήνυμα μου προς όλους! Έτσι δεν πρέπει να χαλάμε την μέρα μας με απαισιοδοξία και άσχημες σκέψεις, ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι που τον ευχαριστεί ώστε να μην μας πάρει τόσο από κάτω... Γι'αυτό τον λόγο είμαι και εγώ εδώ σήμερα! Η ψυχοθεραπεία μου είναι η γραφή, όπως ξέρετε αγαπάω και την ομορφιά πολύ, οπότε αυτά τα δύο συνδυαστικά με κάνουν να νιώθω καλύτερα!

Πάμε λοιπόν να δούμε όμορφα χρώματα, υπέροχες μυρωδιές και αγαπημένα προϊόντα;




♥ Ξεκινάω λοιπόν με το αγαπημένο μου αφρόλουτρο, το οποίο χρησιμοποιούσα όλο τον προηγούμενο μήνα και είναι για μένα ένα προϊόν-αδυναμία! Πρόκειται λοιπόν για το αφρόλουτρο με γιασεμί του Κορρέ. Είναι ένα πολύ ενυδατικό αφρόλουτρο, το οποίο κάνει πλούσιο αφρό. Το άρωμα του συγκεκριμένου είναι μεθυστικό, καθώς μυρίζει σαν αληθινό κλαδί γιασεμί. Η μυρωδιά του μένει στο δέρμα, και ειδικά όταν το συνδυάζω με το αντίστοιχο Body milk του Κορρέ στην ίδια μυρωδιά, το άρωμα του μένει για ώρες στο σώμα! Το συγκεκριμένο προϊόν έχει  91,9% φυσικά συστατικά. Σύντομα θα έρθει ένα post review με όλα τα αφρόλουτρα και τα body milk που έχω στη συλλογή μου από το Kορρε, καθώς τα θεωρώ εξαιρετικά και έχω αρκετές μυρωδιές! Οπότε να το περιμένετε σύντομα :)



Επόμενο προϊόν που δεν σταμάτησα να χρησιμοποιώ όλο τον Ιούνιο είναι η body lotion με αλόη της Vaseline. Είναι μία λεπτόρευστη λοσιόν, ελαφριάς υφής, που προσφέρει δροσιά και παράλληλα την ανάλογη ενυδάτωση που χρειάζεται το δέρμα μας. Επίσης απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα. Συγκεκριμένα είναι μία υπέροχη επιλογή προϊόντος, για μετά την έκθεση στο ήλιο. Η αλόη που εμπεριέχεται στη λοσιόν, δροσίζει το δέρμα, κάνοντας το φρέσκο και η μυρωδιά που έχει είναι εξίσου ελαφριά και αναζωογονητική. Είναι μία αγαπημένη μου επιλογή για το καλοκαίρι!



Τόση ώρα μιλάμε για μυρωδιές, οπότε το επόμενο προϊόν δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το άρωμα που χρησιμοποίησα όλο τον προηγούμενο μήνα μετά μανίας, και μπορώ να το ονομάσω χωρίς κανέναν ενδοιασμό ''τον βασιλιά τον αρωμάτων''! Πρόκειται για ένα από τα νέα αρώματα που έβγαλε ο Κορρές και συγκεκριμένα το Coconut Sand. Είναι Eau de Cologne, η μυρωδιά του είναι αληθινή καρύδα, ένα πολύ καλοκαιρινό και αγαπημένο άρωμα. Η διάρκεια του είναι αρκετά καλή, πολύ καλύτερη από ένα body mist αλλά όχι και σαν αυτή ενός Eau de Toillette, (κάτι το ενδιάμεσο!) Το συγκεκριμένο άρωμα έχει  90,1% φυσικά συστατικά. Είναι ένα πολύ αγαπημένο προϊόν που θα μου κάνει παρέα όλο το καλοκαίρι!



Επόμενο προϊόν, το οποίο αγάπησα ακόμη περισσότερο μέσα στον Ιούνιο, με αποτέλεσμα να το χρησιμοποιώ σε αποκλειστικότητα, είναι το blonzer Honolulu της w7. Είναι ένα bronzer, ιδανικό για ζέσταμα του προσώπου, ώστε να προσφέρει ένα ηλιοκαμένο λουκ, αλλά είναι κατάλληλο και για τα κοψίματα του προσώπου. Είναι ένα προϊόν που έχει απίστευτη απόδοση χρώματος, και πολύ καλή διάρκεια στο πρόσωπο. Είναι ένα υπέροχο bronzer (και πολύ οικονομικό) και μόλις μου τελειώσει σίγουρα θα το ξανά προτιμήσω!



Στη συνέχεια, τον Ιούνιο, αγαπημένη μου επιλογή για lip balm, έγινε το baby lips στην απόχρωση Pink Punch της Maybelline. Είναι ένα προϊόν που έχω εδώ και καιρό στη συλλογή μου, αλλά το χρησιμοποιώ περισσότερο τους ανοιξιάτικους-καλοκαιρινούς μήνες. Το συγκεκριμένο προσφέρει ένα ελαφρύ ροζ χρώμα στα χείλη, μία πολύ καλή ενυδάτωση και έχει ένα υπέροχο άρωμα τσιχλόφουσκας. Για μένα είναι ένα πολύ καλό lip balm για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού! (Περισσότερα για αυτό το προϊόν, αλλά και άλλα lip balm μπορείτε να δείτε εδώ!)



Παραμένοντας στα χείλη, επόμενο αγαπημένο μου προϊόν είναι ένα κραγιόν και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά κάποιο της Golden Rose... Πραγματικά στα περισσότερα post με αγαπημένα, σας έχω και από ένα κραγιόν της συγκεκριμένης εταιρίας (δεν ευθύνομαι εγώ που είναι τόσο ποιότητα και με τόση ποικιλία χρώματος:P). Για να μιλήσουμε επιτέλους για το προϊόν, είναι το κραγιόν της velvet matte σειράς της Golden Rose στην απόχρωση 07. Έχουμε μιλήσει τόσες φορές για την συγκεκριμένη σειρά κραγιόν, για την ποιότητα τους, την υφή τους αλλά και τα πολλά πολλά τους χρώματα. Νομίζω ότι το 07 είναι η αγαπημένη μου απόχρωση, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που έχω της σειράς, αλλά και όλα μου τα κραγιόν γενικά (ουπς... αυτό ήταν δήλωση!) Είναι μια ροζ φωτεινή απόχρωση, ένα πολύ ευκολοφόρετο χρώμα που συνδυάζεται με πολλά μακιγιάζ, και καθώς είμαι λάτρης αυτών των ανοιχτών-ροζ χρωμάτων, δεν θα μπορούσα παρά να το αγαπήσω! (Μάλλον πρέπει να κάνω ένα update στο post μου με τα κραγιόν Golden Rose της σειράς velvet matte που έχω, γιατί τότε που είχα κάνει το post είχα περίπου τα μισά σε σχέση με τώρα :P Οπότε και αυτό είναι στο πρόγραμμα!)



Τώρα πηγαίνοντας στα μάτια, θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου μολύβι, που χρησιμοποίησα περισσότερο τον προηγούμενο μήνα, σε σχέση από όλα τα υπόλοιπα μολύβια μου. Είναι από Beauty Line Cosmetics στην απόχρωση 052 Blue Metallic. Είναι ένα μολύβι ματιών πολύ μαλακό, αλλά συγχρόνως και με πολύ καλή διάρκεια στα μάτια. Το χρώμα του είναι ένα σκούρο μεταλλικό μπλε, μία υπέροχη απόχρωση για τώρα το καλοκαίρι που μας αρέσει να χρησιμοποιούμε περισσότερο χρώμα. Επίσης η απόδοση του χρώματος του είναι εξαιρετική και είναι πολύ σταθερό. Είναι μία αγαπημένη επιλογή!



Το τελευταίο αγαπημένο μου προϊόν για τον μήνα που μας πέρασε, είναι ένα βερνίκι νυχιών και συγκεκριμένα η απόχρωση 47 της σειράς color expert της Golden Rose. Όπως βλέπετε, για μένα οι αποχρώσεις του μπλε κυριαρχούν. Η συγκεκριμένη είναι μία ιδιαίτερη μπλε απόχρωση, ένα φωτεινό μπλε θα έλεγα! Είναι ένα πολύ αγαπημένο μου χρώμα και σχεδόν πάντα είναι από τις πρώτες μου επιλογές όταν θέλω να βάψω τα νύχια μου. Η συγκεκριμένη σειρά color expert (έχει σβηστεί και από την συσκευασία από την πολύ χρήση) είναι μία εξαιρετική σειρά, ''καλά δοκιμασμένη'' καθώς έχω και άλλες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα στα νύχια μου που βλέπετε είναι με δύο στρώσεις προϊόντος, και η διάρκεια του στα νύχια είναι πολύ καλή! Αγαπημένο βερνίκι, αγαπημένο χρώμα!



Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού που πέρασε, τον Ιούνιο. Προϊόντα με όμορφα αρώματα και πολύ χρώμα, προϊόντα που μου φτιάχνουν την διάθεση πάντα όταν τα χρησιμοποιώ! Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post.

Θα χαρώ επίσης να μάθω και τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα για τον μήνα που μας πέρασε. Είχαμε κάποιο κοινό, ή έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Θα περιμένω τα σχόλια σας!

Σας περιμένω στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.

Θα τα πούμε σύντομα με νέο post... και μέχρι τότε η λογική απαιτεί αισιοδοξία, θετικές σκέψεις καθώς και υπομονή και κουράγιο! Θα το ξανά πω, είμαστε Έλληνες και είμαστε δυνατοί! Να το θυμάστε αυτό!

Μέχρι το επόμενο post,

Πολλά φιλιά,

Μαρία

18 σχόλια:

  1. πολύ ωραία αγαπημένα!
    τα μανό αυτής της σειράς της Golden Rose είναι πολύ καλά και δεν χαλάνε εύκολα!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ καλά!
      Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου.

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. nice post!!I made a similar one on my blog pleaseee check it out!!
    xx,https://letsjusttalkabouteverything.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαράκι καλό μήνα!!! έχω αυτό από vaseline σε σπρέι και μου αρέσει πολύ πολύ!!! ^^. τα lip balm από maybelline δεν μου έκατσαν καθόλου καλά. Δεν μου προσέφεραν ενυδάτωση δυστυχώς οπότε και πήγαν στο καλάθι των αχρήστων :/ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκιά μου Έφη!
      Θέλω και εγώ να δοκιμάσω αυτό σε μορφή spray...
      Κρίμα που δεν σου έκατσαν καλά τα lip balm, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη και μάλιστα έχω και άλλο ένα από την electro σειρά.

      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου!! το κραγιον της Golden Rose τ φοραω συνεχεια και θα τρεξω ν παρω κ αλλες αποχρωσεις!! :P :D φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! :)
      Tα Golden Rose πραγματικά είναι έρωτας!

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την body lotion με αλόη της Vaseline :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα baby lips είναι πολύ ωραία!!! Το bronzer από W7 θέλω να δοκιμάσω γιατί φαίνεται φοβερό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα!
      Όσο για το bronzer, είναι πραγματικά από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει! :)

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Απίθανη η απόχρωση στο βερνίκι νυχιών!
    Φιλί γλυκό, ομορφιά μου!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκό μου κορίτσι, ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!

      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Θελω να δοκιμασω το honolulu και το μολυβακι απο beauty line σιγουρα!!!
    Ωραια Αγαπημενα και το αρωματακι Κορρε καλο φαινεται αλλα ειναι καλυτερο απο αυτα του the body shop ?
    Φιλακια!!!
    Ειμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ!!!! ;) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκιά μου και σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! :)

      Αν τύχει και δοκιμάσεις το honolulu ή το μολύβι απο beauty line περιμένω σίγουρα εντυπώσεις!
      Το άρωμα του Κορρέ σε μένα έχει διάρκεια γύρω στις 4-5 ώρες, δηλαδή όχι σαν κανονικό άρωμα, αλλά προσωπικά σαν διάρκεια το θεωρώ καλύτερο από τα body mist του The body Shop. Εκείνα μου κρατάνε 2 ώρες μέχρι 3 το maximum.

      Ελπίζω να βοήθησα ^_^

      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  9. Απο την σειρά με γιασεμί του Κορρέ έχω δοκιμάσει ένα δείγμα με body butter και είναι υπέροχο! Για τα Velvet Matte πλέον τα λόγια είναι περιττά νομίζω. Τα αγαπάμε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ η σειρά με γιασεμί από Κορρέ είναι πραγματικά η μεγαλύτερη μου αγάπη!
      Καλά, όσο για τα velvet matte, τι να λέμε; Είναι εξαιρετικά!

      Φιλάκια κούκλα μου!

      Διαγραφή