Ετικέτες

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

July & August Favourites

Γεια σας beauties! Τι κάνετε; Εύχομαι έναν υπέροχο Σεπτέμβρη, γεμάτο νέα όμορφα ξεκινήματα, υπέροχες στιγμές με πολλά χαμόγελα, υγεία, και αγάπη! Καλό φθινόπωρο σε όλους!! Σήμερα 8 Σεπτέμβρη, είμαι εδώ με ένα νέο post αφιερωμένο στα αγαπημένα και πιο πολυχρησιμοποιημένα προϊόντα των δύο τελευταίων μηνών, του Ιουλίου και του Αυγούστου δηλαδή...




Τι λέτε πάμε να τα δούμε;





♥ Ξεκινώντας λοιπόν, θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που δοκίμασα πρώτη φορά και δεν το είχα ξανά χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και μου άρεσε τόσο, ώστε να το συμπεριλάβω και στα αγαπημένα αυτού το post . Πρόκειται για το dry shampoo original από Batiste. Ένα πολύ αποτελεσματικό ξηρό σαμπουάν, που καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά, χωρίς να αφήνει ''ασπράκια'' και προσφέρει και αρκετό όγκο. Έχει πολύ ωραίο άρωμα το οποίο διαρκεί στα μαλλιά. Είναι ίσως το καλύτερο dry shampoo που έχω χρησιμοποιήσει και σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα από την batiste.




♥ Στη συνέχεια, το επόμενο πολύ λατρεμένο μου προϊόν, είναι το body milk mojito από Fresh Line. Ένα γαλάκτωμα σώματος, με πολύ λεπτόρρευστη υφή, που απλώνεται σαν νερό στο δέρμα και απορροφάται αμέσως. Προσφέρει δροσιά και ενυδάτωση στην επιδερμίδα και το άρωμα του είναι απλά ένας έρωτας. Αναφέρει ότι περιέχει αιθέρια έλαια από μοσχολέμονο και δυόσμο, των οποίων τα αρώματα αγαπώ ιδιαίτερα. Ένα γαλάκτωμα σώματος- δροσιστικό cocktail, για το δέρμα μας! (Αγαπάμε mojito♥)




♥ Και παραμένοντας στην λατρεμένη Fresh Line, ένα ακόμη αγαπημένο προϊόν για τους δύο τελευταίους μήνες, είναι το body splash poseidon. Πρόκειται για ένα body mist, με πολύ δροσιστική και αναζωογονητική μυρωδιά. Η διάρκεια του στο σώμα, δεν είναι σαν αυτή ενός κανονικού αρώματος, αλλά είναι πολύ ικανοποιητική, και ''ότι πρέπει'' για αυτό που ζητάω εγώ από τα αρώματα, τους καλοκαιρινούς μήνες. Το άρωμα του θυμίζει φρεσκάδα και καθαριότητα και είναι ένα πολύ αγαπημένο προϊόν!




♥ Στη συνέχεια, το lip balm που επέλεγα σχεδόν καθημερινά όλο το καλοκαίρι (εναλλάξ με το baby lips, βλέπε εδώ) είναι από την Liposan, το fruity shine καρπούζι. Ένα ενυδατικό χειλιών με αγαπημένο άρωμα καρπούζι, που προσφέρει μέτρια ενυδάτωση στα χείλη, (για μένα την κατάλληλη ενυδάτωση για το καλοκαίρι) και αφήνει στα χείλη μια ελαφριά γυαλάδα. Αγαπημένη επιλογή για lip balm!




♥ Παραμένοντας στα χείλη, ήρθε η στιγμή να σας μιλήσω για το αγαπημένο κραγιόν του καλοκαιριού και ίσως και από τα αγαπημένα μου κραγιόν ever. Αναφέρομαι στο snob από MAC. Πρόκειται για μία ψυχρή ροζ-λιλά απόχρωση, ένα λατρεμένο χρώμα για μένα! Το συγκεκριμένο κραγιόν ανήκει στην υφή satin. Είναι πολύ σταθερό, και όσο περνάει η ώρα γίνεται ημι-μάτ. Μμμμ... δεν θα σας ξανά πω πόσο το αγαπώ! Φτάνει :P




♥ Περνώντας τώρα στα αγαπημένα μου προϊόντα για τα μάτια, το eyeliner που λάτρεψα και χρησιμοποιούσα σχεδόν συνέχεια, είναι από dust+cream η απόχρωση 122 Blue. To απλικατέρ του είναι τρίχινο και πολύ εύχρηστο. Καθώς το εφαρμόζω, παίρνει ένα με δύο λεπτά μέχρι να στεγνώσει τελείως, και μετά παραμένει πραγματικά ανεξίτηλο. Το χρώμα του είναι ένα βαθύ σκούρο μπλε, must για καλοκαιρινά μακιγιάζ, αλλά το συγκεκριμένο σίγουρα θα το φοράω και όλες τις υπόλοιπες εποχές! Αγαπημένο eyeliner!




♥ Επόμενο προϊόν για τα μάτια που χρησιμοποίησα πολύ, είναι το duo highlighter pencil από την σειρά brit-tea της Essence. Πρόκειται για ένα διπλό μολύβι highlighter, που από την μια μεριά έχει ένα λευκό-σαμπανιζέ χρώμα με ελαφριά shimmer που το εφαρμόζω είτε στην εσωτερική γωνία των ματιών, είτε ψηλά στα μάγουλα. Ενώ από την άλλη μεριά μία ροζ-μπεζ ματ απόχρωση που αναφέρει ότι είναι κατάλληλη για την περιοχή κάτω από τα φρύδια. Ένα πολύ αξιόλογο προϊόν που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και μου αρέσει πολύ! 




♥ Και τώρα ας μιλήσουμε για το ένα από τα δύο αγαπημένα μου βερνίκια νυχιών του καλοκαιριού. Το πρώτο είναι από τον Κορρέ, το #34 pastel lemon. Ένα παστέλ χρώμα, απαλό κίτρινο που για τους καλοκαιρινούς μήνες, σε συνδυασμό με το μαυρισμένο δέρμα φαίνεται απλά υπέροχο. Αγαπάω ιδιαίτερα τα βερνίκια νυχιών του Κορρέ, καθώς είναι πολύ ποιοτικά και δεν καταστρέφουν τα νύχια, και έχουν πολύ καλή διάρκεια. Αγαπημένο beauties! (φορεμένο στα νύχια μπορείτε να το δείτε σε μία φωτογραφία μου στο instagram εδώ )




♥ Και τέλος, το δεύτερο αγαπημένο μου βερνίκι για αυτούς τους μήνες είναι από την Erre Due, της σειράς Exclusive το 181 mint. Πρόκειται για ένα επίσης παστέλ, mint χρώμα, απαλό τιρκουάζ θα λέγαμε. Το συγκεκριμένο χρώμα το λατρεύω για καλοκαίρι! Η σειρά Exclusive της Erre Due, έχει πολύ καλή διάρκεια στα νύχια και πολύ καλή απόδοση με μία-δύο στρώσεις. Εξίσου αγαπημένο! (επίσης φορεμένο στα νύχια μπορείτε να το δείτε σε μία φωτογραφία μου στο instagram εδώ




Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που μας πέρασαν. Προϊόντα με ανάλαφρα αρώματα και ζωηρά χρώματα, προϊόντα του καλοκαιριού :) :D

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω;
Ποιο ήταν το πιο αγαπημένο σας προϊόν για το φετινό καλοκαίρι;
Θα περιμένω από κάτω τα σχόλια σας!

Σας περιμένω επίσης στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί, μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.

**Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που τρέχει μέχρι τις 20/09, για τους 1000+ που φτάσαμε στη σελίδα στο facebook! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας! 
Συμμετοχή μπορείτε να λάβετε εδώ!

Σύντομα έρχεται νέο post, 
μέχρι τότε...

Πολλά φιλιά,


Μαρία


18 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα όλα! :)
    Το body milk mojito το λάτρεψα! Και η Αύρα Αιγαίου ήταν πολύ ωραία, αλλά το Mojito μοσχοβολάει!
    Και το κρεμαστό καρπούζι φανταστρουμφικό!

    Buenas noches!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε ο καρπουζάκι μου!
      Είναι αγαπημένο εδώ και χρόνια :)

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Καλό Φθινόπωρο Μαράκι! Οπωσδήποτε θα δοκιμάσω το dry shampoo batiste δεν θα το καθυστερήσω καθόλου!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Φθινόπωρο κούκλα μου!
      Να το δοκιμάσεις και περιμένω σύντομα εντυπώσεις!

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Καλό φθινόπωρο να έχουμε! Έχω το snob από Mac (το έχω αναφέρει σε post μου) που είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα και από Erre Due ένα παρόμοιο χρώμα με αυτό που έχεις το οποίο το φόρεσα κι' γω όλο το καλοκαίρι! Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Φθινόπωρο! :)
      To Snob είναι πραγματικά αγαπημένη απόχρωση!
      Από Erre Due δεν έχω δοκιμάσει γενικά κραγιόν...
      Μάλλον πρέπει να τους ρίξω μια ματιά!

      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. To Liposan καρπουζάκι το αγαπώ!
    Και οι αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών είναι πραγματικά πανέμορφες!
    Φιλί γλυκό, κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν!

      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  5. Αγαπώ τα body milk απο Fresh Line! Το συγκεκριμένο άρωμα δεν μου άρεσε βέβαια αλλά έπαθα τρέλα με το σταφύλι. Τα Liposan σταθερή αξία νομίζω. Μου ξέφυγε το καρπουζάκι, θα τρέξω να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το body milk με άρωμα σταφύλι το έχω και εγώ. Μου αρέσει αλλά νομίζω το προτιμώ περισσότερο σε ποιο ζεστούς μήνες γιατί βρίσκω πολύ γλυκιά την μυρωδιά του για τα γούστα μου.
      Από την άλλη, αυτό με το άρωμα mojito, είναι το ιδανικό για μένα!
      Τα liposan όντως είναι καταπληκτικά, αυτό με το καρπόυζάκι έχει μία παραπάνω τσακπινιά :P

      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  6. πρέπει να δοκιμάσω το dry shampoo, δε γίνεται...! λατρεύω κι εγώ το snob και το συνδυάζω με το μολύβι χειλιών hip 'n happy από MAC. Τα βερνίκια του Κορρέ είναι από τα λίγα που δεν μου κιτρινίζουν τα νύχια όταν τα βάφω με μανία με ένα συγκεκριμένο χρώμα! Liposan λατρεύω το κλασσικό το μπλε -απίστευτο κι όμως συμβαίνει...
    Πολύ μου άρεσαν! Φιλιά! http://the-beauty-inside-us.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσαν γλυκιά μου :)
      Το dry shampoo είναι πραγματικά εξαιρετικό! Το συστήνω!
      Το snob από MAC είναι ένα χρώμα έρωτας για μένα!
      Όσα για τα βερνίκια του Κορρέ συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές, είναι τα μόνα που έχω χρησιμοποιήσει και ενώ βάφω τα νύχια μου τα νιώθω και προστατευμένα (χωρις να μου τα φθείρει το βερνίκι) Είναι εξαιρετικής ποιότητας!
      Το κλασσικό μπλε liposan μου αρέσει και εμένα πολύ!

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Ααααα το μοχίτο που μου έλεγες!! Πολύ όμορφα και τα 2 βερνίκια, σα ζαχαρωτά! Να τσεκάρεις και το top coat του Κορρέ, είναι πολύ καλό! Φιλάκια πολλά Μαράκι μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το mojito έχει γίνει έρωτας! :) Να σου πω την αλήθεια, το top coat του Κορρέ, δεν είχα σκεφτεί να το πάρω. Μάλλον πρέπει να του ρίξω μια ματιά!
      Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

      Φιλάκια κούκλα μου! :)

      Διαγραφή
    2. Δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα σα τζελ και καλή διάρκεια στα βερνίκια! ;) x

      Διαγραφή
    3. Τώρα με έπεισες περισσότερο :P
      Πρέπει να το αναζητήσω! xxx

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου Μαράκι! Η αποχρώσεις φωνάζουν καλοκαίρι. Σνιφ... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ήμουν καθόλου της φιλοσοφίας των Dry Shampoo, φέτος το καλοκαίρι όμως που έβαψα κόκκινα τα μαλλιά μου και δεν μπορούσα να λούζω κάθε μέρα δοκίμασα κάποια από την Batiste και πραγματικά με σώσανε! Όσο για τα βερνίκια του Κορρέ είναι τα καμάρια της συλλογής μου! Απίστευτη ποιότητα και πραγματικά μου κρατάνε στα νύχια όσο και τα Essie! Mου άρεσε πάρα πολύ το άρθρο σου!

    Marylooo
    Από: marylooo.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή