Ετικέτες

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

REVIEW: Bio Aroma - Purifying Cream

Γεια σας beauties! Τι κάνετε; Σήμερα είμαι εδώ με ένα post review που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό... Βέβαια το συγκεκριμένο post καθυστέρησε γιατί ήθελα να φτάσω το συγκεκριμένο προϊόν μέχρι το τέλους του, ώστε η άποψη μου να είναι ολοκληρωμένη!

Bio Aroma: Πρόκειται για μία εξαιρετική ελληνική εταιρία με έδρα την Κρήτη, η οποία χρησιμοποιεί 100% φυσικά συστατικά στα προϊόντα όπως μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, δίκταμο κ.α. Η Bio Aroma, μία καθετοποιημένη μονάδα γύρω από τον χώρο των βοτάνων, με δικές της βιολογικές καλλιέργειες και αποστακτήριο για την παραγωγή αιθέριων ελαίων! Περισσότερα για αυτή την αξιόλογη εταιρία, καθώς και τα προϊόντα της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ !




Bio Aroma - Purifying Cream: Μία κρέμα για επιδερμίδες με τάση ακμής με τσαγιόδεντρο (τεϊόδεντρο), περγαμόντο και γεράνι. Σύμφωνα με την δική μου άποψη είναι μια ενυδατική κρέμα - κρέμα θεραπείας. Και τι εννοώ με αυτό; Είναι μία κρέμα που ρυθμίζει 
την λιπαρότητα ελέγχοντας την έκκριση σμήγματος, αλλά παράλληλα προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεται το δέρμα, δίνοντας λάμψη και ομοιομορφία. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορώ να το ονομάσω ξεκάθαρα ''θεραπεία προσώπου'' καθώς με την εφαρμογή του μαραίνει οποιοδήποτε σπυράκι κάνει την εμφάνιση του, αλλά παράλληλα δεν ξηραίνει γενικά την επιδερμίδα μου η οποία είναι μικτή (δηλαδή έχει και λιπαρά αλλά και πιο ξηρά σημεία). Η υφή του είναι πολύ πλούσια, αλλά παρόλα αυτά απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και απορροφάται αμέσως. Το άρωμα του είναι ένα πραγματικό άρωμα βοτάνων και μου αρέσει ιδιαίτερα. Είναι από τα καλύτερα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο μου και σίγουρα θα το ξανά προτιμήσω!






Σίγουρα μετά από την εμπειρία μου με αυτή τη κρέμα, θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα από την αγαπημένη εταιρία Bio Aroma, όπως διάφορα έλαια, κρέμες σώματος και άλλα... Κάντε μία βόλτα στο site για να δείτε την γκάμα των προϊόντων!

Το συγκεκριμένο προϊόν το έλαβα από το Kampos Cretan Products
Ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία φυτικών και αγνών καλλυντικών και όχι μόνο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για αυτό ΕΔΏ και αν ενδιαφέρεστε για κάτι μπορείτε να το κάνετε δικό σας μέσω του e-shop!

*Αν ενδιαφέρεστε για την συγκεκριμένη κρέμα που δοκίμασα εγώ μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ!

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post! Περιμένω να ακούσω στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει την συγκεκριμένη κρέμα ή κάποιο άλλο προϊόν από την εταιρία Bio Aroma;
Και αν έχετε δοκιμάσει τι θα μου προτείνατε; Μήπως έχετε προμηθευτεί κάποιο άλλο προϊόν από το e-shop του Kampos Cretan Products;

Περιμένω τα σχόλια σας!

Σας περιμένω στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί, μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.


Σύντομα έρχεται νέο post, 
μέχρι τότε...

Πολλά φιλιά,


Μαρία

3 σχόλια:

  1. Ooo you look stunning thanks for sharing:)

    follow for follow?:)

    xoxo
    www.theclosetelf.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία η παρουσίαση σου! Χάρηκα πολύ που έμαθα αυτή την εταιρία! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπώ bioaroma !! Χρησιμοποιώ προϊόντα της εδώ και έναν χρόνο και ό,τι έχω δοκιμάσει μ'έχει ενθουσιάσει! Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα lip balms,έχω ένα σε βαζάκι και ένα σε στικ και είναι τέλεια (εκτός από ατελείωτα)! Έβαλα στην άκρη αυτά της apivita,φαντάζεσαι! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή