Ετικέτες

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Golden Rose - one brand review

Γεια σας beauties! Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή! Σήμερα σας έχω ένα post review με διάφορα προϊόντα από την αγαπημένη εταιρία Golden Rose. Ήθελα καιρό να κάνω αυτό το review με διάφορα swatches από τα προϊόντα που έχω στην κατοχή μου για να δείτε και εσείς τόσο την άποψη μου όσο και τις αποχρώσεις των προϊόντων. Κάποια από τα προϊόντα μου τα έστειλε πρόσφατα η εταιρία και τα περισσότερα τα έχω από καιρό στην συλλογή μου. 


Πάμε να αρχίσουμε; 


© Αρχικά, σκεπτόμενη ένα σημαντικό και αγαπημένο κεφάλαιο κάθε γυναίκας, τα κραγιόν, δεν μπoρώ να μην αρχίσω με τα γνωστά σε όλους και αγαπημένα velvet matte lipstick. Στο παρελθόν έχω κάνει ένα review για τα velvet matte, με τις 3 αποχρώσεις που είχα, οι οποίες είναι το 9, το 13 και το 15 και μπορείτε να δείτε την άποψη μου αλλά και τα swatches εδώ. (θα σας έχω και πιο κάτω μια φωτογραφία με τα swatches τους) 
Μία ακόμη απόχρωση που προστέθηκε στην συλλογή μου μέσα στα Χριστούγεννα και έχει γίνει το αγαπημένο μου, είναι η απόχρωση 23. Σχετικά με την σύσταση του προϊόντος ισχύουν φυσικά τα ίδια με τα υπόλοιπα: έντονη απόδοση χρώματος, ματ βελούδινο τελείωμα και μεγάλη διάρκεια στα χείλη. Η απόχρωση 23 είναι ένα υπέροχο βαθύ και έντονο μπορντό χρώμα. Το Νο23 έχει μπει και στα αγαπημένα προϊόντα του Ιανουαρίου και μπορείτε να το δείτε εδώ. Λατρεμένα κραγιόν, με μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και θέλω να αποκτήσω κι άλλα.





© Συνεχίζοντας με τα κραγιόν, θα σας πάω σε δύο διαφορετικές σειρές, την Ultra Rich Color και την Vision. Από την Ultra Rich Color έχω το Νο42 και είναι ένα γλυκό έντονο ροζ χρώμα με κοραλλί υποτόνους. Δεν ξέρω ακριβώς πώς να περιγράψω αυτή την απόχρωση. Είναι ένα πολύ ενυδατικό κραγιόν, με αρκετά καλή διάρκεια (για ενυδατικό κραγιόν), και έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος. Στην αρχή που το φοράω έχει μία ελαφριά γυαλάδα, αλλά όσο περνάει η ώρα αφήνει μια πιο ματ εικόνα. Περνώντας στην σειρά Vision έχω το Νο124, είναι ένα έντονο φούξια-μοβ (στην συσκευασία φαίνεται λίγο πιο έντονο μοβ). Είναι ένα κραγιόν εξίσου αρκετά ενυδατικό, όπως και το προηγούμενο, αλλά με πολύ καλύτερη διάρκεια στα χείλη. (από το προηγούμενο). Στα χείλη μου το βλέπω σταθερό για ώρες, στην εφαρμογή του αφήνει μια ωραία γυαλάδα που δεν χάνεται με τις ώρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φαίνεται κάποιο έντονο shimmer στα χείλη. Μου άρεσε πολύ η σύσταση αυτής της σειράς και θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις!



© Στη συνέχεια, περνώντας στην κλασσική μαύρη σειρά της Golden Rose lipstick, έχω το Νο116 και είναι ένα nude μοβ-ροζ χρώμα. Το συγκεκριμένο κραγιόν είναι πολύ ενυδατικό και βουτυρένιο, έχει καλή διάρκεια στα χείλη, και πολύ καλή απόδοση χρώματος. Δεν μπορώ να μην προσθέσω και το υπέροχο άρωμα που έχει (μου θυμίζει λουκούμι τριαντάφυλλο), στην εφαρμογή του αφήνει μια ελαφριά γυαλάδα που στη πορεία γίνεται πιο ματ. Και είναι και αυτό ένα κραγιόν που μπήκε στα αγαπημένα προϊόντα του Ιανουαρίου. Μετά τα velvet matte, αυτή είναι η δεύτερη αγαπημένη μου σειρά.



© Παραμένοντας στα χείλη αλλά μιλώντας τώρα για τα μολύβια χειλιών αυτό που έχω δοκιμάσει εγώ είναι το Waterproff Lipliner, στην απόχρωση 57. Το χρώμα του είναι ένα βαθύ κόκκινο-μπορντό και το συνδυάζω πάντα με το #23 από την velvet matte. Είναι λατρεμένος μου συνδυασμός. (ένας συνδυασμός που μπορείτε να δείτε την εφαρμογή του στα χείλη εδώ). Είναι ένα πολύ σταθερό μολύβι χειλιών, με τέλεια απόδοση χρώματος, και γράφει με μεγάλη ευκολία στα χείλη. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό προϊόν.



© Περνώντας στο κεφάλαιο «μάτια», έχω δοκιμάσει μόνο ένα προϊόν από την Golden Rose, (ναι ντρέπομαι που το λέω), και αυτό είναι το Dream eyes Eyeliner, ένα μολύβι ματιών λοιπόν, στο Νο407. Το χρώμα του είναι σκούρο καφέ, είναι πολύ σταθερό μολύβι με διάρκεια χρώματος και απλώνεται με μεγάλη ευκολία, καθώς δεν είναι καθόλου σκληρό. Στα μάτια μου παραμένει αναλλοίωτο χωρίς ’’να τρέχει’’ για πολλές ώρες. Το χρώμα του μου αρέσει πολύ και προσδίδει κάτι πιο γλυκό στο βλέμμα, από τα κλασσικό μαύρο μολύβι, και μπορώ να διαμορφώσω εύκολα και smokey eyes με ποια πιο ’’γλυκιά’’ πινελιά. Θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα για τα μάτια από Golden Rose (ιδιαίτερα σκιές).


© Στο τέλος, σας έχω 4 βερνίκια νυχιών που έχω δοκιμάσει από την Golden Rose, από δύο σειρές, την Paris και την Color Expert. Από την Paris έχω την απόχρωση 37 και  είναι ένα πράσινο μεταλλικό-περλέ χρώμα. Η διάρκεια του στα νύχια είναι γύρως τις 3-4 μέρες.Για να βγει στα νύχια το χρώμα που φαίνεται στο μπουκαλάκι θέλει σίγουρα δυο περάσματα, γιατί μόνο με το πρώτο πέρασμα δείχνει αρκετά αχνό. Είναι ένα χρώμα που δεν με ξετρελαίνει, δεν το είχα αγοράσει μόνη μου, αλλά μέσα στα Χριστούγεννα σε ένα μαγαζί, μου το είχαν δώσει δωράκι μαζί με τις αγορές μου. Βασικά για Χριστούγεννα και εκείνες τις γιορτινές μέρες είναι ωραίο χρώμα για κάποιο σχέδιο στο μανικιούρ. Περνώντας στην Color Expert σειρά, έχω τις αποχρώσεις: 26, 47 και 51. Το Νο26 είναι ένα έντονο κλασσικό κόκκινο, ένα all time classic χρώμα το οποίο το φοράω κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Το Νο47 είναι μια υπέροχη γαλάζο-γκρι απόχρωση που την λατρεύω για άνοιξη καλοκαίρι και ίσως και φθινόπωρο. Τέλος το Νο51 είναι ένα βαθύ μπλε χρώμα που μου αρέσει τρελά και δεν το αποχωρίζομαι φθινόπωρο-χειμώνα. Και τα 3 αυτά βερνίκια νυχιών της σειράς Color Expert έχουν τέλεια απόδοση χρώματος με ένα μόνο πέρασμα και πολύ καλή διάρκεια στα νύχια ως και 5 μέρες. Μου αρέσει πολύ αυτή η σειρά!


© Και για το τέλος έχω να σας δείξω δυο πραγματάκια που έχω κρατήσει για εσάς, ώστε να γίνει ένα επόμενο giveaway μου μαζί με κάτι ακόμα που θα σας πάρω. Αρχικά είναι το Color Sensation Lipgloss στην απόχρωση 104, ένα υπέροχο ροζ lip-gloss και την Cat Walk Mascara σε deep black απόχρωση, μία μάσκαρα που προσφέρει μήκος και όγκο. Το 3ο πραγματάκι είναι κάτι που θα σας δείξω όταν αρχίσει ο διαγωνισμός. Ελπίζω να σας αρέσουν!


Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει εγώ από την Golden Rose. Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα κυρίως που απευθύνονται στο μακιγιάζ των ματιών, σκιές, eyeliner και άλλα! Την Golden Rose την αγαπάω σαν εταιρία και όποιος δεν έχει δοκιμάσει προϊόντα της, του συστήνω να δοκιμάσει σίγουρα, καθώς είναι ποιοτικά αλλά και οικονομικά ταυτόχρονα!

Ελπίζω να σας άρεσε το post μου. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω; Ποια άλλα προϊόντα αυτής της εταιρίας έχετε χρησιμοποιήσει; Θα περιμένω τα σχόλια σας!
Μέχρι το επόμενο post,
Πολλά φιλιά,

Μαρία©

28 σχόλια:

  1. Εκτός από τα προϊόντα, εμένα μου άρεσαν και τα νυχάκια σου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!
    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει τα μολύβια χειλιών αλλά αφού είναι Waterproff σίγουρα θα είναι η επόμενη μου αγορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ σταθερό και καλό μολύβι!
      Να το δοκιμάσεις! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα, όμως την καρδιά μου έκλεψαν το waterproof μολύβι χειλιών και το velvet matte 23! Φανταστικές αποχρώσεις!! Φιλάκια Μαρία μου!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι αγαπημένες αποχρώσεις!
      Πολλά φιλιά κοριτσάκι μου! <3

      Διαγραφή
  4. αγαπώ την golden rose!
    έχει εκπληκτικά προϊόντα!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωωωω τι ωραία προϊόντα!!!θέλω και το μολύβι χειλιών και το 23 αλλά μη σου πώ...όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα... Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι οι αποχρώσεις από αυτά τα δύο, είναι αγαπημένες!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Ωωωωω τι ωραίο ποστ! Λοιπόν το κραγιόν το νο. 23 το θέλω και όταν είδα το lipliner (το θέλω κι αυτό εννοείται) είπα ΩΠ τέλειο για το κραγιόν και αμέσως μόλις το είπα διάβασα ότι το φοράς με το συγκεκριμένο κραγιόν! Χαχαχα! ;) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια!
      Ναι αυτά τα δύο, είναι ένας υπέροχος συνδυασμός!
      Πολλα φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία όλα!! λατρεύω Golden rose!! Τα velvet matte δεν τα χορταίνω!! Θα δοκιμάσω σίγουρα και το waterproof lipliner φαίνεται υπέροχο!!Φιλάκιαα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα πολύ καλό μολύβι χειλιών!
      Να το δοκιμάσεις!
      Πολλα φιλιά! :)

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραίο post Μαρία!! Σίγουρα θα δοκιμάσω καποιο προιόν της Golden Rose, έχω βάλει πολλά στο μάτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Να δοκιμάσεις, είναι υπέροχη εταιρία!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ <3 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Πήρες και εσυ μία υπέροχη μολυβάρα όταν ήμουν Βόλο!
      Τέλειο χρώμα!
      Φιλάκια κολλητάρα! <3

      Διαγραφή
  10. Εντάξει πιστεύω ότι δεν υπάρχει κόπελα εκεί έξω που να έχει δοκιμάσει προϊόντα αυτής της εταιρείας και να μην της άρεσαν. Αγαπάμε golden rose ,αγαπάμε alternative beauty by Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Σπυριδούλα, σε ευχαριστώ πολυυυ για το τόσο γλυκό σχόλιο σου!
      Φιλάκια πολλά και αναμένω νέα σου blog-post και βίντεο!
      Φιλάκια όμορφη!

      Διαγραφή
  11. Τα vision τα αγαπώ! Ίσως λίγο περισσότερο από τα velvet matte γιατί έχω ξηρά χείλη κι αυτά μου κάθονται λίγο καλύτερα. Πολύ ωραίο post! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Ναι ε? Λογικό γιατί τα vision είναι πολύ ενυδατικά!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή