Ετικέτες

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Collective Haul part 1 (Bebeauty-Hondos Centre)

Γεια σας beauties! Τι κάνετε; Σήμερα είμαι εδώ με το πρώτo μέρος από ένα Collective Haul-post. Σε αυτό το post (1ο μέρος) θα σας δείξω κάποιες τελευταίες μου αγορές, αποκλειστικά με καλλυντικά, ενώ στο 2ο μέρος θα υπάρχουν καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης αλλά και ρούχα. Επιστρέφοντας στο σημερινό μας post, θα σας δείξω αγορές από Hondos Centre και Bebeauty, καθώς και τα swatches των προϊόντων. 
(*Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε φωτογραφία, για να βλέπετε καλύτερα τα προϊόντα, καθώς και τα swatches!)


Τι λέτε, πάμε να αρχίσουμε;

Αρχίζω με την παραγγελία μου από το Bebeauty, (μπορείτε να δείτε και στη παρακάτω φωτογραφία πως ήρθε το δεματάκι μου)


Κάνοντας μία μικρή εισαγωγή, θέλω να σας πω ότι ήθελα εδώ και πολύ καιρό να παραγγείλω από το συγκεκριμένο online κατάστημα, γιατί ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποια από τα παρακάτω πραγματάκια που θα δείτε στη συνέχεια. Βέβαια οι άνθρωποι του καταστήματος βάλανε στη παραγγελία μου και κάποια ακόμα προϊόντα για να δοκιμάσω, οπότε θα σας τα δείξω όλα.

♥ Αρχίζω με το προϊόν, το οποίο ήταν και το ''κίνητρο'' μου, για να κάνω την παραγγελία. Το προϊόν αυτό είναι η παλέτα Ιn the night από την  W7. Μία πολύ-συζητημένη παλέτα, (καθώς και οι υπόλοιπες της ίδιας σειράς). Η συγκεκριμένη αναφέρει και στη συσκευασία της ότι περιέχει smokey shades. Φυσικά πιο κάτω θα σας έχω και τα swatches τους αλλά και τις ονομασίες των σκιών. Τα χρώματα έχουν να κάνουν πολύ με αποχρώσεις του μοβ, περισσότερο σε ψυχρούς τόνους, γκρι και μαύρο για smokey eyes, αλλά υπάρχουν και χρώματα με πιο ζεστούς τόνους, ένα ζεστό φούξια-μοβ, ένα χάλκινο κ.α. Τα χρώματα όπως είπα θα τα δείτε παρακάτω ένα-ένα. Οι περισσότερες σκιές έχουν ελαφρύ shimmer, κάποιες έχουν πιο έντονο, και η μαύρη (Bologna) είναι η μόνη ματ. Για το τέλος να σας πω ότι η πρώτη (Dusty) - ένα σαμπανιζέ-ροζ χρώμα, είναι τόσο κοντά στο χρώμα του δέρματος του χεριού μου και δεν έχει πάρα πολύ shimmer, και στο swatch δεν φαίνεται, αλλά στα μάτια γράφει καλά. Για την συγκεκριμένη παλέτα, αν θέλετε ένα εκτενές review για το πως γράφει η κάθε σκιά, ή ένα make up tutorial, πείτε το μου να το κάνω!




♥ Περνώντας στην κατηγορία χείλη, θα αρχίσω με τρία κραγιόν και ένα lip gloss. Το ένα κραγιόν είναι από W7, τα άλλα δύο είναι από jordana, και το lip gloss είναι από Maybelline. Ξεκινώντας με αυτό από W7, είναι το Damson, είναι μία κόκκινη-κεραμιδί απόχρωση. Είναι τελείως ματ, έχει μια πολύ βουτυρένια υφή, και ένα υπέροχα γλυκό άρωμα. Επόμενο είναι ένα κραγιόν της jordana (στη κλασσική ασημή-μαύρη συσκευασία) το  #128 Nude, είναι ένα nude ροζ-ροδακινί χρώμα. Είναι αρκετά ενυδατικό κραγιόν, χωρίς να γυαλίζει ιδιαίτερα, με υπέροχο φρουτένιο άρωμα. Τελευταίο κραγιόν, είναι από την matte σειρά της jordana, το #53 Baby Doll Pink, είναι ένα ζωηρό ανοιχτό ροζ χρώμα. Είναι τελείως ματ στα χείλη με πολύ βουτυρένια υφή, και έχει ένα απίστευτο άρωμα βανίλιας. Τέλος, το lip gloss από Maybelline είναι η απόχρωση Baby Pink, και είναι ένα τελειώς διάφανο lip gloss, γι'αυτό δεν έκανα και κάποιο swatch, γιατί δεν θα φαινόταν κάτι. Σας το έχω ξανά πει, δεν είμαι πολύ κορίτσι των lip gloss, και αυτό γιατί δεν μου αρέσει η αίσθηση όταν κολλάνε τα χείλη μου. Το συγκεκριμένο αφήνει μία έντονη γυαλάδα στα χείλη, μπορείτε να το φορέσετε πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν για να δώσετε κάποια γυαλάδα, και το καλό είναι ότι δεν κολλάει τα χείλη, και είναι αρκετά άνετο στην εφαρμογή.




♥ Συνεχίζοντας με τα χείλη, αλλά περνώντας τώρα για ένα μολύβι χειλιών, θα σας μιλήσω για το 057 Ravish από την Rimmel. Είναι ένα έντονο κόκκινο μπορντό-καφέ χρώμα, το οποίο ταιριάζει πολύ με τον προηγούμενο κραγιόν από W7, και το έχω φορέσει πολλές φορές συνδυαστικά. Είναι πολύ μαλακό στην εφαρμογή του, και παράλληλα πολύ σταθερό.



♥ Το τελευταίο πραγματάκι από το Bebeauty είναι ένα nail paint corrector pen από την Barry M. Είναι ένα στυλό που το χρησιμοποιείς για να καθαρίσεις το βερνίκι που πιθανών έχει βγει έξω από το περίγραμμα των νυχιών, κατά την εφαρμογή του. Η συσκευασία του περιλαμβάνει και δύο ανταλλακτικές μυτούλες.



Περνώντας λοιπόν τώρα στις αγορές μου από τα Hondos Centre, να σας πω ότι όλα τα προϊόντα που αγόρασα είναι της Essence που ήθελα καιρό να τα πάρω. Μπορείτε να δείτε μία φωτογραφία με όλα αυτά τα προϊόντα, ακριβώς από κάτω!


Πάμε να τα δούμε λοιπόν ένα-ένα;

♥ Ξεκινάω με προϊόντα για τα μάτια. Αρχικά πήρα μία μικρή παλετίτσα σκιών, από Essence, την #03 sunrise από την σειρά ''all about sunrise''. Η συγκεκριμένη παλετίτσα περιλαμβάνει 6 χρώματα, τα οποία είναι σε γήινους-ζεστούς τόνους, όπως καφέ-χρυσό, ροζ-gold κ.α. Κάποιες αποχρώσεις έχουν έντονο shimmer και κάποιες άλλες είναι πιο σατινέ. Φυσικά πιο κάτω σας έχω swatches με τις αποχρώσεις των σκιών (από αριστερά οι 3 πρώτες πάνω, και στη συνέχεια από αριστερά επίσης οι 3 από κάτω)




♥ Συνεχίζοντας με τις σκιές, πήρα και μία παλετίτσα quattro eyeshadow από Essence, στο #16 down to earth. Πρόκειται για 4 σκιές, από τις οποίες οι 3 είναι επίσης σε γήινους καφέ τόνους και η μία είναι ένα ιδιαίτερο μπλε. Οι συγκεκριμένες δεν έχουν τόσο shimmer όσο οι προηγούμενες, αλλά είναι πιο σατινέ, και η καφέ είναι ματ. Επίσης θα σας έχω swatches παρακάτω με τις αποχρώσεις (ξεκινώντας από την ματ-καφέ και συνεχίζοντας κυκλικά, anti clockwise... καταλήγοντας στο τέλος στην μπλε)




♥ Παραμένοντας στα μάτια, επόμενο προϊόν από Essence, είναι η eyeshadow base. Είναι λοιπόν μία βάση σκιών που την εφαρμόζουμε στα βλέφαρα μας, πριν βάλουμε την σκιά. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό το προϊόν και ήθελα πολύ, εδώ και καιρό να την δοκιμάσω. Αν θέλατε και για αυτό το προϊόν μελλοντικά κάποιο review, πείτε μου!


♥ Τελευταίο προϊόν για τα μάτια από Essence, είναι ένα eye pencil της σειράς long lasting στην απόχρωση 18 Berry Merry. Είναι ένα έντονο καφέ-χάλκινο με διακριτικό shimmer (στη φωτογραφία ίσως γυαλίζει λίγο). Έχω και άλλη μια απόχρωση αυτής της σειράς μολυβιών της Essence και είναι πραγματικά πολύ σταθερά και παράλληλα μαλακά μολύβια.


♥ Περνώντας τώρα στα χείλη, και ίσως σε μία από τις καλύτερες σειρές προϊόντων της Essence! Αυτή είναι η σειρά με τα lipliners, και πήρα την απόχρωση 07 Cute Pink, το οποίο είναι ένα έντονο ροζ. Από τα συγκεκριμένα μολύβια έχω άλλες 2 αποχρώσεις, και φυσικά θέλω πολλά ακόμη. Έχουν βουτυρένια υφή, είναι πολύ σταθερά και μπορούν να φορεθούν και μόνα τους σαν κραγιόν. Τα λατρεύω!



♥ Το τελευταίο προϊόν αυτού του haul, είναι ένα βερνίκι νυχιών της Essence, της σειράς sparkle sand effect στην απόχρωση 182 hello rosy. Είναι ένα γλυκό ροζ με φούξια glitter και αφήνει σαγρέ εφέ ή αλλιώς το εφέ της άμμου. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο βερνίκι, λόγω της υφής που αφήνει όταν στεγνώσει και βρίσκω εξίσου ιδιαίτερο και το συγκεκριμένο χρώμα! Παρακάτω σας έχω μία φωτογραφία, που το έχω εφαρμόσει στα νύχια. Αυτό που θεώρησα λίγο αρνητικό, είναι ο τεράστιος κόπος μου, για να το αφαιρέσω από τα νύχια μου. Όσο και να τα ''μούλιασα'' στο ασετόν, πραγματικά έκανα πολύ ώρα να τα ξεβάψω και ''έπεσε'' πολύ τρίψιμο :P Αυτό είναι φυσικά, λόγω αυτού του εφέ που προσδίδει και το κάνει πολύ σταθερό στα νύχια. Παρόλα αυτά μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα του, αλλά και το χρώμα του!



Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα από Bebeauty και από Hondos Centre που πήρα το τελευταίο καιρό, και εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος του Collective Haul. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανέβει και το δεύτερο μέρος, με τις υπόλοιπες αγορές μου, που εκτός από καλλυντικά, θα περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης αλλά και ρούχα. 
Μείνετε συντονισμένοι!

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post, και θα χαρώ να ακούσω κάτω στα σχόλια, τις εντυπώσεις σας, καθώς και αν θα θέλαμε μελλοντικά κάποιο review για κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα. Φυσικά, θα με ενδιέφερε να μάθω αν έχετε δοκιμάσει και εσείς κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα και ποια είναι η γνώμη σας!

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να με ακολουθήσετε στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε μια πιο καθημερινή επαφή, καθώς και σε twitter και instagram.

Τέλος, αν δεν έχετε πάρει μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει στο blog και στο facebook με δύο υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα, σε συνεργασία με το Inspirations by Alexia, μπορείτε να πάρετε τώρα => εδώ. Ακολουθήστε τα βήματα που θα σας εμφανιστούν, και ναι... μπορεί να είσαι ΕΣΥ η τυχερή!

Μέχρι το επόμενο post...

Πολλά φιλιά,


Μαρία♥

20 σχόλια:

  1. Πάρα πολυ ωραία! Να τα χαρείς όλα εύχομαι και μακάρι η βάση της Essence να σε βολέψει, προσωπικά με το ζόρι θα της έβαζα 3/10... Φιλιάαααα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Την βάση της Essence την χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα και με έχει βολέψει αρκετά μπορώ να πω!
      Κρίμα εσένα που δεν σε βόλεψε!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Μαρακι τελεια πραγματα...ευτυχως η βαση σε μενα δουλεψε αλλα μην φανταστεις τρομερη διαρκεια ενα 6ωρακι το βγαζει ομως <3 Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Γεωργία μου!
      Ναι και εμένα η βάση της Essence με έχει βολέψει πολύ, γιατί τα βλέφαρα μου δεν βγάζουν σχεδόν ποτέ λιπαρότητα, οπότε μου κρατάει καλά σίγουρα και 9-10 ώρες!
      Πιο πολύ δεν έχει τύχει να το αφήσω.
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. με γεια σου να τα χαρείς όλα!!
    jordana θέλω και εγώ πολύ να δοκιμάσω!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου!
      Τα κραγιονάκια από jordana τα θεωρώ πολύ καλά, αν τύχει, σίγουρα στα προτείνω!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Με γειααα :) Να τα χαρείς όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με γεια όλα! :)
    Έχω την in the nude, αλλά η αλήθεια είναι πως ενώ η χρωματική απόδοση των πιο σκούρων χρωμάτων είναι πολύ καλή, αυτή των ανοιχτών είναι μέτρια. :/
    Έχω αρκετά από τα μολύβια χειλιών της essence (όπως & κάποια άλλα από τα πραγματάκια που δείχνεις) & δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, αλλά για τις πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις (το μπορντώ & το βυσσινομωβ που έχει) θα σου πρότεινα να περάσεις πρώτα ένα διάφανο ή ένα αδιάβροχο περίγραμμα, γιατί έχουν την τάση να ξεφεύγουν από το περιθώριο (δεν μου 'ρχονταν το ρήμα).

    Καλό μεσημεράκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Ναι μια χαρά κατάλαβα τι εννοείς. Εμένα δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα κάτι τέτοιο, αλλά σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου φαινονται υπεροχα ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι όλα πολύ όμορφα!!
    Να τα χαρείς :)
    Θα ήθελα να δω το ποστ για την παλέτα της w7 :)

    Φιλιά πολλά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Να'σαι καλα!
      Σκέφτομαι να κάνω κάποιο post-tutorial με αυτή την παλέτα, ή κάποιο review!
      Θα δείξει!

      Πολλά φιλια!

      Διαγραφή
  8. με γεια σου, πολύ όμορφα όλα! να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με γεια όλα κοριτσάκι μου! :) Την πήρες τελικά την παλέτα της W7 ε; Χεχεχε! Καλέ τι ωραίες οι σκιές της Essence και τι καλή απόδοση που έχουν!! Τα longlasting μολύβια τους απλά τα αγαπώ! Φιλάκια Μαρία μου! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ κούκλα μου!
      Ναι ναι την πήρα την In the night, την είχα βάλει από καιρό στο μάτι... :P
      Είδες τι καλή απόδοση που έχουν αυτές οι σκιές της Essence; Και εγώ ενθουσιάστηκα όταν είδα την απόδοση τους από το tester και τις πήρα αμέσως!

      Πολλά φιλιά κοριτσάκι μου!

      Διαγραφή