Ετικέτες

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Mini review - φυσικά καλλυντικά Μελίς

Γεια σας beauties! Τι κάνετε; Σήμερα είμαι εδώ με ένα post-mini review (το οποίο μπορώ να πω το έχω καθυστερήσει και λίγο) με δύο προϊόντα από τα φυσικά καλλυντικά Μελίς. Τα συγκεκριμένα καλλυντικά παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά όπως μέλι, βασιλικό πολτό, πρόπολη κ.α. και μπορείτε να δείτε αναλυτικά, περισσότερα σχετικά με την παρασκευή και τα συστατικά τους, αλλά να πάρετε και άλλες πληροφορίες μέσω της σελίδας τους εδώ.



Υπάρχουν διάφορα προϊόντα που απευθύνονται είτε για πρόσωπο είτε για σώμα (αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα εδώ) Εγώ δοκίμασα την κρέμα προσώπου και την κρέμα χεριών...




Πάμε να δούμε την γνώμη μου;

Αρχικά θα σας μιλήσω για την κρέμα προσώπου. Όσοι είστε καιρό τώρα αναγνώστες στο blog μου, ξέρετε -γιατί το έχω πει αρκετές φορές :P-, ότι μέσα στον χειμώνα πέρασα μία έξαρση ακμής, και ακολουθούσα συγκεκριμένη θεραπεία στο προσώπου μου, την οποία συνεχίζω να ακολουθώ (σε πιο ήπια μορφή φυσικά) οπότε πολλά προϊόντα που απευθύνονται για το πρόσωπο δεν μπορούσα και δεν μπορώ να τα δοκιμάσω. Την συγκεκριμένη όμως κρέμα προσώπου ήθελα πολύ να την χρησιμοποιήσω, οπότε την δοκίμασα σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο μου, όπως στην περιοχή της μύτης και σε όλο το μέτωπο (όπου δεν εμφανίζω σπυράκια) Βέβαια κάποια δείγματα τα έδωσα και στην μαμά μου γιατί ήθελε πολύ να την δοκιμάσει. Η συγκεκριμένη κρέμα λοιπόν είναι κατάλληλη για μέρα αλλά και για νύχτα. Να σας πω αρχικά ότι η μυρωδιά της είναι υπέροχη, (μυρίζει κανέλα). Επίσης, η ενυδάτωση που προσφέρει είναι βαθιά, και στο δικό μου δέρμα δεν άφηνε περιττή λιπαρότητα (το δέρμα μου είναι μικτό). Και η μαμά μου, μου είπε ότι της άρεσε πολύ σαν κρέμα, επίσης δεν της άφηνε λιπαρότητα, (έχει κανονικό προς μικτό δέρμα) και έκανε πολύ καλή ενυδάτωση. Την θεωρώ ως μία εξαιρετική ενυδατική προσώπου!



Στη συνέχεια, το επόμενο προϊόν που δοκίμασα, είναι η κρέμα χεριών με μέλι και βασιλικό πολτό. Μία κρέμα που περιέχει έλαιο κανέλας, γιασεμί, σανδαλόξυλο, βανίλια και γκρέιπφρουτ. Και σε αυτό το προϊόν η μυρωδιά που επικρατεί είναι η κανέλα! Πρόκειται λοιπόν, για μία πολύ ενυδατική κρέμα χεριών με πολύ πλούσια υφή, που παρόλα αυτά δεν αφήνει λιπαρότητα στα χέρια και απορροφάται αρκετά γρήγορα, κάνοντας τα χέρια αμέσως πολύ απαλά. Το άρωμα της όπως προείπα είναι πολύ ωραίο και αρκετά έντονο (αν σας αρέσει βέβαια το άρωμα της κανέλας) και είναι μια μυρωδιά που διαρκεί για ώρες στα χέρια σας. Είναι μια κρέμα χεριών που αγάπησα, και την θεωρώ must-have ειδικά για τους χειμερινούς μήνες που τρελαίνομαι για την ζεστή μυρωδιά της κανέλας!




Αυτό ήταν λοιπόν ένα μικρό review που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό, για αυτά τα δύο προϊόντα που δοκίμασα από τα φυσικά καλλυντικά Μελίς. Ελπίζω να το βρήκατε ενδιαφέρον! 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτή την εταιρία; Θα περιμένω τα σχόλια σας!

Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που τρέχει με 3 προϊόντα μακιγιάζ της Golden Rose, μπορείτε να πάρετε μέρος ΕΔΩ! Και επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον Blog Sale, με προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μπορούν να γίνουν δικά σας, και μπορείτε να τα τσεκάρετε ΕΔΩ!

Σας περιμένω στη σελίδα μου στο facebook για να έχουμε και από εκεί, μια πιο καθημερινή επαφή, αλλά και σε twitter και instagram.

Σύντομα έρχεται νέο post, 
μέχρι τότε...

Πολλά φιλιά,

Μαρία


10 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει πράγματα για αυτή την εταιρία αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο.
    Ελπίζω στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία.
    Φιλιά πολλά. 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα!
      Αν τύχει, σίγουρα να δοκιμάσεις!

      Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραιο review, αγαπαμε φυσικα καλλυντικα και κανελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      Εννοείται πως αγαπάμε φυσικά καλλυντικά αλλά και κανέλα!

      Φιλάκια Πολλά!

      Διαγραφή
  3. Δεν γνώριζα την εταιρεία Μαρακι μου! Η κρέμα χεριών ακούγεται φανταστική! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μια εταιρία με υπέροχα προϊόντα!
      Πιστεύω πως την κρέμα χεριών αν την δοκιμάσεις, θα την λατρέψεις!

      Φιλάκια Μαρτίνα μου!

      Διαγραφή
  4. Like στη μυρωδιά κανέλα.... :) Δεν έχω δοκιμάσει κάτι, φαίνονται πολλά υποσχόμενα!!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά LIKE στην κανέλα! :)
      Σίγουρα αν τύχει, να δοκιμάσεις την κρέμα χεριών, είναι εξαιρετική!

      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Κάπου την έχω ξανακούσει αυτή την εταιρεία, αλλά δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποιο προϊόν τους! Φιλάκια πολλά Μαράκι μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου, είναι πολύ αξιόλογη εταιρία! Συγκεκριμένα για την κρέμα χεριών έχω να πω μόνο καλά! Εξαιρετική!

      Πολλά φιλιά κούκλα μου! ^_^

      Διαγραφή